Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Realita..nejsi jeho femme fatal, spise neco lepsi nez nic..
Extra o tebe nestojí
. čas s tebou trávit nepotřebuje, sex taky nic moc. Sama to vidíš a cítíš že to není ok ![]()
Nevím, ale jsem s přítelem přes 6 měsíců, mám děti, nemocnou maminku, on také nemocné rodiče…= starost o ně…Vídáme se 2-3× týdně a on hledá každou možnost jak být spolu více dnů, což jde jen tehdy, kdy nemám děti, což není moc. Přijede za mnou jen třeba na 1-2 hodiny, aby mě viděl…Je mi 49 a jemu 57 a když jsme spolu přes víkend sex je 3-5× za 2 dny…když jsme spolu jen večer (procházka/večeře/ divadlo a pak u něho ) od třeba 6 do 12 i tak sex chceme oba…když společné víkendy jsou spíš 1× za 3 týdny…a po 6 měsících je to naopak víc a víc vášnivé a lepší…Takže u lidí co nemají jiné starosti než sebe a práci, mi tohle přijde, že o tebe moc nestojí, bohužel
.
Věř svým pocitům. A uvědom si, že pokud to ted není stoprocentní, jaké to bude za 5, 10, nebo 20 let. Takhle se nemíjím ani se svým mužem po 30 letech, kdy máme tři děti a náročná zaměstnání.
Když máš ten pocit, že něco není v pořádku nebo že to prostě nesedí, ale říkáš si, že to možná jen moc řešíš nebo že jsi přecitlivělá- tak většinou to fakt není jen nějaká domněnka. Jak už tu někdo psal: poslouchej svoji intuici a svoje pocity. Neříkám, že tě nemá rád nebo že je všechno špatně. Ale jestli tě to dlouhodobě mrzí, chybí ti pozornost a fakt opravdový zájem, tak je úplně v pohodě si přiznat, že si zasloužíš víc. Ne víc zpráv, ale víc opravdovýho zájmu, respektu a napojení ![]()
@Anonymní píše: Více
Ty jo, jste spolu pět měsíců, a už taková nuda? Máte být ještě ve fázi zamilovanosti a ležet na tom kdykoliv je chvilka času. Tohle by mě nebavilo, to není vztah, to co popisuješ. Pocit, že o tebe nemá zájem je správný. Kdyby měl, tak si na tebe vždy čas udělá jak jen to bude možný.
Holka, je mi to líto, ale šla bych od toho. Jste spolu chviličku a on rozhodně není zamilovaný, neprahne po Tobě, některé jeho projevy jsou i docela nepříjemné tak nějak samy o sobě. Ukončila bych to. Jsi mu dobrá na fajn chvíli a sex, když se mu zrovna chce.
Je to takové mastné neslané, jinaké. Jste spolu celkem krátce aby to bylo takové.
"…a ze nechci abychom se odcizili a on rekne,,ty se nemáš čeho bát, tohle zvladnem ja tě jen tak neopustím” tak nevim jestli jsem jen přecitlivělá
" ty se tady chytáš slovíček, ale za muže mluví činy, ne slova…
Tohle je takový ten „pohodář“, co nevyvíjí iniciativu, stačí mu, že s někým je. Gaučák. Čím delší, tím horší vztah. Těch jsou mraky.
Brrrr, tohle ne. Ma jine priority nez byt spolu a to opakovane. Opravdu ver svym pocitum a…fakt si zaslouzis nekoho kdo bude mit opravdovy zajem s tebou byt. ![]()
Prosím anonymně.
treba i hodinu, dve.. a tak spolu někdy ani nespime. Většinou tedy ano, ale i tam to začíná skřípat. Dost často se neni schopnej udělat. Ze to musim dodělat rukou/pusou. A mne to mrzi. A nevim jestli ho proste uz jen nepřitahuju, nebo je nejaky problem. Zeovna dnes jsme meli rozhovor o tom, jak jsme se ted moc nevideli kvuli praci a ze z toho mam strach jak to budeme zvladat, ze přeci jen videt se jednou týdně je pro me málo a ze nechci abychom se odcizili a on rekne,,ty se nemáš čeho bát, tohle zvladnem ja tě jen tak neopustím” tak nevim jestli jsem jen přecitlivělá
ale me proste mrzi ze se nevidíme a pak kdyz se vidíme je na telefonu, sex působí jak kdyby mu nevyhovoval (na tohle téma řekl ze je spokojeny).. a tak nevim jestli delam něco špatně, ale zas kdyz se zeptam na rovinu tak odpoví že vse je ok. Co me mrzí, ze jsme ted měli mít oba dva 4 dny volna, plánovali jsme výlet čtyřdenní. A nakonec z toho sešlo, vzal směnu navíc, kolegyne je nemocna. Jako chapu, ale nemusel ji brat přeci. Tenhle vikend jsme taky neco meli uz v planu. Mel mit patek sobota volno, do prace az v nedeli. A nakonec vzal dalsi směnu i v sobotu. Ze za to jsou dobrý peníze. Coz chapu ze jsou.. ale taky bych chtela abychom byli vic spolu nez jen pres noc, kdyz pak bude zas období kdy se neuvidíme vůbec. A fakt nevim mozna si to moc beru vse, a mozna mi některá z vas dá i lepší úhel pohledu co si o tom myslet. Občas mi totiž přijde ze nema absolutně zájem ale pak se zas jindy chová úplně jinak, projevuje lásku, atd
Jsme s přítelem 5 měsíců (známe se ale již třetím rokem). Sbalil on mě, snažil se o to dost dlouho, několik měsíců. Já napřed moc nechtěla ale šla jsem do toho, že proč to nezkusit, třeba to bude fajn. A nelituji. To zamilovaní mi trvalo delší dobu, ale jsem šťastná že ho mám, s nikým jiným jsem se takhle dobře necítila. Zatím spolu nebydlíme, já jsem v nájmu, on bydlí zpátky u rodičů, což neberu vůbec zle. Bydlel v jiném městě, kde měl práci i přítelkyni. S ex se rozešli a dostal nabídku tady u nás, tak se vrátil, že u rodičů je to jen dočasně. Nad společným bydlením zatím ani jeden z nás neuvažuje. Ale hledá si byt. Oba dva děláme na směny, a občas se prostě sejde období, kdy se naprosto míjíme a jdeme proti sobě. Že se nevidíme klidně 4-5 dní. Teď jsme u sebe přespali po týdnu, protože dřív to nešlo. Nejde nám to skloubit. Ze začátku vztahu jsme si alespoň psali, volali, zkratka nejaky kontakt. Poslední měsíc mi přijde, že je to míň. Nejsem nějaká citlivka na odepisování, ale když má volno a neodepisuje třeba celý den tak nevim co si myslet. Většinou odpoví že měl nějakou práci doma. Ale to mi asi ani moc netrápí nějaké odepisování. Spis nevim co si myslet o chování co za chvilku popíšu. Například mam po denni směně, s tím že další den mam směnu dalsi. On ma zrovna období volna. A sám navrhne, ze by přijel, alespoň at jsme spolu vecer a pres noc. Za to jsem moc rada je to lepší než nic. Ale pak přijede, vadí mu kočka (,,všude se motá” atd.. ano chodí za ním, oblíbila si ho, ale ke to zvíře…), ja po příchodu z práce se taky musím osprchovat a připravit na další den, a pak když už konečně máme čas pro sebe, tak skoro nemluví a sjíždí videa na tiktoku