Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
žirafííí píše:careynka píše:Jj tím bílym , no jsou spíš po otcižirafííí píše:kanadskym? Jako tim bilym? Podle fotek mi prisly spis do hnedaBaslerinda píše:je zateplená a pořádně , ale přece jenom . Rotvajler křížený s kanadským ovčákem , takže pes na zahradu.žirafííí píše:No tak když v ní není teplo, tak není zateplená. Co máš za plemeno, že odchováváš venku? Abys měla štenda alespoň socialoizovaná než půjdou k novým majitelům. Tři týdny, to už začínej s příkrmy ale buď barfuj nebo dávej granule aby si zažívací sys. zvykl na jeden typ stravy. Pokud granule, tak pro štenda velkých/malých plemen ( nevím co odchováváš ).careynka píše:jj je zateplená , ale stejně tam není nějak extra teplo .žirafííí píše:a mas zateplenou boudu?
Jo jo holky , dnes jsem zkusila ty granulky a moc chutnali . Už dělám další porci .
Vadí mi že ta fena za celý den nebyla u nich v boudě , totální nezájem o ty štěňata.Venku je zima a ona je ani nezahřeje
.
no ale kde se tam vzala ta hneda??
dik rotvik je cernej s palenim, ale tyhle jsou hnedy na zadech ![]()
careynka píše:žirafííí píše:no ale kde se tam vzala ta hneda??careynka píše:Jj tím bílym , no jsou spíš po otcižirafííí píše:kanadskym? Jako tim bilym? Podle fotek mi prisly spis do hnedaBaslerinda píše:je zateplená a pořádně , ale přece jenom . Rotvajler křížený s kanadským ovčákem , takže pes na zahradu.žirafííí píše:No tak když v ní není teplo, tak není zateplená. Co máš za plemeno, že odchováváš venku? Abys měla štenda alespoň socialoizovaná než půjdou k novým majitelům. Tři týdny, to už začínej s příkrmy ale buď barfuj nebo dávej granule aby si zažívací sys. zvykl na jeden typ stravy. Pokud granule, tak pro štenda velkých/malých plemen ( nevím co odchováváš ).careynka píše:jj je zateplená , ale stejně tam není nějak extra teplo .žirafííí píše:a mas zateplenou boudu?
Jo jo holky , dnes jsem zkusila ty granulky a moc chutnali . Už dělám další porci .
Vadí mi že ta fena za celý den nebyla u nich v boudě , totální nezájem o ty štěňata.Venku je zima a ona je ani nezahřeje
.
dik rotvik je cernej s palenim, ale tyhle jsou hnedy na zadech
Asi černá + bílá = hnědá ![]()
Jinak dnes tu byla holka a odvezla si 2 štěňata , že jim bude dělat mámu . Vypadala na to že je bude mít v posteli místo manžela ![]()
Kdepak jsou fotky štěňátek? Koukala jsem na profil a máš krásný pejsky.
žirafííí píše:careynka píše:Asi černá + bílá = hnědážirafííí píše:no ale kde se tam vzala ta hneda??careynka píše:Jj tím bílym , no jsou spíš po otcižirafííí píše:kanadskym? Jako tim bilym? Podle fotek mi prisly spis do hnedaBaslerinda píše:je zateplená a pořádně , ale přece jenom . Rotvajler křížený s kanadským ovčákem , takže pes na zahradu.žirafííí píše:No tak když v ní není teplo, tak není zateplená. Co máš za plemeno, že odchováváš venku? Abys měla štenda alespoň socialoizovaná než půjdou k novým majitelům. Tři týdny, to už začínej s příkrmy ale buď barfuj nebo dávej granule aby si zažívací sys. zvykl na jeden typ stravy. Pokud granule, tak pro štenda velkých/malých plemen ( nevím co odchováváš ).careynka píše:jj je zateplená , ale stejně tam není nějak extra teplo .žirafííí píše:a mas zateplenou boudu?
.
Jinak dnes tu byla holka a odvezla si 2 štěňata , že jim bude dělat mámu . Vypadala na to že je bude mít v posteli místo manžela
to je trosku brzo, ne?? ![]()
Aspera píše:
Kdepak jsou fotky štěňátek? Koukala jsem na profil a máš krásný pejsky.
Na emimi nejsou , když chci dát nějakou fotku musím ji zmenšovat , tak jsem moc fotky nedávám je to na dlouho
. za chvilku nějakou hodím sem ![]()
careynka píše:žirafííí píše:to je trosku brzo, ne??careynka píše:Asi černá + bílá = hnědážirafííí píše:no ale kde se tam vzala ta hneda??careynka píše:Jj tím bílym , no jsou spíš po otcižirafííí píše:kanadskym? Jako tim bilym? Podle fotek mi prisly spis do hnedaBaslerinda píše:je zateplená a pořádně , ale přece jenom . Rotvajler křížený s kanadským ovčákem , takže pes na zahradu.žirafííí píše:No tak když v ní není teplo, tak není zateplená. Co máš za plemeno, že odchováváš venku? Abys měla štenda alespoň socialoizovaná než půjdou k novým majitelům. Tři týdny, to už začínej s příkrmy ale buď barfuj nebo dávej granule aby si zažívací sys. zvykl na jeden typ stravy. Pokud granule, tak pro štenda velkých/malých plemen ( nevím co odchováváš ).careynka píše:jj je zateplená , ale stejně tam není nějak extra teplo .žirafííí píše:a mas zateplenou boudu?
.
Jinak dnes tu byla holka a odvezla si 2 štěňata , že jim bude dělat mámu . Vypadala na to že je bude mít v posteli místo manžela
Hale ale fena s nimi stejně není , vrčí na ně , vyjíždí po nich .Takhle už jednomu prokousla hlavu,ale bohužel ho jen přizabila, tekla mu krev z hlavy ,nosu a pusy. Nebylo mu pomoci
.Bylo to pro nás hrozné. Věřím že u tý holky jsou v bezpečí
.JE jim líp v náručí když se s nimi člověk mazlí vždycky přestanou kňourat
.
žirafííí píše:careynka píše:Hale ale fena s nimi stejně není , vrčí na ně , vyjíždí po nich .Takhle už jednomu prokousla hlavu,ale bohužel ho jen přizabila, tekla mu krev z hlavy ,nosu a pusy. Nebylo mu pomocižirafííí píše:to je trosku brzo, ne??careynka píše:Asi černá + bílá = hnědážirafííí píše:no ale kde se tam vzala ta hneda??careynka píše:Jj tím bílym , no jsou spíš po otcižirafííí píše:kanadskym? Jako tim bilym? Podle fotek mi prisly spis do hnedaBaslerinda píše:je zateplená a pořádně , ale přece jenom . Rotvajler křížený s kanadským ovčákem , takže pes na zahradu.žirafííí píše:No tak když v ní není teplo, tak není zateplená. Co máš za plemeno, že odchováváš venku? Abys měla štenda alespoň socialoizovaná než půjdou k novým majitelům. Tři týdny, to už začínej s příkrmy ale buď barfuj nebo dávej granule aby si zažívací sys. zvykl na jeden typ stravy. Pokud granule, tak pro štenda velkých/malých plemen ( nevím co odchováváš ).careynka píše:jj je zateplená , ale stejně tam není nějak extra teplo .žirafííí píše:a mas zateplenou boudu?
.
Jinak dnes tu byla holka a odvezla si 2 štěňata , že jim bude dělat mámu . Vypadala na to že je bude mít v posteli místo manžela.Bylo to pro nás hrozné. Věřím že u tý holky jsou v bezpečí
.
no to je pitcha ta fena teda ![]()
žirafííí píše:
jezuskote, ty jsou
ale vypadaj jak s normalnim ovcakem ![]()
careynka píše:žirafííí píše:no to je pitcha ta fena tedacareynka píše:Hale ale fena s nimi stejně není , vrčí na ně , vyjíždí po nich .Takhle už jednomu prokousla hlavu,ale bohužel ho jen přizabila, tekla mu krev z hlavy ,nosu a pusy. Nebylo mu pomocižirafííí píše:to je trosku brzo, ne??careynka píše:Asi černá + bílá = hnědážirafííí píše:no ale kde se tam vzala ta hneda??careynka píše:Jj tím bílym , no jsou spíš po otcižirafííí píše:kanadskym? Jako tim bilym? Podle fotek mi prisly spis do hnedaBaslerinda píše:je zateplená a pořádně , ale přece jenom . Rotvajler křížený s kanadským ovčákem , takže pes na zahradu.žirafííí píše:No tak když v ní není teplo, tak není zateplená. Co máš za plemeno, že odchováváš venku? Abys měla štenda alespoň socialoizovaná než půjdou k novým majitelům. Tři týdny, to už začínej s příkrmy ale buď barfuj nebo dávej granule aby si zažívací sys. zvykl na jeden typ stravy. Pokud granule, tak pro štenda velkých/malých plemen ( nevím co odchováváš ).careynka píše:jj je zateplená , ale stejně tam není nějak extra teplo .žirafííí píše:a mas zateplenou boudu?
.
Jinak dnes tu byla holka a odvezla si 2 štěňata , že jim bude dělat mámu . Vypadala na to že je bude mít v posteli místo manžela.Bylo to pro nás hrozné. Věřím že u tý holky jsou v bezpečí
.
To mi povídej ![]()
Tady je vidět jak už jsou velký , když se narodili byli na dlaň ![]()
Jj tím bílym , no jsou spíš po otci