Navždy a stále sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31200
21.4.24 18:03
@FrantišekFerdinand píše: Více

Tak to je blbý no, ksichtem sem taky odradil většinu. Na seznamkach to máš o dost těžší. Můžeš zkusit seznamky, kde se to dá víc okecat a fotku až na poslední chvíli, ale taky občas narazis. Nesmíš si z toho nic dělat. Chce to obrnit se trpělivostí, zapojit lehkost - a precejenom ty si taky vybíras které napíšeš ;)
A nemusíš originální oslovení, ale nejlepší je trochu se představit a třeba jen podotknout na něco co máte společneho. Musíš počítat s tím, že ty ženský mají i stovky vzkazů, tak logicky třídí ve velkým ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
21.4.24 18:17

Říká ti něco pojem incel? Dej si pozor, abys tak se svým přístupem neskončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.4.24 19:56

Tak šance, že ti některá odpoví „pořádného dominantního hřebce bych si osedlala moc ráda“, tu je, ale spíš počítám s tím, že skončís se „zobrazeno“ nebo rovnou v blokaci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
21.4.24 19:59

Znam takovych par kluku, co jsoi sami.od 30-40 let. a nevim proc jsou sami 8).mozna jsou nudni? nikdo si jich nevsimne, stydi se..proste nemaji zadnou stavu.to podle me holky nepritahuje. holka sk taky nevybere chlapa, co bude sedet nekde v koute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
21.4.24 22:19
@Lorre píše: Více

Nebo spíš pořádnýho bejka. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
21.4.24 22:22
@Zlatovláska555 píše: Více

Musí k tomu přiložit fotku svého ztopořeného penisu, to pomůže :mrgreen:. Já jsem zas našel odpověď na seznamce na 4 větný popis s otázkou: asi ano :nevim: :mrgreen:. To je sama marnota tam. Asi čekají že se kvůli nim člověk poděla a bude je tam nahánět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
21.4.24 22:35

Nj, musíš tam dát raději místo jiných tělesných orgánů tvoji oblíbenou oblbující píseň. :P :mrgreen:
A to zabere na 100 %. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
21.4.24 22:38
@Černá Madonna píše: Více

Jakou, myslíš so kiss me the way like you would if we die tonight? :dance: To zpívám sobě u zrcadla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
21.4.24 22:43

Jj, no však já vím.
Jsme přece jeden. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
23.4.24 18:47

@FrantišekFerdinand …jsi obyčejná ukňouraná fňukna…sebelítost je snad ta nejmíň přitažlivá vlastnost u mužů…Tebe by v tomhle stavu nezachránil ani barák v Pařížské…a to je celé rozuzlení tohoto Tvého problému :mrgreen:… nemáš zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
23.4.24 22:00
@Tuco2 píše: Více

A možná, že to je zrovna právě to, co potřebuje od někoho slyšet nebo vědět. :pankac:
Opravdu dobrá terapie. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.4.24 22:16
@FrantišekFerdinand píše: Více

To napiš rovnou takhle jako do toho prvního pozdravu. Třeba se chytne nějaká, která to má stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.4.24 10:38
@Anonymní píše: Více

Už vím, kdo jste.

Ale nač házet flintu do žita, pane Juchelko!
Skočte odpoledne na náměstí, rozdejte pár koblih a nějakou s nižším intelektem jistě ulovíte! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
24.4.24 17:39
@Černá Madonna píše: Více
…jen jsem to četla a začaly mi postupně vysychat všechny sliznice…ta poševní hned jako první… :mrgreen:…nepotřebuje - je mu to totiž jedno, co tu kdo píše…(nepřišel sem přeci pro rady - přišel si postěžovat jak sám psal :poblion: )…v kvičení bude pokračovat i nadále a bude čím dál tím zoufalejší a obviňovat všechny ženy světa jen ne sebe…
A přitom někde hluboko uvnitř to o sobě moc dobře ví… akorát to kňourání a ukazování prstem je pohodlnější a nestojí tolik námahy… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16435
24.4.24 20:23
@Tuco2 píše: Více

No co k tomu ještě víc dodat. :nevim:
To tvé pořadí ve vysychání sliznic máme úplně nastejno a jsem si jista, že určitě nebudeme samy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová