Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, hezký večer. Děvčata mám pořád takový divný pocit že můj snoubenec někoho má.. jenže nevím jak na to „přijít“ myslíte že to můžu poznat nějak po jeho chování nebo? Mám takový divný pocit pořád že něco není tak jak má. A při každý situaci co mi přijde divná, se mi hned vybarvi že někoho mám. Jsem z toho docela špatná, a vím že když to na něj vybalim bez „důkazů“ tak to je prostě velký špatný..
Tak z něčeho ten pocit asi pramení, ne?
Změnil chování? Hlídá si víc mobil? ![]()
@Klary36 „Snoubenec“? No, asi se s tímhle titulem brzo rozloučíš, když už máš pocit, že ti za zády zahýbá. Jestli máš tak silný pocit, že něco není v pořádku, tak to prostě prober, nebo se přestaň hrabat v domněnkách… S takovouhle nejistotou se svatba tady konat rozhodně nebude. Buď máš důvěru, nebo to nemá cenu. ![]()
@Simod no asi dva dny byl takový nepříjemný, teď je zas v pohodě.
Ale dneska si vzal s sebou mobil když šel do sprchy, jako pouštěl si sice písničky ale nevím no.
@Klary36 píše: Více
A to hned musí někoho mít? Protože měl blbou náladu, nebo si vzal mobil do koupelny? ![]()
Ja si myslim ze zena pozna kdyz se muz chova jinak, ale otazka co za tou zmenou je… duvodu muze byt mnohem vic, i tech neprijemnych…
proc si myslis ze jde zrovna o neveru? na zaklade ceho mas takovy pocit? 2dny blbe nalady a vziti mobilu do koupelny mi podezrele neprijde ![]()
@Dahlia0409 no tak nikdy si ho tam nebral, akorát když jde na záchod. Do toho byl prostě odtazitej ty dva dny to taky nikdy nedelal. Dneska už je to v pohodě ale zas se mě ptá jestli ho pořád miluju atd. nevím prostě jsem asi paranoidní ale něco se mi nezdá nebo si to možná v hlavě celý prekrucuju sama.
Řekni nějaký kámošce, kterou nezná, ať mu napíše a prozkouší si ho. Uvidíš, jestli se bude chytat
@Kfětoslava píše: Více
Taky zírám. Ráda, jak kdyby byli na základce ![]()
@deniiina píše: Více
Líbí se mi když ma někdo smysl pro rypavou ironii, to oceňuji.
Intuice je dobrá věc. Buď obezřetná, ale nic nehroť. Pokud by to trvalo déle, promluvila bych si s ním, co mě trápí.
nesveril se mu nejaky blizky muz ze si prochazi nejakou vaznou partnerskou krizi? neverou zeny? rozvodem? mohl o tom jen dumat… ![]()
nebo myslis ze pred temi 2 nabrucenymi dny byl nekde v baru kde si s nejakou kockou vymenil cislo, tak nosil mobil s sebou, dva dny vrcel a nic tak se uklidnil a zehli?
nebo udelal kiks v praci, sef ho po zasluze zpucoval (tim se chlubit nebude), tak vrcel a spravoval si naladu hudbou, ted se uklidnil a uz sr zas tuli?
tuna moznosti… zkus se hodit do klidu, trebas to vidis zbytecne cerne
Jak to poznat ti neporadim, ale mam opacny problem. Mam obcas pocit, ze zena vi, ze nekoho mam, i kdyz by vedet nemela a nic ode mne nezjistovala. Misto uzivani si spolecnych chvilek pak premitam, jestli vi nebo nevi ![]()