Nevím, co si o něm myslet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
8.12.14 17:50

Jako ten člověk určitě nemá v plánu být do konce života sám, a že je ve 28, tak asi ví co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 17:50

Asi se mně tak líbí, protože jsem silnější postavy, a jemu se to strašně líbí, pořád že jsem krásná, že se mu to líbí, a já tohle ještě s žádným chlapem nezažila. Když jsem s ním tak si připadám krásně taková jaká jsem. Vždycky jsem měla jenom komplexy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.14 17:52

@eva76 já si právě tohle taky myslím, ale abych nebyla jenom najivní…

• Citovat
  • Upravit
72725
8.12.14 17:53
@Anonymní píše:
Nejspíš jsem ještě hodně najivní když si myslím že by se kvůli mě změnil a snažil co? :)

s tím nepočítej ani omylem. Nikdo se ve 28mi nedokáže změnit.. Je takhle zvyklý, měnit to nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.12.14 17:59
@Anonymní píše:
O tomhle jsme se bavili na začátku, proč ještě neměl vztah, prý to nevyhledával, a netoužil po tom. Když jsme se poznali tak mně říkal že semnou by to chtěl, apd… ale pak šel čas a že neví co chce, a druhý den zase že mě chce a pořád takhle dokola… jsem zmatená, strašně se mi líbí, rozumíme si v jiných směrech, a pořád si říkám jestli nemá nějáký blok…

tak pokud mění názor ohledně bytí s tebou každý den, tak něco není v pořádku…buď jiskra přeskočí nebo ne, buď s tím druhým chci být nebo ne. :nevim: Pokud si rozumíte jinak, tak bych netlačila na pilu a zůstala třeba u kamarádství, časem se z toho může něco rozvinout a když ne, tak mít dobrého kamaráda taky není k zahození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.12.14 17:59

Nejde o to, že musí střídat baby jak ponožky, ale za takovou dobu bez vztahu hezkej chlap je divný…u ženský to pochopim spíš :think:

Hele proč to nezkusit, netlač na pilu, nenechej se úplně zblbnout, neprehlizej varovne signály a třeba to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.12.14 18:00
@Anonymní píše:
Nejspíš jsem ještě hodně najivní když si myslím že by se kvůli mě změnil a snažil co? :)

tak snažit se kvůli tobě může, ale pokud to nedělá už na začátku vztahu, tak to časem lepší asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 18:00

Já to zažila :kytka: jemu bylo 29 a znal jen hospodu a kamarády, vztah teda měl nějaký kdysi dávno, prostě nebylo kde se seznámit. potkali jsme se v hospodě :jazyk: dneska je to ten nejbáječnější táta naší dcery.

nemusel se měnit, já si ho postupně „objevila“ sama. moc fajný chlap to je, miluju ho. a s ním jsem zažila „ty motýlky“ v břiše a to, že jsem sama sebou a on mě má rád takovou, jaká jsem.

ano, červená knihovna - hadra. kdybych to nezažila, tak bych nevěřila, že LÁSKA existuje :palec:

držím palec, ať je to ON :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7009
8.12.14 18:07

Mne by ani tolik neznepokojovala absence vztahu, kdo vi jak to bylo, spis ze jeden den chce, dalsi nevi… Ten nehleda rovnocenou partnerku, hleda obdivovatelku, kterou bude mit na haku a bude ji hazet jak ten cukricek v podobe pozornosti, tak ji i bicovat nezajmem nebo jinymi zpusoby.
Nesnasim pletichare a manipulatory, chlapy, kteri se chovaji jak hystericke zenske, takze mne by nekdo takovy nemohl imponovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.12.14 18:13
@Anonymní píše:
@eva76 já si právě tohle taky myslím, ale abych nebyla jenom najivní…

Jak říkám, já to takhle zažila, můj budoucí expartner taky tenkrát neměl desítky partnerek za sebou, prostě jsou takový tipy lidí. Někteří jsou s kýmkoli, protože nejsou schopni být/žít bez partnera, ale jak říkám, nejen, že já to zažila, ale sama znám spoustu lidí, kteří takto žijí a jsou šťastni. Čas od času někdo z nich otěhotní :D, ale to se bavíme o věku 35 a dál…
To není o tom, že by si ho měla měnit, to není o měnění osobnosti. Pokud se náhodou zamiluje, bude s tím vztahem souhlasit, nakonec v něm bude třeba i šťastný, jen ty začátky holt chvíli trvají… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 18:14

Ja bych netlacila na pilu, ale rozhodne byvh to zkusila, pokud si rozumite. Ja bych nebyla tak rychla v soudech, ze se nezmeni. Beru to podle sebe, ja do te 30 taky velmi rada chodila do hospod a klubu ( zaclo to uz na VS :) ), meli jsme takovou particku, ktera se rada bavila a zili jsme takovym nespoutanym studentskym zivotem i po dokonceni studia :). Uz jsem sem psala, ze jsem mela prvni vazny vztah az ve 30 a ten trva dodnes; predtim jsem se proste rada bavila, po rodine netouzila a mela jsem kolem sebe lidi, kteri to meli podobne. Ted je nam okolo 35 a deti uz skoro vsichni mame a do hospod uz skoro nechodime. Ne kazdy proste touzi po detech uz ve 20 a v 28 ma v hlave vse srovnany; mozna zatim nepotkal tu pravou, ktera by mu stala za to se usadit ;)

• Citovat
  • Upravit
1180
8.12.14 18:18

Jo a taky ten začátek byl pomalejší, protože mi trvalo, než mi došlo, že se mi vlastně dvoří :mrgreen:, pak jsem přemýšlela o té změně, že bych jako teď měla být s někým…jako třeba často 8o…, myslím, že mi to trvalo asi půl roku, než jsem se „smířila s tím, že má osobní svoboda končí“, ale pak jsem byla šťastna za vše, co následovalo… Jsem si vždycky myslela, že prostě nejsem partnerský typ, nechtěla jsem s ním bydlet, nic! A stejně, dnes máme 5tiletou nádhernou dcerku 8) Vztah sice nakonec nedopadl úplně dle představ, ale to rozhodně není vina absence partnerů každého z nás před více než 11ti lety :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.12.14 18:18
@Anonymní píše:
O tomhle jsme se bavili na začátku, proč ještě neměl vztah, prý to nevyhledával, a netoužil po tom. Když jsme se poznali tak mně říkal že semnou by to chtěl, apd… ale pak šel čas a že neví co chce, a druhý den zase že mě chce a pořád takhle dokola… jsem zmatená, strašně se mi líbí, rozumíme si v jiných směrech, a pořád si říkám jestli nemá nějáký blok…

Ať se vymáčkne, co vlastně chce. Takový tam a zpátky, z toho nic není. Musí pro to něco udělat a podle toho poznáš, jestli to myslí vážně. Jestli se neumí rozhodnout, jestli tě chce a nebo ne, tak ať jde do háje.

• Citovat
  • Upravit
1180
8.12.14 18:23
@Anonymní píše:

Nic bych s ním neřešila, dostaň ho do postele… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.12.14 18:54

Mně by ani tak nevadilo a nepřipadalo divné, že v 28 letech neměl ještě pořádný vztah, ale připadalo by mi velmi neimponující, aby jediné koníčky a ´výplň volného času chlapa (jakéhokoli věku) byli kamarádi a hospoda. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky