Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
O břichu žádná doktorka by neměla bez vyšetření říct, že je to ok. Naše malá měla v tomhle věku zánět ve střevech a z jedné nemocnice nás taky poslali domů
a ve druhé nás hospitalizovali. Ale ona měla teda k tomu horečku
Jak dlouho už to trvá? Počkala bych do doby než otevře dětská pohotovost a jela tam, aby syna viděl ještě jiný doktor. Případně, pokud se hodně bojíš, tak bych jela do nemocnice rovnou.
@jannina1 píše:
Pokud ho to nepřejde, jeďte na dětskou chirurgii
JJ skusím to taky jsem o tom přemíšlela ale když nemám potvrzení od doktorky?? ![]()
Ahojky,
tak když ti jednoroční pořád takhle pláče, tak to asi opravdu není v pořádku. A odky takhle pořád pláče? A co mu dáváš jíst? Těch příčin může být opravdu dost. A když ti takhle málo spinká v noci, nerostou mu zoubky?
@sieta.m No jo dneska jsou ti doktoři tak blbí že nevím co sněma ppodle nich mám asi chodit po celé české republice a shánět dojtori kteří mě vezmou?? fakt nevím jak si to představují ![]()
Prostě bych se nakýblovala do nejbližší nemocnice, a trvala bych na vyšetření. roční dítě simulovat neumí, a bolest bříška nemusí být žádná legrace.
Asi bych jela do špitálu, zkusila nahlodat dr. na sono vyšetření, zda něco nespolkl nebo nemá zánět slepého střeva..Zvracel? průjmoval?
@elizabeta92 to právě nemá žadné mmalé hračky má plyšáky a takové hračky ktere jsou pro 1letého kluka dobré fakt netuším co mu je ale mrzí mě to jak pořát pláče ![]()
Čtyři a půl dne, to už je opravdu hodně dlouho. Asi bych se sebrala a jela opravdu na dětskou pohotovost nebo chirurgii a vydupala bych si vyšetření.
@petraunka píše:
@sieta.m No jo dneska jsou ti doktoři tak blbí že nevím co sněma ppodle nich mám asi chodit po celé české republice a shánět dojtori kteří mě vezmou?? fakt nevím jak si to představují
no prostě je to tak, u břicha bych se už nenechala odbýt. Má teplotu? Rozhodně bych jela do nemocnice, ať ho pořádně prohlídnou a vezmou krev. Papá a pije?
@petraunka píše:
@Billi už to trvá tak asi 4a pul dnů
Tak ho sbal a jeďte minimálně na tu pohotovost (tam by vás měli poslat dál). Případně na dětskou chirurgii. Vyhodit by vás neměli. Kolikrát jsi byla u vaší doktorky a kdy?
Přiznám se, že kdyby mi dítě tak dlouho řvalo, už bych stepovala v nemocnici a trvala minimálně na sono bříška.
Ahojte mám 1leteho kluka pořád pláče a ukazuje si na bříško když jsme šli k paní doktorce ta nám řekla že to je v pořádku ale on brečí pořád dal a dal..
neví te někdo co stím
prosím poraď te mi děkuji 
V noci vubec nespinka jenom na 6hodin a to si myslím že to je ažž mooc málo fakt nevím co stím