Hledám ženu na úrovni

18
8.4.24 18:48

Hledam zenu na urovni

Situace doma se dostala do bodu, kdy jsem se rozhodl resit veci razantnim zpusobem a to hledanim nekoho zajimaveho s kym je legrace, ma to v hlave v poradku, taky trosku vypada a hlavne si s nim dokazu predstavit budoucnost.
Nedokazu si predstavit jit na Tinder a google me navedl sem do diskuze. Musim rict, ze docela vyzivne, u nekterych diskuzi jsem i dokonce zrudnul. Nicmene jsem pochopil, ze to zeny maji podobne jako my a tak me napadlo zkusit stesti tady.
Jsem normalni kluk (40 let), rekl bych ze zachovalej, vysokej a relativne vysportovanej (pekac buchet ale hledejte jinde :mrgreen: ). Aktualne ve vztahu, ktery uz mi bohuzel nedava smysl do budoucna. Mame dite, skolaka a moje predstava je najit nekoho, kdo to ma podobne, taky mu chybi odvaha do toho doma ostre riznout a treba by nam to spolecne slo lip.
Kdyby tady byl nekdo s podobnou predstavou, tak piste SZ. Osobne bych preferoval nejakou „holku“, nez uplne zenu. Mam rad lidi, kteri se neberou vazne a jsem obecne na hubenejsi a mladsi nez na typy Halina Pawlovska. 8)
Nehejtujte me, kdyz to bude marne, tak holt stahuju Tinder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
8.4.24 19:03

Musim teda uznat, ze blbejsi nazev vlakna, aby clovek pohledal… :mrgreen:
Aspon jsem se vyznamenal hned na uvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9105
8.4.24 19:43

Mladé hubené holky jsou určitě zvědavá na čtyřicátníka, který ani nemá koule na to ukončit stávající vztah než začne hledat novou kořist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
8.4.24 19:49

Doporučuju ten tinder, tam je takových jako ty dost, holky tam už jsou zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.4.24 21:41
@Serpentini píše: Více

Ty mi nakladas… :)
Kazdopadne opak Haliny za me neni mlada hubena holka. Chtel jsem jen eliminovat petactyricitku pred liposukci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9105
8.4.24 21:52
@Mr 666 píše: Více

Jo, jsem brutálně upřímná. Dělám v mužském kolektivu, léty jsem zdegenerovala a takovou tu ženskou faleš už úplně neovládám.
Fakt myslíš, že je dobrý nápad začínat nový vztah zrovna takhle? Že tak najdeš fajn ženskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4370
8.4.24 22:03

Me prijde zvlastni to spojeni „na urovni“ a zaroven „nebere se moc vazne“… soudim ze to na urovni ma byt (viz ostatni prispevky) co do vzhledu prelozeno pohledna a udrzovana mlada kost idealne… a to nebere se vazne ze je vesela a hrava…
to zni jak poptavka na vysokoskolacku bez zavazku nez na podobne zoufalou matku od velmi malych deti co ji to doma vic nez dost drhne…

aspon ze ja jsem z obliga, mam bliz k 45lete Haline nez k necemu takovemu, vesela a hrava urcite jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31356
8.4.24 22:10

Ja jsem treba celkem na urovni, z cehoz vyplyva, ze zacinat si se zadanym detnym je pod mou uroven. ;) (navic jsem teda stastne zadana detna, jen me zajimalo, co je to ta zena na urovni ;) )

Hele fakt, nejdriv si to vyres a pak hledej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
8.4.24 22:13

To víš žejo, tucty žen „na úrovni“ čekají natěšeně na ženatého čtyřicetiletého „kluka“ se závazkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.24 22:29

Obávám se, že všechny ženy „na úrovni“ tě budou mít za ubožáka, který nezvládne buď zapracovat na stávajícím vztahu s partnerkou, s níž má dítě. Nebo z takového vztahu odejít a pak jaksi lege artis hledat partnerku novou. Ale možná natrefíš na nějakou zoufalou, která se i stébla ráda chytne…

• Citovat
  • Upravit
6384
8.4.24 22:31

Ked napises, ze hladas tu na urovni, ostatne zaznavas. toto napisat na zensky web… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4370
8.4.24 22:45
@Liberalissima píše: Více
… aby se staly duvodem k jeho rozvodu (a to jeste pokud pujde vsechno dobre a bude s nimi dost legrace, jinak ne) :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4370
8.4.24 22:52
@Anonymní píše: Více

nebo chyta krizi stredniho veku ci je to nevernik od prirody (navnada na to ze to doma neklape byva typicka) :think:
same vyhry v loterii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
8.4.24 23:15
@Mr 666 píše: Více

Z toho, cos napsal, oritahnes akorat nehakou (mozna mladou) zoufalku, co ti ponici zivot jestr vic. Opravdu se ve chvili, kdy nemas silu na to ukoncit stavajici vztah, citis na reseni problemu, ktere s sebou přináší milenecka epizoda s emocne nestalou zenou? Protože ver mi, tem „snovým“ pohodarkam bdz ohledu na vek skoro chlapi kempujou pred domem.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
8.4.24 23:22

Jinak konkrétně proč…

Ja jsme asi zakova zrna, kterou by sis predstsvocal. Pohoda, mam vlastni naplneny zivot, jak je dnes moderni… "Vim co chci 8) ", jsem stihla, jak kamarad rika, jsme pod sirak i do opery… A prave proto, ze mi nic nechybi, tak bych nebyla s muzem, kteremu se

1. musim časově extremne prizpusobivat- sorrynotsorry fakt bych si svuj osobni cad neridila podle zabazku tve manželky
  1. nemůžu s nim naplanovst zadny vikend
  2. do me nemuze uvedtovat časově, energenticky, financne- jako optikou normalni ženy nepotřebuju vydržovat, ale jsem zvykla ze pro me muz CHCE neco dělat a toho pocitu se nehodlam vzdat
  3. nebudu s chpalen, co se trese strachem, ze ho se mnou nekdo uvidi. Na to, krutě arogantne, prostě vypadam (stejne jako většina zen v produktivním veku) prostě moc dobře
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová