Pláče a ukazuje na bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
petraunka
11.2.13 13:49

@mirink trvá to 4a pul dnu dávam mu ještě lehkou stravu paní doktorka mi řekla že na něho nesmím tlačit že mu musím dávat ještě pořád lehkou stravu :( o těch zoubkách jsem taky přemyšlela ale doktor mi řekl že tím to nebude ale nikam mě neposlal

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 13:50

@pannda zatím právě nezvrací a prujem taky nemá co se fakt divím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1638
11.2.13 13:51

Já jsem taky tak plakala a měla jsem kýlu…měla jsem ale 3 měsíce mamku 3× vyhodili, že je hysterka, ty jsi matka a víš!!! nenech se odbýt a zajeď jinam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.13 13:51
@petraunka píše:
JJ skusím to taky jsem o tom přemíšlela ale když nemám potvrzení od doktorky?? :nevim:

Nemusíš mít žádný potvrzení. Jeďte do nejbližší nemocnici na dětskou chirurgii a hotovo.Nebo až otevřou, tak pohotovost.Ale ta chirurgie je rychlejší. Řekni, že se mu to zhoršilo, že pláče a vzít vás musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.2.13 13:52

No, pokud opravdu pláče pernamentně, tak to zoubkama asi nebude. Musí ho prostě něco bolet. Ale na to my tady opravdu nepřijdem, vem ho a jeďte na tu pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 13:53

@sieta.m nemá vubec fakt se divím protože nemá žádne znímky otom že by měl neakou nemoc fakt ne jenom pláče a ukazuje na bříško :(

• Citovat
  • Upravit
cher
11.2.13 13:54
@petraunka píše:
@sieta.m nemá vubec fakt se divím protože nemá žádne znímky otom že by měl neakou nemoc fakt ne jenom pláče a ukazuje na bříško :(

jela bych na pořádné vyšetření

• Citovat
  • Upravit
Billi
11.2.13 13:54

@petraunka kdy jsi naposled byla u doktorky?
Prostě ho zabal a valte do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 13:55

Tak už jsem volala manželovi za 1hodinu by měl přijed tak pojedem na tu pohotovost a bud vemou nebo na ně podám trestní oznámení už mě to fakt nebaví :?

• Citovat
  • Upravit
349
11.2.13 14:03

Hlavně trvej na pořádném vyšetření, hlavně se nenechte odbýt. A dyžtak jeďte třeba do jiné nemocnice, když vás tam odmítnout pořádně vyšetřit. Nám se taky stalo, že někde nám odmítli udělat sono bříška, že není důvod, tak jsme jeli jinam, kde nám ho udělaly, i potřebná vyšetření krve atd. Já nevím, kde bydlíš, ale nám třeba vždy pomohli buďto v motole nebo ve vinohradské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 14:07

Tak manžel už přijel takže sem se teď dooblíkala a jedem :D až přijedem tak vám dám vjedět :D a jinak děkuji :jazyk: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9163
11.2.13 14:20

Na pohotovost!!! bez diskuze, nechala bych ho pořádně vyšetřit a přímo řekla, že máš podezření, jestli dr. jen tak ledabyle něco nezanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.2.13 14:23

Drzim palce a cekam, co ti reknou… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.13 14:23

@petraunka okamžitě bych malyho vzala a jela do nemocnice!!!tohle mi neprjde jako moc normalni.. a muzes tam i bez papirku sve pediatricky… proste na nic necekej a jed, aby se mu pak jeste vic nepritizilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 14:47

Tak Mého chlapečka si nechali u sebe říkali že si ho tam nechaj do zítřka na sledování a potom mi ráno prí zavolaj a řeknou co sníím je a jak to bude probíhat :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure