Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@petraunka píše:
Tak Mého chlapečka si nechali u sebe říkali že si ho tam nechaj do zítřka na sledování a potom mi ráno prí zavolaj a řeknou co sníím je a jak to bude probíhat :/
držím palečky
, jen se zeptám, Ty jsi tam s ním nemohla zůstat? Nenechali Tě tam?
Tak nemusi mit ani teplotu, ani prujem, moje sestra mela v 1 a pul bolesti bricha a byly to zauzlovane streva. Hodne plakala.Uz jsi tam s malym mohla byt driv, netrvalo to dlouho, koukam vsechno jen 40 minut. Drzim palce.
@cimbík No oni mu dali něakou iněkci at líp spinká tak mi řekli jestli tam chci zustat jenže já mám ještě dceru tak by se o ní nikdo jen tak neppostaral protože manžel ten hned zas musel jet do práce ted totiž v práci mají fofry
a babičky jedna jela do lázních a druhá je ještě v práci takže jsem jela domu ráno v 8hod tam za ním hned přiklušu ![]()
@petraunka no neni vubec zac, tak az budes o malem neco vedet tak nam sem napis at vime ze je v poradku ![]()
@Marbuli píše:
@petraunka no neni vubec zac, tak az budes o malem neco vedet tak nam sem napis at vime ze je v poradku
jj dámneboj a děkuji
Tak jsem předchvílí volala do nemocnice tak mi říkali že to zatím vypada že se mu tam asi něco ucpalo ale říkali že to zas není na stopro jísté jenom že si to myslí no tak nevím doufám že to nebude nic vážného ![]()
@petraunka ucpalo?? a neni opravdu mozne ze by neco zpolkl, niz bys o tom vedela??
@petraunka píše:
Tak jsem předchvílí volala do nemocnice tak mi říkali že to zatím vypada že se mu tam asi něco ucpalo ale říkali že to zas není na stopro jísté jenom že si to myslí no tak nevím doufám že to nebude nic vážného
je dobře, žes jela a držím palce. Je dobře, že je pod kontrolou. ![]()
@sieta.m píše:
je dobře, žes jela a držím palce. Je dobře, že je pod kontrolou.
No jono ale stejnak mám strach ![]()
@petraunka to věřím, ale určitě bude všechno v pořádku, dobře, žes to nenechala plavat
Držím palec, určitě to dopadne dobře.
Malému udělají sono a naberou krev, moč a budou vědět. Držte se… ![]()