Pláče a ukazuje na bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2551
11.2.13 14:50
@petraunka píše:
Tak Mého chlapečka si nechali u sebe říkali že si ho tam nechaj do zítřka na sledování a potom mi ráno prí zavolaj a řeknou co sníím je a jak to bude probíhat :/

držím palečky :hug:, jen se zeptám, Ty jsi tam s ním nemohla zůstat? Nenechali Tě tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
11.2.13 15:41

Tak nemusi mit ani teplotu, ani prujem, moje sestra mela v 1 a pul bolesti bricha a byly to zauzlovane streva. Hodne plakala.Uz jsi tam s malym mohla byt driv, netrvalo to dlouho, koukam vsechno jen 40 minut. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.13 15:43

Drzim palecky, at je maly brzo v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 15:49

@cimbík No oni mu dali něakou iněkci at líp spinká tak mi řekli jestli tam chci zustat jenže já mám ještě dceru tak by se o ní nikdo jen tak neppostaral protože manžel ten hned zas musel jet do práce ted totiž v práci mají fofry :) a babičky jedna jela do lázních a druhá je ještě v práci takže jsem jela domu ráno v 8hod tam za ním hned přiklušu :D

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 15:49

@Marbuli děkuji moc :D

• Citovat
  • Upravit
2761
11.2.13 15:50

@petraunka no neni vubec zac, tak az budes o malem neco vedet tak nam sem napis at vime ze je v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 15:53

@Jaruna no jo no tak uvidíme :D

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 17:02
@Marbuli píše:
@petraunka no neni vubec zac, tak az budes o malem neco vedet tak nam sem napis at vime ze je v poradku :kytka:

jj dámneboj a děkuji

• Citovat
  • Upravit
2761
11.2.13 17:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 18:24

Tak jsem předchvílí volala do nemocnice tak mi říkali že to zatím vypada že se mu tam asi něco ucpalo ale říkali že to zas není na stopro jísté jenom že si to myslí no tak nevím doufám že to nebude nic vážného :(

• Citovat
  • Upravit
2761
11.2.13 18:43

@petraunka ucpalo?? a neni opravdu mozne ze by neco zpolkl, niz bys o tom vedela??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.2.13 19:11
@petraunka píše:
Tak jsem předchvílí volala do nemocnice tak mi říkali že to zatím vypada že se mu tam asi něco ucpalo ale říkali že to zas není na stopro jísté jenom že si to myslí no tak nevím doufám že to nebude nic vážného :(

je dobře, žes jela a držím palce. Je dobře, že je pod kontrolou. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 20:20
@sieta.m píše:
je dobře, žes jela a držím palce. Je dobře, že je pod kontrolou. :srdce:

No jono ale stejnak mám strach :(

• Citovat
  • Upravit
cher
11.2.13 20:29

@petraunka to věřím, ale určitě bude všechno v pořádku, dobře, žes to nenechala plavat

• Citovat
  • Upravit
56
11.2.13 20:34

Držím palec, určitě to dopadne dobře. :kytka: Malému udělají sono a naberou krev, moč a budou vědět. Držte se… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí