Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@werunkaw123 Když mi to říkala nevěřila jsem.Rok se ho snažila po dobrém i zlem odehnat. Nedal se.Tak zjistila kde se tam vzal a vzala ho na milost a on se jí pořádně odvděčil. ![]()
@kolmenka Dneska to proberu s manželem… uvidím na co přijdem bude to boj, teď až půjdu do porodnice což bude každou chvíli tak tady bude chudák sedět a nikdo ho nepustí…
Příběh kamarádky je teda úplně super, nechala si pejska nakonec?
Já bych si ho nechala do chvíle než by se vrátila babička z nemocnice. Vím že se o něj nebude moct starat, ale pokud tam chodí strýc ho krmit a pouštět, tak nevidím důvod, proč by jí nemohl dělat společnost
.Myslím že by pro ní bylo těžký kdyby tam i ona pak musela zůstat úplně sama. Navíc jestli bydlíte kousek od sebe, tak jí se psem můžeš pomáhat i ty. Nechala bych to chvíli uležet a pokud to s babičkou nebude fungovat (a u vás to neprojde),tak bych se snažila pejska někde udat. Třeba by jste našli i někoho ve vsi.
@werunkaw123 jasně.pes malou miluje nechá si od ní líbit kde co. A on jen drží a je vidět že si to užívá. Malé uz jsou 3 a pes když je malá ve školce sedí u vrat a ani se nehne dokud malá není zpět doma.stal se čestným členem rodiny. ![]()
@angellik23 tak až se babička vrátí tak tam stejně budeme denně u ní jelikož se ani sama nenají, neobleče nic… o to je zase horší to, že pes pak všude chodí za námi a je těžké se ho „zbavit“ mě běží i za autem
a čeká stejně u domu…
@kolmenka tak to je fakt krásný ![]()
@werunkaw123 píše:
@angellik23 tak až se babička vrátí tak tam stejně budeme denně u ní jelikož se ani sama nenají, neobleče nic… o to je zase horší to, že pes pak všude chodí za námi a je těžké se ho „zbavit“ mě běží i za autema čeká stejně u domu…@kolmenka tak to je fakt krásný
Bude to těžké ale babička taky určitě ocení společnost. ![]()
@kolmenka to je jasné… my jsme si babičku chtěli vzít domů, ale ta nechce ![]()
@werunkaw123 Toho psa sis před lety pořídila ty, takže by ses o něj měla postarat. Nechce se mi hledat přesný znění Exupéryho citátu, ale je o tom, že máme odpovědnost za to, co k sobě připoutáme.
@werunkaw123 píše:
@kolmenka to je jasné… my jsme si babičku chtěli vzít domů, ale ta nechce
Je stará a má ráda své pohodlí. Tomu rozumím.
@Zenyatta píše:
@werunkaw123 Toho psa sis před lety pořídila ty, takže by ses o něj měla postarat. Nechce se mi hledat přesný znění Exupéryho citátu, ale je o tom, že máme odpovědnost za to, co k sobě připoutáme.
Ale @werunkaw123. Se odpovědnosti nezříká! Jen hledala nejlepší řešení pro situaci kdy se bude starat o miminko, babičku a doma má další 4 psi a z toho jeden ostatní nesnese. ![]()
@Zenyatta píše:
Děkuji, hned se cítím lépe
Kdyby mi to bylo jedno tak to asi tady neřeším, neprobírám možnosti a nemám psa vedle sebe ![]()
A co naopak než se babi vrátí, dát tam i bráchu, aby byli spolu? Nebo těm psům, co dělají problémy vrazit košík a nechat být.
@zuzouš Jako myslíš toho mýho dát k babičce do baráku aby tam byly spolu?
tohle mě tedy vůbec nenapadlo a ne že by to nešlo, ale zas pak aby mi po vesnici běhali oba když je strýc pustí tak sem stejně asi přijdou zpět ![]()
Obávám se, že vzhledem k rozdílu velikosti a váhy těch psů by se těma košíkama utloukli a na to bych asi neměla nervy je nechat ať si to hoši vyříkají mezi sebou
@werunkaw123 Dupnout si doma, že ho prostě chceš nejde?
Nejsi přeci dítě (to není myšleno nějak ve zlém), aby ses musela tchánovců ptát, jestli si můžeš nechat psa.. Když s tím nebude mít problém manžel, nic bych neřešila. Sama toho pejska podle mě chceš a on chce tebe ![]()