Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty to máš tak přesně spočítané?
Ale jdi ty, vidíš všechno moc černě. ![]()
@Lorre píše: Více
Přestaň si dělat blbou srandu ze zakladatelky, která má problém s vlastním sebepřijetím a měla by ho řešit s odborníkem. Vím, že to nemyslíš zle, ale už je to jiná generace, která není zvyklá na nemístné vtipy.
@Černá Madonna píše: Více
Já že mi budeš odporovat a ne že to potvrdis ![]()
@Lorre píše: Více
No to víš, jsem zkrátka tak trochu nevyzpytatelná. ![]()
To ber se značnou nadsázkou
.
Upřímně je fakt potřeba, abys hodně zapracovala nejdriv na sobě. S takovym pristupem si zadnyho nikdy nenajdeš, každý uteče. Neber to zle, ale neuvažovala si o psychoterapiich? O svých problémech bys měla mluvit, ne to všecko dusit v sobě.
@Lorre já vím, že bych mela zapracovat, proto také hubnu, hubnu a hubnu
Zlatíčko
, o tom to vůbec není. Neblni s hubnutím. To kluka si blokni a už si s ním nepiš to tě akorát zničí. Zamilovala si se pouze do iluze, nikoliv do slutečného kluka(kolik mu vůbec je?).
Pro chlapi máš super koníčky. Kam vlastně chodíš máš nejaké koníčky?
To vůbec není o hubnutí. Nikdo tě nebude mít více rád, když zhubnes. Lasku si nemuzes vynutit. Pokud tedy nevazis třeba 100 kg, tam by to hubnuti bylo ze zdravotních důvodů a aby ty sama si se cítila lépe, ale i v tomto případě by bylo potřeba řešit tu psychickou oblast. Hodně je to v hlavě. I tak to vypadá, že si tím nesmyslnym hubnutím můžeš přivodit poruchy příjmu potravy. Už jak píšeš, že jsi nechala školy a nikam nevycházís. Vyhledej prosím odbornou pomoc. Tvůj táta to nemůže pochopit, dělal co bylo v jeho silách, ale nezvládne tě v tomto podpořit.
@Pidulka1991 no, je mu 23 a teď jsem si našla nový koníček ještě navíc, začala jsem dělat exotic pole dance.
@marin nemůže to pochopit, už jako malé mi říkali, že jsem k ničemu a tak.
Počkej ironicky? Nepsala si že máš 58 kg na 172 cm? ![]()
To už zavání podvahou, skoč si spíš do mekace ![]()