Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klíč568 píše:
Ahoj prosim potřebují uz pomoct a hlavně dobře poradit. Od 6.1. Mam zanet močových cest první bílo s pálením při konci. Pak to přešlo asi na 2dny. Od 29.1 se mi to vrátilo ale uz bez pálení prostě se mi chce porad čurat - jdu a pak se mi chce zas je to takovy strašný pocit pořád močit přitom se vyčuram až tak za 2-3 hodinky.. Byla jsem na gynekologii cevkovali me moč čistá.. Byla jsem na urologii to same moč čista dali mi jen nějaký pitomi deník… Uz nechapu co dal už nevim co mi pomůže jsem 4 skoro po porodu a plně kojim.. Mislela jsem si ze bich to měla stoho ale řekli mi tam i tam ze je to nepravěpodobne když jsem porodila v listopadu a začalo to v lednu.
Nejenom že jsi troll, ale ty jsi i špatný troll. ![]()
@tininas píše:
Nejenom že jsi troll, ale ty jsi i špatný troll.
Chtela jsem radu když mate keci proč to komentuješ?!!
Podle názvu diskuze sem myslela že půjde o nějaký pravopisný problém
taky nevím co to je pomocte ![]()
@Kriss Tina píše:
Podle názvu diskuze sem myslela že půjde o nějaký pravopisný problémtaky nevím co to je pomocte
Tak to nekomentujte
k_hand:
k_hand:
@klíč568 Poslouchej pokyny lékaře. Jinak je to nečitelné, jak od absolventa pomocné školy.
močit tu fakt nebudu
radu? chapu, vzhledem k pravopisu, ze jsi inteligence moc nepobrala, ale radu ti dam - emimino je od slova miminko a ne doktor diagnostik a vestit z koule se lidstvo jeste nenaucilo ![]()
@Kriss Tina píše:
Podle názvu diskuze sem myslela že půjde o nějaký pravopisný problémtaky nevím co to je pomocte
to je od slova močit preci ![]()
@markytka3 píše:
2×Příspěvek upraven 25.02.19 v 18:14
Ajo, mě tam chybí ten háček
by mě nenapadlo, že se tu ještě po někom bude chtít aby na emimi močil ![]()
@Kriss Tina píše:
Ajo, mě tam chybí ten háčekby mě nenapadlo, že se tu ještě po někom bude chtít aby na emimi močil
myslim, ze v autorcine prispevku je absence hacku to nejmensi „zlo“
![]()
@klíč568 píše:
Chtela jsem radu když mate keci proč to komentuješ?!!
Prostě moč u Tebe frčí. ![]()
https://www.emimino.cz/…deny-345047/
Příspěvek upraven 25.02.19 v 18:21
Prosim, pokud máš skutečně děti, dbej na jejich vzdělání, ať nedělají ostudu jak maminka…ten češtin je fakt děs, to musí bít do očí i slepého přece
A k dotazu - dodržuj pokyny lékaře, dodržuj hygienu a pozastav sex, co víc chceš vědět? ![]()
Asi nebudeme chytřejší než lékaři.
Deník vyplň i on má svou hodnotu pro lékaře.
Problém s častým močením mám také, tedy bez zánětů, také jsem si myslela, že to je třeba „jen“ hyperaktivní močák a ejhle úplně něco jiného na léčbu zákeřnější.