Píše mi, ale nic víc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16435
21.5.24 20:41
@Anonymní píše: Více

Tak to je víc než jasný. :palec:
Mám to úplně stejně…
A popravdě, najít toho „pravého“ kamaráda nebo kamarádku, je zrovna tak těžké jako najít partnera pro život. :think:
Ale, co se konkrétně mě týká, musí splňovat téměř stejné požadavky, teda samozřejmě kromě fyzické a sexuální přitažlivosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
21.5.24 20:58

Jo tak to si mladice, to je v pohodě :). Není kam spěchat však. Když si tak mužský zaměřena, tak umíš i dělat závity, zapojit rozvod nebo opravit hajzl? :P Konečně bych to nemusel dělat, tě najmu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 21:02

@Lorre nevím, já spíš asi přemýšlím jaké je žít život o samotě, když to náhodou tak bude

• Citovat
  • Upravit
31200
21.5.24 21:03

Myslím že předčasne řešíš velmi katastrofické scénáře ;). Ono být sama má i své nesčetné výhody, věř mi. Co sem potkal já za dámy, tak jsem vlastně rád sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
21.5.24 21:04

Tak to je mi moc líto, to jsem nevěděla. :hug:
Vyrůstat bez maminky, musí být opravdu těžké. Ten kdo to nezažil asi nepochopí. :(
Já si to neumím a ani raději nechci vůbec představit…
Zřejmě tě to až natolik poznamenalo, že nyní musíš čelit takovým problémům. :think:
Popravdě, mi docházejí slova i rady… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 21:11

@Černá Madonna Jo, neměla jsem s kým probírat takové ty ženské věci a popravdě jsem pak následně začala pak nenávidět a mám problémy s navázáním kontaktů a ani moc nevím, jak se jako pozná, že se někomu líbím, i když to je 0% pravděpodobnost a hlavně i když se mně nějaký kluk líbí, tak už po 11 být hnusně odmítnuta nechci

• Citovat
  • Upravit
16435
21.5.24 21:27

Hmmm… je mi tě opravdu moc líto. :hug:
Ale já ti bohužel v tom moc nepomůžu, i když bych moc chtěla. :think:
Možná bude pro tebe vhodné, zvážit nějakou odbornou pomoc u psychologa. Není na tom vůbec nic špatného a může ti to opravdu pomoct s tvým řešením problémů i do budoucna až se třeba staneš sama maminkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 21:35

@Černá Madonna já se na psychiatrii lecim už s jednou věcí a jednu věc vím, že děti mít nikdy nebudu, ale opravdu nikdy! Nenávidím je, ale jakože opravdu, takže já nikdy matka nebudu, to opravdu ne, ale prostě ani ten psychiatr mi nepomáhá moc, cítím se furt stejně no, bohužel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.24 21:37

@Černá Madonna a hlavně důvod je takový, že opravdu nikdy, ale vážně nikdy si nenechám dítětem ničit postavu, to opravdu jako nikdy! ;)

• Citovat
  • Upravit
16435
21.5.24 21:50

Tak to mě mrzí, že bereš život zrovna z takového pohledu. :think:
Teď už ale opravdu nevím co ti poradit… snad jen, aby jsi byla schopná brát vše trochu pozitivněji a dívat se na svět jinýma očima než doposud. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
21.5.24 21:54

A jak víš, že jsi až tak ošklivá? Kdo ti to kdy řekl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
21.5.24 22:01
@Lorre píše: Více

Obávám se, že tam bude bohužel daleko hlubší problém, než je jen vnímání sama sebe. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 22:04

@Lorre vidím to na sobě bohužel a par lidí mi to řeklo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.24 22:06

@Černá Madonna Jo, to je pravda, i ta nenávist vůči sobě, každý den už mě kvůli tomu přepadá brek a smutek, třeba 4krat za den.

• Citovat
  • Upravit
16435
21.5.24 22:43
:hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie