Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vím, že se tady řeší skoro všechno, tak píšu
Jsme inteligentní pár na úrovni a hledáme duševně vyzrálou kamarádku na společné hrátky ve třech. Pokud chceš utéct od všedních starostí a chceš si doopravdy užívat intimností, ozvi se nám. Postaráme se o Tebe. On 46/185cm, štíhlá postava, m 16cm, ona 41/180cm, plnější tvary, bi a děsně sexy. Preferujeme častější a pravidelná setkání. Úroveň, čistota, diskrétnost podmínkou. Pouze Praha, Tábor. Společná káva ve třech a uvidíme, zda bude chemie
Ozvi se. Pokud to někoho uráží, omlouváme se ![]()
@Sadman píše: Více
No asi s tím co uvedli nikde nepochodili, tak i emimčo dobrý.
![]()
@Černá Madonna no vzhledem k tomu, že se tady řeší úplně cokoliv, nepřipadá mi to úplně nevhodný. Navíc je v sekci seznamky.
„Žena zrovna nemohla, ale když už jsi tady, tak si zaprcáme aspoň ve dvou“.. aneb někteří chlapi jsou vynalézaví ![]()
…tak trošku jsem čekal podobné komentáře. Ne. Není to celé o mě. Chci dopřát ženě co největší rozkoš. Některé hranice jdou překračovat. Pokud dojde na kávu, jedině ve třech, nebo ve dvou, holky beze mě ![]()
@Makovecz píše: Více
Jen blbni, aby to nebylo potom už napořád bez tebe ![]()
@Makovecz píše: Více
Tak od ní odejdi. Ať má šanci si najít CHLAPA. Takovej betasimpáckej chudák jako ty jí toho asi opravdu moc nenabídne…
A nic proti trojce, když to zúčastnění chtějí. Vysmívám se trapákům, jako ty. Neúspěšný na zoufaleckým webu amatéři, tak udělá ještě zoufalejší pokus tady.
Charismatickej chlap či pár si zbalí holku na trojku v hospodě, MHD, na výletě v nejhorším případě na inzerát. Žebrákům jako ty zbývá jen placená společnice…
@rmot píše: Více
To je můj kluk. A hrozně mě rozesmál tazatelův nick, třeba účastnice odmění makovou buchtou (tou honzovskou, kynutou). Po půlnoci přijde k chuti (tu buchtu myslím).
@Ploskutáček píše: Více
To jo no, šukej dobrovolně s Makovcem…retardem ze zvláštní školy.
@Sadman píše: Více
Makovec je fajn, když si k němu dáš kakao. Já preferuji tvaroh nebo povidla, mák nejím. Nicméně lépe je skutečně se zeptat na Amatérech, nikoliv na maminkovském webu. Působím tady s přestávkama 9 let, ale nikdy mi nepřistála SZ s textem:
„Ahoj Plosky, působíš jako sympoš, nezáludnej, čitelnej, manžel by chtěl zkusit trojku, ale hledáme někoho, na koho by nežárlil. Když jsi na Emiminu zveřejnil svou tlamu, měla jsem jasno, že jsi ten pravý. Kinder Pinguí a hruškový džusík už mám koupený, test na pohlavní nemoci mít nemusíš, věříme ti. Těším se, Šárka.“
@pan Blahoš píše: Více
To fakt? Mne kdyby nejakej typek lanaril na trojku na zastavce Mhd, tak si myslim, ze je sjetej nebo total vymazanej a mohl by mi mit charisma jake chce ![]()