Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No tak ještě k tomu je úplně blbej nebo blba ze sebe raději dělá.
Vykašli se na něj, ten o tebe opravdu nestojí. A je už úplně fuk co za tím je.
Docela ano co? Máte společné známé? Tak zkus přes ne nějak nenápadně vysondovat, co by s ním mohlo být, protože takové chování normální není. Bohužel já to ve svém okolí vidím často, muži vypisují a pak nejsou ani schopní pozdravit - buď právě mají přítelkyni, nebo nějaký vnitřní problém.
@deniiina ono právě to nikdo neví, on strašně trvá na tom, že je to tajemství, nikdo vůbec nic neví, takže mám pocit, že se za mě stydí
No, že takovýto vztah když jsme si jen psali jsem měla někdy v pubertě.
Pokud muž nechce říct pravdu, tak většinou správně tuší, že bude dotyčná smutná nebo naštvaná
Ale muž, který chce ženu vidět, si ten čas udělá, i kdyby to mělo být třeba jen 15 minut. Tenhle tě evidentně vidět nechce ![]()
A jestli i kolem psaní dělá tajnosti a venku se tváří, že tě nezná (to tě ani nepozdraví?
), tak bych se mu na to vykašlala, ať si zahání nudu s někým jiným.
To ale přece není žádný důvod tě přehlížet. Ještě navíc, když bydlíte od sebe kousek a vídáte se celkem často, jak píšeš. ![]()
Takže moc dobře ví, jak vypadáš. Řekla bych, že bude zřejmě taky hodně nízkého věku.
Má chování sraba a nevyzrálého „chlapa“. ![]()
Evidentně jsi pro něj takový ego booster. Pokecá, zažene nudu, polechtá ego, ale na vztah to nevidí. Evidentně ani na pokus o navázání vztahu. Dělá mu dobře, že jsi z něho hotová, ale ne tak moc, aby se k tobě hlásil a chtěl něco víc.
V podstatě mu sloužíš jako taková masturbační pomůcka pro jeho sebevědomí. Jsi mladá, zkušeností ještě nejspíš tolik nemáš, viď? Neztrácej čas s někým, u koho chceš podvědomě víc a doufáš v něco, co ti nechce dát.
@deniiina docela ano