Pláče a ukazuje na bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petraunka
11.2.13 13:37

Nevím co stím

Ahojte mám 1leteho kluka pořád pláče a ukazuje si na bříško když jsme šli k paní doktorce ta nám řekla že to je v pořádku ale on brečí pořád dal a dal.. :,(
V noci vubec nespinka jenom na 6hodin a to si myslím že to je ažž mooc málo fakt nevím co stím :nevim: neví te někdo co stím :think: prosím poraď te mi děkuji :|

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
11.2.13 13:40

Pokud ho to nepřejde, jeďte na dětskou chirurgii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.2.13 13:40

O břichu žádná doktorka by neměla bez vyšetření říct, že je to ok. Naše malá měla v tomhle věku zánět ve střevech a z jedné nemocnice nás taky poslali domů :zed: a ve druhé nás hospitalizovali. Ale ona měla teda k tomu horečku

• Citovat
  • Upravit
Billi
11.2.13 13:41

Jak dlouho už to trvá? Počkala bych do doby než otevře dětská pohotovost a jela tam, aby syna viděl ještě jiný doktor. Případně, pokud se hodně bojíš, tak bych jela do nemocnice rovnou.

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 13:42
@jannina1 píše:
Pokud ho to nepřejde, jeďte na dětskou chirurgii :nevim:

JJ skusím to taky jsem o tom přemíšlela ale když nemám potvrzení od doktorky?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92

Nespolkl nějakou hračku? :?

• Citovat
  • Upravit
349

Ahojky,

tak když ti jednoroční pořád takhle pláče, tak to asi opravdu není v pořádku. A odky takhle pořád pláče? A co mu dáváš jíst? Těch příčin může být opravdu dost. A když ti takhle málo spinká v noci, nerostou mu zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 13:44

@sieta.m No jo dneska jsou ti doktoři tak blbí že nevím co sněma ppodle nich mám asi chodit po celé české republice a shánět dojtori kteří mě vezmou?? fakt nevím jak si to představují :(

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 13:45

@Billi už to trvá tak asi 4a pul dnů :(

• Citovat
  • Upravit
31672
11.2.13 13:45

Prostě bych se nakýblovala do nejbližší nemocnice, a trvala bych na vyšetření. roční dítě simulovat neumí, a bolest bříška nemusí být žádná legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
11.2.13 13:46

Asi bych jela do špitálu, zkusila nahlodat dr. na sono vyšetření, zda něco nespolkl nebo nemá zánět slepého střeva..Zvracel? průjmoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 13:46

@elizabeta92 to právě nemá žadné mmalé hračky má plyšáky a takové hračky ktere jsou pro 1letého kluka dobré fakt netuším co mu je ale mrzí mě to jak pořát pláče :(

• Citovat
  • Upravit
349
11.2.13 13:47

Čtyři a půl dne, to už je opravdu hodně dlouho. Asi bych se sebrala a jela opravdu na dětskou pohotovost nebo chirurgii a vydupala bych si vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.2.13 13:47
@petraunka píše:
@sieta.m No jo dneska jsou ti doktoři tak blbí že nevím co sněma ppodle nich mám asi chodit po celé české republice a shánět dojtori kteří mě vezmou?? fakt nevím jak si to představují :(

no prostě je to tak, u břicha bych se už nenechala odbýt. Má teplotu? Rozhodně bych jela do nemocnice, ať ho pořádně prohlídnou a vezmou krev. Papá a pije?

• Citovat
  • Upravit
Billi
11.2.13 13:48
@petraunka píše:
@Billi už to trvá tak asi 4a pul dnů :(

Tak ho sbal a jeďte minimálně na tu pohotovost (tam by vás měli poslat dál). Případně na dětskou chirurgii. Vyhodit by vás neměli. Kolikrát jsi byla u vaší doktorky a kdy?
Přiznám se, že kdyby mi dítě tak dlouho řvalo, už bych stepovala v nemocnici a trvala minimálně na sono bříška.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure