Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď sem se s tím trochu ztratila. Co ste kdy zkoušeli? Co je 7. Den? Chápu asi že se snažíte o dítě. Napiš kdy byla poslední MS, pokud víš kdy byla ovulace, kdy má teď MS přijít?
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat uz je to 8 dní co jsme z mím přítelem skouseli malého ducha..
V 7 dnu sem měla nevolnost s kávy a pak v tom dnu mě bolely i prsa tak jsem si hned 7.den udělala test jenže ten mi zhruba nevyšel pouze jedna čárka, Chci se zeptat zdali nemohu otěhotnět i po více dnech vím že je to blbá otázka Děkuji za odpověď ????
Jako že jste vyvolávali duchy nebo co? ![]()
Poslední MS byla 1.11. Nemám ji pravidelnou
Ovulace byla 18.11.
A MS má přijít 29.11. Mám v tom velký zmatek
Zkoušeli malého ducha? To je nějaká nová hra pro děti?Znam jenom Lovce duchů
ps: ta gramatika, zopakuj si s,z..
@Anonymní píše:
Poslední MS byla 1.11. Nemám ji pravidelnouOvulace byla 18.11.
Takže to už je trochu srozumitelnější. Pokud byla ovulace 18.11. a proběhl v té době (klidně 2-3 dny před) styk, tak samozřejmě těhotná být můžeš. Na příznaky je ale brzo, na test taky. Testuj až nejdřív toho 29 když MS nedorazí…
@Anonymní píše:MS sem měla 1.11. Ovulaci 18.11. A druhá MS má přijít 29.11.
Dobrý den, chci se zeptat uz je to týden a jeden den, co jsme z mím přítelem skouseli mimčo
Týden po sexu sem měla nevolnost s kávy a pak v tom dnu mě bolely i prsa tak jsem si hned po tom týdnů udělala test jenže ten mi zhruba nevyšel pouze jedna čárka, Chci se zeptat zdali nemohu otěhotnět i po více dnech vím že je to blbá otázka Děkuji za odpověď ????
@Anonymní píše:MS sem měla 1.11. Ovulaci 18.11. A druhá MS má přijít 29.11.
Dobrý den, chci se zeptat uz je to týden a jeden den, co jsme z mím přítelem skouseli mimčo
Týden po sexu sem měla nevolnost s kávy a pak v tom dnu mě bolely i prsa tak jsem si hned po tom týdnů udělala test jenže ten mi zhruba nevyšel pouze jedna čárka, Chci se zeptat zdali nemohu otěhotnět i po více dnech vím že je to blbá otázka Děkuji za odpověď ????
@Anonymní píše:
Poslední MS byla 1.11. Nemám ji pravidelnouOvulace byla 18.11.
Jinak ta nevolnost a bolest prsou může být i k té ovulaci. Ale příznak těhotenství to není, ty se objevují až s pozitivním testem…
Tak tu nevolnost z kavy jsi mela jeste pred ovulaci.takze to těhotenstvim fakt nebude.
Tak jestli si mela ovulaci 18.11. a sex pred 8 dny tj.13.11? To je pravděpodobnost početi skoro nulová.
Dobrý den, chci se zeptat uz je to 8 dní co jsme z mím přítelem skouseli malého ducha..
V 7 dnu sem měla nevolnost s kávy a pak v tom dnu mě bolely i prsa tak jsem si hned 7.den udělala test jenže ten mi zhruba nevyšel pouze jedna čárka, Chci se zeptat zdali nemohu otěhotnět i po více dnech vím že je to blbá otázka Děkuji za odpověď ????