Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FrantišekFerdinand píše: Více
Tak to je blbý no, ksichtem sem taky odradil většinu. Na seznamkach to máš o dost těžší. Můžeš zkusit seznamky, kde se to dá víc okecat a fotku až na poslední chvíli, ale taky občas narazis. Nesmíš si z toho nic dělat. Chce to obrnit se trpělivostí, zapojit lehkost - a precejenom ty si taky vybíras které napíšeš ![]()
A nemusíš originální oslovení, ale nejlepší je trochu se představit a třeba jen podotknout na něco co máte společneho. Musíš počítat s tím, že ty ženský mají i stovky vzkazů, tak logicky třídí ve velkým ![]()
Říká ti něco pojem incel? Dej si pozor, abys tak se svým přístupem neskončil.
Tak šance, že ti některá odpoví „pořádného dominantního hřebce bych si osedlala moc ráda“, tu je, ale spíš počítám s tím, že skončís se „zobrazeno“ nebo rovnou v blokaci. ![]()
Znam takovych par kluku, co jsoi sami.od 30-40 let. a nevim proc jsou sami
.mozna jsou nudni? nikdo si jich nevsimne, stydi se..proste nemaji zadnou stavu.to podle me holky nepritahuje. holka sk taky nevybere chlapa, co bude sedet nekde v koute.
@Zlatovláska555 píše: Více
Musí k tomu přiložit fotku svého ztopořeného penisu, to pomůže
. Já jsem zas našel odpověď na seznamce na 4 větný popis s otázkou: asi ano
. To je sama marnota tam. Asi čekají že se kvůli nim člověk poděla a bude je tam nahánět ![]()
@Lorre píše: Více
Nj, musíš tam dát raději místo jiných tělesných orgánů tvoji oblíbenou oblbující píseň.
![]()
A to zabere na 100 %.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Jakou, myslíš so kiss me the way like you would if we die tonight?
To zpívám sobě u zrcadla ![]()
@FrantišekFerdinand …jsi obyčejná ukňouraná fňukna…sebelítost je snad ta nejmíň přitažlivá vlastnost u mužů…Tebe by v tomhle stavu nezachránil ani barák v Pařížské…a to je celé rozuzlení tohoto Tvého problému
… nemáš zač
@Tuco2 píše: Více
A možná, že to je zrovna právě to, co potřebuje od někoho slyšet nebo vědět. ![]()
Opravdu dobrá terapie. ![]()
@FrantišekFerdinand píše: Více
To napiš rovnou takhle jako do toho prvního pozdravu. Třeba se chytne nějaká, která to má stejně.
@Anonymní píše: Více
Už vím, kdo jste.
Ale nač házet flintu do žita, pane Juchelko!
Skočte odpoledne na náměstí, rozdejte pár koblih a nějakou s nižším intelektem jistě ulovíte! ![]()
@Černá Madonna píše: Více…jen jsem to četla a začaly mi postupně vysychat všechny sliznice…ta poševní hned jako první…
@Tuco2 píše: Více
No co k tomu ještě víc dodat. ![]()
To tvé pořadí ve vysychání sliznic máme úplně nastejno a jsem si jista, že určitě nebudeme samy. ![]()