Nevím co s pesanem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14090
16.4.14 15:48

Nevím co s pesanem

Ahoj maminky… Před čtyřmi lety jsem si pořídila dva psy, bratři. Jsou to kříženci labradora. Jednoho jsem si nechala a jednoho po čase darovala dědovi od manžela. Děda minulý týden umřel a babička je od předevčírka v nemocnici, nemůže na ruce a má trombozu v noze, je jí přes 80let. O psa se stará strýc, ale tak že ho pustí ven a pes lítá po vesnici.. Má velké hospodářství nemůžu po něm chtít aby se o psa staral nějakým venčením na vodítku sám chudák neví kam dřív skočit plus ještě jezdí denně za babičkou do nemocnice.

Psy máme doma čtyři, žijeme s tchánovci a je mi jasné, že sem ho vzít nemůžu. Poslední tři dny chodí každý den sedat k nám před dům a kouká mi do oken, nemůžu ho tam přece nechat je mi ho strašně líto.. Prý ani doma nežere a jen sedí u okna a kouká ven :( Když pustím jeho bráchu tak spolu lítají, nažere se tady i suché granule si vezme a jde zas domů. Prý jsem udělala chybu, že jsem ho nevyhodila, že sem teď bude chodit furt.. Jenže co jsem měla dělat? je mi ho strašně líto vždyť spával s dědou a babičkou v posteli děda mu chodil do obchodu speciálně pro něj pro uzenku a najednou tam na něj nikdo nečeká, nikdo tam není :,(

Dneska jsem přišla odpoledne domů, seděla jsem u nás v bytě nahoře a on si normálně otevřel dveře a přišel až ke mě do bytu 8o Teď tady spolu leží po tom se co se najedli s bráchou a čučej oba ně mě.. Vidět to manžel tak ho klepne, ale já fakt nevím co mám dělat.. Každým dnem rodím a nemůžu mít přece v baráku pět psů 8o velcí jsou tedy venku, ale i tak…

Vůbec netuším co mám dělat, je mi ho strašně líto a ještě když denně chodí zamnou a bráchou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Virginian
16.4.14 15:52

Já bych asi zvětšil smečku na pět.

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
16.4.14 15:55

4 nebo 5, možná si ani nikdo nevšimne :lol: Pokud je nekonfliktní, nechala bych si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
16.4.14 15:55

Taky si myslím že 4 nebo 5 není takový rozdíl. Kort když on vás evidentně má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.4.14 15:57

@Virginian já taky o jednoho hafana míň či víc, to už je jedno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.4.14 15:57

@werunkaw123 My měli donedávna v baráku psů sedm, takže nevidím problém. Pokud v tom problém je, pak existuje něco jako „psi v nouzi“ většinou to funguje přes fb nebo internet - někteří lidé se specializují na předávání psů konkrétního plemene od původních majitelů k novým na dožití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.4.14 15:58

@mag nevšimne, to bych neřekla, ale přesně když má tě rád, tak si myslím, že je dobré, když u tebe zůstane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.4.14 15:59

Já taky, pokud bych už měla 4 psy, tak 5. psa bych přežila. Zvlášť když ho znáš, a má tě rád

• Citovat
  • Upravit
24797
16.4.14 16:00

@werunkaw123 Nechala bych si ho. Pokud spolu s Vaším tak hezky vycházejí, nejsou konflikty, tak bych neměla to srdce ho nechat vlastně opuštěnýho. A jak už je napsáno výše - 4 nebo 5 psů… to je vlastně jedno. :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.04.14 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

@Virginian @mag @kolmenka @tumpach

No to bych právě ani neřekla.. oni se mi nesnesou s velkými psi na zahradě… Když mu pustím jen bráchu tak pohoda, ale jakmile mi vyběhne jeden z ovčáků tak máme co dělat je dostat od sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149

@werunkaw123 jednoho pána ztratil tak přeci ho nedáš pryč i ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.4.14 16:02

@werunkaw123 tak ho nepouštěj, choďte s ním na vycházky,, až budeš mít malé mimi dáš ke kočárku a půjdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.4.14 16:02

@werunkaw123 a nejde třeba nějako zahrada přepažit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.4.14 16:06

@tumpach nemáme ploty na pozemku… proto sem chodí jak se mu zamane…

Vycházky na vodítku… to už se vidím já mám kolem baráku louky a lesy tak vezmu starší, mimino do kočáru a hurá na procházku :lol: Né chápu jak to myslíš, jde spíš i o to, že nemám nejmenší tušení jak by se na tohle tvářili tchánovci.. a hlavně bych je musela mít oba v bytě a to máme dvě místnosti :roll: dvě děti dva psy v bytě to si taky moc dobře představit neumím…

Já bych si ho nechala hned je to zlatíčko… ale budu jediná v celém domě kdo tohle bude chtít.. manžel tchýně a tchán ani náhodou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
16.4.14 16:08

@werunkaw123 Tak ať najdou řešení oni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie