Nevím, co s dcerou - pořád se vzteká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6557
7.11.12 21:06

Tak 3leta dcerunka rekla letos ucitelce, ze chce aby shorela a skoncila v popelnici :roll: Ucitelka to docela resila, ale rekla jsem ji, ze to nekde zaslechla, a ze se doma urcite o paleni nebavime :mrgreen:..Ucitelka jeste podotkla, ze to dcerunka rekla uplne v klidu, a ze pry ma ucitelku rada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
7.11.12 21:06

Tak 3leta dcerunka rekla letos ucitelce, ze chce aby shorela a skoncila v popelnici :roll: Ucitelka to docela resila, ale rekla jsem ji, ze to nekde zaslechla, a ze se doma urcite o paleni nebavime :mrgreen:..Ucitelka jeste podotkla, ze to dcerunka rekla uplne v klidu, a ze pry ma ucitelku rada..Samozrejme ji vubec nedochazi, co rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.11.12 21:19
@lexxie píše:
Tak 3leta dcerunka rekla letos ucitelce, ze chce aby shorela a skoncila v popelnici :roll: Ucitelka to docela resila, ale rekla jsem ji, ze to nekde zaslechla, a ze se doma urcite o paleni nebavime :mrgreen:..Ucitelka jeste podotkla, ze to dcerunka rekla uplne v klidu, a ze pry ma ucitelku rada..

No tak to je taky pěkný ;) A řešila jsi to s malou něják, nebo jsi to přešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
7.11.12 21:35

Ahoj, no povidam si s ni casto, ona je takova hodne vzpurna, tvrdohlava a samostatna..Nekdy to s ni je opravdu dost tezke, ale kdyz ji zamestname, tak dokaze byt i chvilku v klidu :) Trochu jsem to s ni resila, ale ona to asi opravdu nechape, co rekla..priste zase rekne, ze nam neco urizne..co, to si tam prida podle nalady..no asi s tim prisel syn ze skoly. Vetsinou to rika, kdyz je v nejlepsi nalade, tak se tim moc nezabyvam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí