Nevím, co si o něm myslet

Anonymní
8.12.14 17:30

Nevím co si o něm myslet

Ahojka holky, chtěla bych se zeptat co si o tomhle myslíte.
Asi před dvěma měsíci jsem se poznala s krásným chlapem, vysoký, hnědý krásný oči, no prostě fešák, hned mě okouzlil.Ale příjde mi že je drobek mimo. měli jsme už pár rande, ale píše mi celý den jak mě chce, že se do mě zakoukal, a další den že neví co chce. a takhle pořád do kola. Vím že se mu nejspíš líbím, když jsme byli spolu tak se vedle mě úplně klepal :) ale neměl ještě žádný vztah. Nevím co si o tom myslet. Myslíte si že jenom neví co chce? a nebo že nedokáže to vše posunout někam dál? Po dlouhé době si připadám zamilovaně, ale zase nechci abych naletěla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.12.14 17:33

A nebo mě poradte jak na něj :) myslím si že po jiných směrech si fakt rozumíme, a strašně se mi líbí :/ celý den myslím jenom na něj… je mu 28 a zatím zná jenom kamarády a hospody… myslíte si že takový chlap se změní? (omlouvám se anonymitu, ale chodí sem mé kolegyně, a nechci aby to někdo o mě věděl jaký jsem blázen :)

• Citovat
  • Upravit
72725
8.12.14 17:34
@Anonymní píše:
A nebo mě poradte jak na něj :) myslím si že po jiných směrech si fakt rozumíme, a strašně se mi líbí :/ celý den myslím jenom na něj… je mu 28 a zatím zná jenom kamarády a hospody… myslíte si že takový chlap se změní? (omlouvám se anonymitu, ale chodí sem mé kolegyně, a nechci aby to někdo o mě věděl jaký jsem blázen :)

nezmění - pokud je jeho jediným koníčkem kamarádi a hospoda, nestála bych o něj :nevim: navíc v tomhle věku už by měl vědět, co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.12.14 17:35

28 a ještě neměl vztah? No asi bych se pídila po důvodech, to úplně normální není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 17:40

O tomhle jsme se bavili na začátku, proč ještě neměl vztah, prý to nevyhledával, a netoužil po tom. Když jsme se poznali tak mně říkal že semnou by to chtěl, apd… ale pak šel čas a že neví co chce, a druhý den zase že mě chce a pořád takhle dokola… jsem zmatená, strašně se mi líbí, rozumíme si v jiných směrech, a pořád si říkám jestli nemá nějáký blok…

• Citovat
  • Upravit
30556
8.12.14 17:40

Tak pro každého znamená krásný něco jiné…ale podle toho co pises - 28,hezky, bez vztahů…v životě jen kamarádi, hospoda…tady mi něco smrdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
8.12.14 17:41

Tomu bych moc nevěřila, čuchám v tom něco nenormálního :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.12.14 17:43

A proč by to nemohlo být normální? Já jsem měla přestávku mezi vážnými vztahy 7 - 8 let, proč ne. Nemám potřebu být s někým za každou cenu, dělala jsem co mě bavilo, studovala, cestovala, měla jsem zajímavá zaměstnání, spoustu kamarádů a ta svoboda mi děsně vyhovovala. Svého budoucího partnera jsem potkala ve 27, najednou přeskočila jiskra a já začala žít životem, o kterým jsem nikdy nevěřila, že budu žít… Což trvalo 11 let, je pravda, že na další vztah bych tak dlouho asi nerada čekala :mrgreen:, navíc žiju teď úplně jiným životem, ale jen chci poukázat na to, že je takový život podle mě normální. Znám spoustu lidí, co nemají vztah spoustu let a jsou šťastni, rozhodně to není žádná vada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 17:43

Nejspíš jsem ještě hodně najivní když si myslím že by se kvůli mě změnil a snažil co? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.14 17:44
@Anonymní píše:
A nebo mě poradte jak na něj :) myslím si že po jiných směrech si fakt rozumíme, a strašně se mi líbí :/ celý den myslím jenom na něj… je mu 28 a zatím zná jenom kamarády a hospody… myslíte si že takový chlap se změní? (omlouvám se anonymitu, ale chodí sem mé kolegyně, a nechci aby to někdo o mě věděl jaký jsem blázen :)

Tak ja myslim, ze se zmenit muze. Ja v 28 taky ve volnym case chodila hlavne do hospody s kamosema a dlouhodoby vazny vztah jsem do te doby jeste nemela. Prvni vazny vztah jsem mela vlastne az ve 30, predtim jen takove kratkodobe romanky. Ten vzah uz trva 5 let a mame rocni dceru a vse je super :).

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
8.12.14 17:45
@Anonymní píše:
Nejspíš jsem ještě hodně najivní když si myslím že by se kvůli mě změnil a snažil co? :)
:P :P :P :P :P :P :P
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.14 17:45

@eva76 Takže si myslíš že kdyby tam mezi námi byla ta jiskra že by byl schopen mě milovat na plno?

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
8.12.14 17:46

28lety pekny chlap a dosud zadny vztah… to jiste normalni neni :nevim:

Příspěvek upraven 08.12.14 v 17:47

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.14 17:46
@Anonymní píše:
Tak ja myslim, ze se zmenit muze. Ja v 28 taky ve volnym case chodila hlavne do hospody s kamosema a dlouhodoby vazny vztah jsem do te doby jeste nemela. Prvni vazny vztah jsem mela vlastne az ve 30, predtim jen takove kratkodobe romanky. Ten vzah uz trva 5 let a mame rocni dceru a vse je super :).
Tak to je krásný :)
  • Citovat
  • Upravit
1180
8.12.14 17:48

Jako nevidím důvod proč ne? Prostě ještě doposud nenarazil na tu pravou třeba, tak je možná malinko zdrženlivější, protože není zvyklej namlouvat si slečnu každého půl roku, na druhé straně je to o to víc romantičtější pak :) Prostě nechtěl žít s kdejakou slepicí jen proto, že to dělají všichni kamarádi, že by člověk s vlastním názorem třeba?… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí