Nevím, co je s dcerou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.16 14:50

Nevím co je s dcerou

Ahoj, potřebuji radu.
Mám skoro dvouletou dceru a něco s ní je. V soboru jsem j naměřila horečky, po podání léků horečka zmizela a už se neobjevila. Dále měla nebo spíše ještě má vodnatý průjmy a zvracela. Jinak se chová normálně. Hraje si, směje se všechno v pohodě. No a dneska jsem si všimla, že je po celém tělíčku osypaná :?.Nevíte, čím to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1862
31.5.16 14:51

Neštovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
31.5.16 14:54

Taky se přikláním k neštovicím, ale pokud to jde, asi bych zašla na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
982
31.5.16 14:54

Nemůže to být šestá nemoc? Projevuje se nejdříve horečkou a pak vyrážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
31.5.16 14:55
@Isia píše:
Nemůže to být šestá nemoc? Projevuje se nejdříve horečkou a pak vyrážkou.

Nevím, to u holky neznám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
982
31.5.16 15:00

Záleží jaká je ta vyrážka, jestli drobná krupička nebo větší. Moje obě děti měly šestou nemoc. Nejdříve jeden den vysoká horečka, a pak cca za 2 dny osypaní po celém těle, taková krupička rozlitá hlavně na bříšku, zádech a končetinách. Neštovice jsme zatím neměli, ale co jsem slyšela tak vyrážka se vyskytuje i na hlavě a ve vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
31.5.16 15:03

Jestli je to drobná krupička, tak to byla ta šestá (nebo pátá :think: ) nemoc. Nic vážného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
31.5.16 15:12

Nevim to na 100%, ale u seste nemoci trvaji horecky 3 dny a nasledne se ditko osype. Jeden den teplota a pote vyrazka muze byt viroza. Dcera mela oboji, tak mam srovnani.
Nestovice bys mela poznat, jsou to puchyrky, ktere se nalevaji tekutinou, potom vysychaji.
Spis bych tipla virozu, ale zalezi, jak ten vysev vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
31.5.16 15:43

Nebo reakce na slunicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
31.5.16 15:43

Také to může být spála, té je teď hodně. Spála má drobounké tečičky jednu vedle druhé, vyrážka nevystupuje na povrch jako u neštovic. Je hlavně na hrudníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.5.16 15:46

Jen by mě zajímalo, proč nezavolaš nebo nezajedeš za dr, ale ptáš se tady? neber to nijak zle, to vubec. jen nechapu a chtěla bych pochopit. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
31.5.16 15:58

@Halamka přesně tak, obě moje děti měli při šesté horečku celé tři dny, ne jenom jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
31.5.16 16:04

Neštovice, šestá nemoc, reakce na slunce, úpal spojený s reakcí třeba na jahody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
31.5.16 16:12
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji radu.
Mám skoro dvouletou dceru a něco s ní je. V soboru jsem j naměřila horečky, po podání léků horečka zmizela a už se neobjevila. Dále měla nebo spíše ještě má vodnatý průjmy a zvracela. Jinak se chová normálně. Hraje si, směje se všechno v pohodě. No a dneska jsem si všimla, že je po celém tělíčku osypaná :?.Nevíte, čím to může být?

No tak zaprve bys mela jit k Dr a zadruhe verit radam nadalku, no nevim. Kdybys alespon vlozila foto. Muze mit i dve nemoci zaraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
31.5.16 21:33

Moje skoro 1,5 letá teď měla šestou nemoc. Z ničeho nic vysoké horečky ke 39, po sirupu šly dolů a holcicka úplně v pohodě behala. Jen u ni byla nechuť cokoliv sníst, jen rano a vecer mliko a pres den hodně pila. Třetí den byl průjem. Čtvrtý den rano se vzbudila a bez teploty. Paty den mela po hrudníku zádech a částech ruky hodne nepatrnou vyrážku. Kdybych ji tolik nepozorovala asi bych ji i prehledla. Do druhého dne zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí