Píše mi, ale nic víc

Anonymní
14.4.24 11:15

Píše mi, ale nic víc

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co si o tom myslíte, píšu si s jedním mužem, píšeme si, ale nechce se vidět, když se zeptám proč, tak to zahraje do autu a vůbec na to neodpoví a nebo napíše, že neví proč nechce, když se někde potkáme, většinou dělá že jsem vzduch, ale zprávy jsou skvělé, tak co si o tom myslíte.😇

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.4.24 11:18

Třeba se mu líbíš povahově, ale vzhledově ne. Nebo prostě zahání nudu. Že tohle máš zapotřebí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
14.4.24 11:21

Má ženu/přítelkyni :nevim: Vyprdla bych se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.24 11:25

No, ono právě i vzhledem, poslali jsme si fotky, ale vždycky jako když potřebuji, tak mě podpoří nebo prostě je tu pro mě, že i jako mě má rád, horší je, že já jsem do něj zamilovaná a tohle mě dost mrzí, že ani nedokáže říct, proč to tak je nebo když mu to navrhnu, tak on na to vůbec nic, tak nevím, co s tím dal s ostatníma holkama se na veřejnosti normal baví, jen prostě já jakobych byla vzduch a to už se známe nějakých 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36280
14.4.24 11:29
@Brunet775 píše: Více

Prostě mu stačíš jen virtuálně. Jestli chceš vztah tak na tohoto se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
14.4.24 11:40
@Brunet775 píše: Více

Jako, že si píšete 5 let a nechce se sejít? Tak s tebou asi chodit nechce. A ty jsi zamilovaná do jeho virtuální povahy a podoby, napsat ti může co chce, vždyť ho vlastně vůbec neznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.24 11:46

@ZuzaM To jakoby ano, ale i když ho vidím v reálu, tak prostě se tak chová, ale nevím, jestli se za mě stydí

• Citovat
  • Upravit
16435
14.4.24 11:48

Řekla bych, že je zadaný.
Protože, kdyby o tebe nějak víc stál, určitě by se s tebou chtěl někde sejít i osobně. :think:
Nechce ti zkrátka dávat nějaké plané naděje, ale spíš tě bere asi jako kámošku na psaní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
14.4.24 11:53
@Anonymní píše: Více

On s tebou prostě nechodí a bohužel ani nechce. Nechce aby sis dělala zbytečné naděje a aby vás někdo spojoval k sobě. Je mi to líto, ale smiř se s tím a hledej jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.24 11:56

Nevím no, nemám právě žádné zkušenosti s muži, tak proto se ptám.

• Citovat
  • Upravit
16435
14.4.24 12:05
@Anonymní píše: Více

A proč by se měl za tebe stydět?
Píšete si, pomáhá ti řešit problémy, i když teda jen přes písmenka a na veřejnosti dělá, že tě vůbec nezná? 8o
Já bych se ho narovinu zeptala, co ho k takovému chování vede a nebo bych ho poslala do háje.
Protože, mě by to zcela určitě uráželo, kdybych pro něj byla jen vzduch.
Jó ale vlastně pravda, říká se přece, že bez vzduchu se nedá žít. :P :lol:

Příspěvek upraven 14.04.24 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.24 12:11

@Černá Madonna to jsem se ho právě ptala, ale buď že vůbec neví a nebo na to neodpověděl vůbec

• Citovat
  • Upravit
1163
14.4.24 12:13

Tohle se většinou děje, jak už bylo uvedeno, když má dotyčný pisálek vztah, případně mu stačíš jen virtuálně a o setkání nemá zájem z různých důvodů. Ale pokud se potkáváte, tak máte asi nějaký okruh společných známých/bydlíte blízko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová