Nevím, jak dál s prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Snažit se budeme od července u už bych to ukončila.A ano i možnost jít marodit mě napadla.Končim diskusi
- Citovat
- Upravit
Zakl.omlouvám se, myslela jsem, že jsi těhotná.
Nevím jak to je, pokud je místo zrušeno, tak nemusíš kývnout na místo jinde, když to je daleko,ne?
Ještě mě napadlo dávat pak dítě do školky v místě práce, ale to s plností školek asi bude problém.
Výpověď bys mohla dát, ale potom bys neměla nárok na žádnépeníze ani z pracáku, pokud by sis nic jiného nenašla.
V této situaci bych se asi pokusila najít si jiné místo někde blíž domovu příp.školce ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky jsem dělala v sázkovce, mě návrat čeká 30.6. a také vůbec nevím jak to udělat dojíždím 20km a i to je dost vzhledem k pracovní době. Neumím si to moc představit s hlídáním a tak a jen doufám že mi práci nabídnou na pobočce kde jsem pracovala a ne v Praze kde stále hledají nové pracovnice. Bodejť by ne za tu almužnu co dávají. Pokud mi nabídnou Prahu rozhodně souhlasit nebudu a budou mi muset dát výpověď z organizačních důvodů a taky odstupné alespoň doufám. Také jsme se snažily o mimi ale bohužel se nepodařilo. Jsem tam letos 10 let. Jinak stále hledám něco jiného ale práce není, bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm tak dík za rady,nechtěla jsem,aby se to tady zvrtlo v to co se to zvrtlo a vůbec jsem nenapsala,že chci jít marodit,abych se hodila do pohody
Kdyby nezrušili tu pozici u nás v městě nastoupila bych hned.