Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych je v první řadě, pokud má fena mléko, zkusila nahnat k feně. Pokud se nechá, tak ji přidržet a ať se štěňata napijou. Čím dokrmovat nevím, protože my jsem najížděli se štěňatama na příkrmy až dýl.
je mléko pro štěňata - třeba tady: http://www.spokojenypes.cz/…ppy-milk-2kg?…
Mam nazor jako Aspera,fenu bych drzela,pokud by nebyla na stenata agresivni.Kdyby to byl problem,zadny sunar bych jim teda nedala a sla k vet. pro steneci mliko,znacek je dost.
My dokrmovali štěněcím mlékem. Je jich víc druhů a dají se sehnat i ve zverimexech.
Aspera píše:
Já bych je v první řadě, pokud má fena mléko, zkusila nahnat k feně. Pokud se nechá, tak ji přidržet a ať se štěňata napijou. Čím dokrmovat nevím, protože my jsem najížděli se štěňatama na příkrmy až dýl.
To jsem udělala, násilím jí narvala do boudy a zavřela,jinak sama by tam nešla.Už jsou v klidu a ona taky, ale budeme muset začít přikrmovat když vidím jak se k nim má
.
Billi píše:
My dokrmovali štěněcím mlékem. Je jich víc druhů a dají se sehnat i ve zverimexech.
A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ? ![]()
A jak často jste je dokrmovali ?
ve trech tydnech uz se stenata zacinaji prikrmovat kasi, pak rozmocenyma granulkama, namlety maso, atd atd…sunar bych jim urcite nedavala, da se koupit mliko pro stenata, je tam uplne jiny slozeni nez pro lidi, to je snad logicky. Ted uz jim zacinaji zuby, takze je mozny, ze to fenu boli, tak jim utika
žirafííí píše:Billi píše:A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ?
flaskou, na tom stenecim mliku je i davkovani a kolik porci, ale kup uz i tvarohy a pribinaky apod, uz jsou dost stari na to, abys je prikrmovala. Kolik vazi? My davame rotviky v 8 tydnech na cca 7 kilech, ve trech tydnech maji mit kolem tri kil
careynka píše:
ve trech tydnech uz se stenata zacinaji prikrmovat kasi, pak rozmocenyma granulkama, namlety maso, atd atd…sunar bych jim urcite nedavala, da se koupit mliko pro stenata, je tam uplne jiny slozeni nez pro lidi, to je snad logicky. Ted uz jim zacinaji zuby, takze je mozny, ze to fenu boli, tak jim utika
Tu kaši taky seženu ve zveráči ? Jo ty granulky máme v garáži tak jim je udělám. Tak logický je , ale tak proč vet řikal že klasickým dětským sunarem
.
Zítra musím sehnat to štěněčí mléko jinak se picnu.
žirafííí píše:careynka píše:Tu kaši taky seženu ve zveráči ? Jo ty granulky máme v garáži tak jim je udělám. Tak logický je , ale tak proč vet řikal že klasickým dětským sunarem
ve trech tydnech uz se stenata zacinaji prikrmovat kasi, pak rozmocenyma granulkama, namlety maso, atd atd…sunar bych jim urcite nedavala, da se koupit mliko pro stenata, je tam uplne jiny slozeni nez pro lidi, to je snad logicky. Ted uz jim zacinaji zuby, takze je mozny, ze to fenu boli, tak jim utika![]()
.
Zítra musím sehnat to štěněčí mléko jinak se picnu.
tak ne kazdej vet je dobrej, nechci tim rict, ze ten tvuj je spatny, ale ja bych k takovemu nechodila
kasi muzes udelat normalne krupicku s tim stenecim mlikem, jako se dela detem. Jinak kasi i s takovyma pidi granulkama dela happy dog, ta je uplne skvela! na prechod na granule perfektni, ale nevim jestli v krame ji sezenes, na netu urcite jo
žirafííí píše:Billi píše:A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ?
V této době už nám začínali papkat sami z misek. Na začátku jsem jim dávala pomocí prstů, ale přišli na to velmi rychle sami. Jinak jsme koupili lahvičku pro štěňata. Má několik dudlíků podle velikosti a věku štěňátek.
Kolikrát nevím, my je jen přikrmovali, protože špatně přibývali, tak jsme jim dávali baštu navíc mezi tím, co krmila fena.
careynka píše:žirafííí píše:flaskou, na tom stenecim mliku je i davkovani a kolik porci, ale kup uz i tvarohy a pribinaky apod, uz jsou dost stari na to, abys je prikrmovala. Kolik vazi? My davame rotviky v 8 tydnech na cca 7 kilech, ve trech tydnech maji mit kolem tri kilBilli píše:A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ?
careynka píše:žirafííí píše:flaskou, na tom stenecim mliku je i davkovani a kolik porci, ale kup uz i tvarohy a pribinaky apod, uz jsou dost stari na to, abys je prikrmovala. Kolik vazi? My davame rotviky v 8 tydnech na cca 7 kilech, ve trech tydnech maji mit kolem tri kilBilli píše:A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ?
Tvarohy a pribinaky bych teda nedavala kvuli prebytku vapniku.V mliku pro stenata je ho urcite dost.
Neprihlasena Jaruna píše:careynka píše:žirafííí píše:flaskou, na tom stenecim mliku je i davkovani a kolik porci, ale kup uz i tvarohy a pribinaky apod, uz jsou dost stari na to, abys je prikrmovala. Kolik vazi? My davame rotviky v 8 tydnech na cca 7 kilech, ve trech tydnech maji mit kolem tri kilBilli píše:A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ?
A jak často jste je dokrmovali ?careynka píše:Tvarohy a pribinaky bych teda nedavala kvuli prebytku vapniku.V mliku pro stenata je ho urcite dost.žirafííí píše:flaskou, na tom stenecim mliku je i davkovani a kolik porci, ale kup uz i tvarohy a pribinaky apod, uz jsou dost stari na to, abys je prikrmovala. Kolik vazi? My davame rotviky v 8 tydnech na cca 7 kilech, ve trech tydnech maji mit kolem tri kilBilli píše:A čím se dokrmují, stříkačkou nebo flaškou ?
my ho vzdy rozmichavali do tekuta, nikdy stenda problem nemely
My jsme dokrmovali rozmáčenýma piškotama v mléce
Tak nám to řekla veterinářka ![]()
Ahoj holky .
Prosím moc o radu , přijde mi že fena odmítá štěňata
.Je taková bez zájmu , celý den nebyla v boudě a štěňata jsou hladová , ale mléko má .Je jim 22 dní a zajímalo by mě čím přesně dokrmovat,kolik a jak často ? Je to větší plemeno.
.
Veterinář prý říkal , že normálním dětským sunarem 1
Prosím o radu dřív než to budu moc prokonzultovat s veterinářem , na netu jsem se moc nedočetla
.