Pláče a ukazuje na bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2551
11.2.13 20:35

@petraunka mít strach o svoje dítko přirozené :srdce:, ale malej je pod dohledem odborníků a vše bude určitě dobrí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 20:41
@cimbík píše:
@petraunka mít strach o svoje dítko přirozené :srdce:, ale malej je pod dohledem odborníků a vše bude určitě dobrí

děkuji moc za utěchu :)

• Citovat
  • Upravit
2551
11.2.13 20:45
@petraunka píše:
děkuji moc za utěchu :)

naše starší skončila před rokem a půl na JIPce pro opakované zvracení - byl tam s ní manžel nonstop 24hod a já tenkrát nespala a tekly mi slzy a pořád jsem mu psala smsky ve stylu: že nám na ní dají pozor, viď atd,,, takže vím asi jak se cítíš :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
11.2.13 20:46

@Marbuli ano no právě nevím tak ránoo do té nemocnice musí přiklusat a oni mi řeknou co dal ale že by něco spolkl tak to fakt nevím leda že by se dostal aničce do pokoje ale to pochibuji i když muže to byt možné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
petraunka
11.2.13 20:48

@Zea Mays jj budu se držet zatím co mě pořádně drží na nohou je 4leta anička to je ještě co mě drží na nohou+manžel :D

• Citovat
  • Upravit
petraunka
12.2.13 08:58

Ahojte holky takže před chvílí jsem přijela z nemocnice :zed:.
No můj malý chlapeček má zauzlované střeva bobek malý :,(
Ptala jsem se doktora jestli tam mám zůstat řekl mi že to nebude potřeba že zítra si pro něho mám přijet že trvá to sice hodinu ale že si ho radši nechají na pozorování :) no nechápu jak se mu to mohlo udělat když jsem se ptala doktora tak mi to nevysvětlil protože pospíchal tak teda nevím :nevim:
Ale hlavně že to bude s malým v pořádku :potlesk: se mi ulevilo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
cher
12.2.13 09:01
@petraunka píše:
Ahojte holky takže před chvílí jsem přijela z nemocnice :zed:.
No můj malý chlapeček má zauzlované střeva bobek malý :,(
Ptala jsem se doktora jestli tam mám zůstat řekl mi že to nebude potřeba že zítra si pro něho mám přijet že trvá to sice hodinu ale že si ho radši nechají na pozorování :) no nechápu jak se mu to mohlo udělat když jsem se ptala doktora tak mi to nevysvětlil protože pospíchal tak teda nevím :nevim:
Ale hlavně že to bude s malým v pořádku :potlesk: se mi ulevilo :srdce:

a co trvá hodinu, nechápu? To se mu rozuzlí samo? Asi teda vše je ok, když můžete zítra dom :kytka:

• Citovat
  • Upravit
petraunka
12.2.13 09:07

@sieta.m hm taky se mi zdálo že se mu to rozuzlí samo no nevím nevím co na tom řeší :nevim: ale hlavní je že je to v pořádku ale pořád nechapu jak se mu to mohlo zauzlit?? :?:

• Citovat
  • Upravit
cher
12.2.13 09:13
@petraunka píše:
@sieta.m hm taky se mi zdálo že se mu to rozuzlí samo no nevím nevím co na tom řeší :nevim: ale hlavní je že je to v pořádku ale pořád nechapu jak se mu to mohlo zauzlit?? :?:

no on ti to určitě doktor vysvětlí, je dobře, že nemusí třeba na operaci.

• Citovat
  • Upravit
349
12.2.13 10:56

Ahojky,

tak hlavně že tak, že už se přišlo na příčinu. Teď už to bude jen dobrý :D. Hlavně pro malýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
12.2.13 12:22

@mirink to jo no děkujem :D

• Citovat
  • Upravit
1638
12.2.13 12:42

Ale dětskou doktorku bych teda fofrem změnila, kráva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
12.2.13 12:42

Chudáček musel teda dost trpět 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
12.2.13 14:11

Jeee tak hlavne ze prdolka bude v poradku, ale teda taky bych zmenila pediatricku a to okamzite :cert: :cert: Tak malemu pusinky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
12.2.13 14:30

No pekne, ale nechapu co doktor myslel, ze ma zauzlovane streva.Jak jsem psala, sestra to mela, tluste strevo bylo vrazene do tenkeho, to tluste se ucpalo a musela okamzite na operaci, ale taky jim to dalo dost prace (2 cele dny!!),nez to zjistil tenkrat hodne mlady dr. ostatni si s ni nevedeli rady a to byla na vsech vysetrenich. Sonem pres bricho to nebylo videt, museli udelat sono konecnikem.Jsem zvedava jak dopadnete Vy. Nevim co myslis tim, ze neco trva hodinu a uz vubec, ze si mas pro dite prijit zitra 8o…sestra byla po operaci 3 dny na JIP a pak 3 dny na normalnim pokoji. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí