Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@werunkaw123 Já bych si ho taky nechala, zná vás, má u vás bráchu.. Alespoň to s ním zkuste ![]()
Nechejte si ho.
Zkuste oddělit kotce, nějak tu zahradu přepážit a postupně je navykat na sebe, aby se snesli všichni.
@Kelsey přesně tak, udělejte kotce, a pak postupně pejsky zavírejte, a vždy nechávejte proběhnout dva, a zase ![]()
@kolmenka píše:
@werunkaw123 Tak ať najdou řešení oni.
oni berou, že normálně může zůstat tam kde je… dole v domě může být (i když sám) a strýc ho přece ven pustí ![]()
@werunkaw123 Tak jim vysvětli že pes potřebuje smečku! A vy jste ho koupili vy se musíte starat. ![]()
@kolmenka píše:
Taky si myslím že 4 nebo 5 není takový rozdíl. Kort když on vás evidentně má rád.
Moje slova! Jeden už se přeci s těmi ostatními taky uživí.. Neměla bych to srdce dělat, že neexistuje. Prostě bych ho přibrala do smečky.
Holky kdyby to bylo tak jednoduché jak to píšete.. kdyby to byl můj barák, moje zahrada tak tohle vůbec neřeším a udělám si to po svém nebo tak jak píšete… Jenže bohužel není ![]()
Psům tady je 10, 6, 4, 2 roků a ten nejmladší je snad největší prevít ten k sobě jen tak vezeme vůbec nikoho i kozy mi potrhal a slepice zakusuje
je to tchánův pes a jsou kvůli němu věčné dohady… Sama se starám jen o tři psy k tomu nejmladšímu ani nejdu, nevěřím mu a když jsme s dcerou na zahradě a on ho jde venčit tak my jdeme domů ![]()
@werunkaw123 A mimochodem moje ségra má taky 2 labiky v malém bytě a jde to a nebala bych se ani kombinace děti + psi. ![]()
Taky bych si ho nechala, už u vás byl, pak jste ho dali pryč a teď chce zbytek tvé rodiny dělat, že neexistuje? A necháte ho volně pobíhat po vesnici
?
Snažila bych se vymyslet, jak to udělat, aby mohl zůstat, oplotit zahradu, udělat kotce, nebo jak máte venku ty dva další velký psy? Copak s nimi nemůže být taky venku?
@kolmenka píše:
@werunkaw123 Tak jim vysvětli že pes potřebuje smečku! A vy jste ho koupili vy se musíte starat.
tohle jsem taky trochu zpackala já… Oni si ho chtěla nechat když byly malý, že si necháme oba.. Jenže já jsem ho chtěla dát dědovi aby nebyl sám umíral mu pejsek a byl na něm děda dost závislej… Tak jsem ho dala dědovi a tchán si pořídil toho ovčáka ke kterýmu radši ani nechodím ![]()
Možnosti jsou: necháš si ho a budeš mít vylítaného svého psa, takže oba budou chrápat, útulek, najít jiného páníka přes fcb inzerát atd, nevšímat si ho. Podle tvé profilovky bych se neopovažovala polemizovat nad tvým rozhodnutím.
Nech si ho ![]()
@werunkaw123 píše:
Holky kdyby to bylo tak jednoduché jak to píšete.. kdyby to byl můj barák, moje zahrada tak tohle vůbec neřeším a udělám si to po svém nebo tak jak píšete… Jenže bohužel neníPsům tady je 10, 6, 4, 2 roků a ten nejmladší je snad největší prevít ten k sobě jen tak vezeme vůbec nikoho i kozy mi potrhal a slepice zakusuje
je to tchánův pes a jsou kvůli němu věčné dohady… Sama se starám jen o tři psy k tomu nejmladšímu ani nejdu, nevěřím mu a když jsme s dcerou na zahradě a on ho jde venčit tak my jdeme domů
Takový pes je neštěstí. ![]()
@kolmenka píše:
@werunkaw123 A mimochodem moje ségra má taky 2 labiky v malém bytě a jde to a nebala bych se ani kombinace děti + psi.
tak s dětma se nebojím taky… Oba se k malé chovají vzorně i když jsou spolu a lítají a dělají blbosti… mají super povahy
@werunkaw123 Hele vlastně máš jen 3 možnosti.