Nevím, co dělat s kocourem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.11 16:42

Jj, je kastrovaný. A kde se ta kytka, tráa dá koupit? Děkuji za radu, určitě ji vyzkouším. Fakt jsem zoufalá akocoura si chci nechat

• Citovat
  • Upravit
22939
27.10.11 16:50

Zkus jakékoli květinářství, sama Ti neporadím.
Nebo zkus zadat šanta kočičí, třeba něco vyjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.10.11 17:51
jitka 11 píše:
Zkus jakékoli květinářství, sama Ti neporadím.
Nebo zkus zadat šanta kočičí, třeba něco vyjede.
Šanta naopak kočky přitahuje, rády ji čichají, žvýkají, válejí se v ní…
Ale efekt by to možná mělo, bude se zaobírat kytkou a ne sedačkou :-D

Taky si nemyslím, že by se mělo kočkám vše trpět a vše jít podle nich… Jenže kočka se nedá vycvičit jako pes, nedá se zavřít do klece jako králík… Takže počítat při pořízení koťátka, že dalších X let bude v rodině ještě jeden „člen“ s mnohdy osobitými názory… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.10.11 20:03

Zakladatelko a tebe (vás) ani na chvilinku nenapadlo, že něco takového může přijít:))?

Něco mi to silně přípomíná: koupili jsme sedačku
a jak jsme ji zplatili, náš pes ji totál rozkousal. Je mu 5 let a do té doby nikdy nic neudělal:)) :mrgreen:

Ale ten den měl na sobě přípravek proti blechám, smrděl jako čpavek, pes nervózní, vůbec nespal, běhal jak tygr v kleci a jak jsme ho nechali doma a přišli jsme z práce, sedačka rozdrbaná:)) :lol:

To jen pro zasmání, tak trochu a taky ujištění, že se problém opět netýká jen vás:)) :lol:

Zakladatelko a nemáte ani futra a zeď, napadli mě zašupovací dveře. Taky je pravda, že se sedačky už vůbec nemusí dotknout:))

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.10.11 20:12

Napadlo - vím - už jsem četla celou diskusi:))

Máme 40 kg psa a furt pocákaný zdivo, jak je venku čvachta, člověk to často za včasu nepodchytí a pes se otřepe … a je to na zdi…:(

Ale my jsme už smířený, hezký byt bude až nebude pes:))) :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný