Nehtové studio doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zrovna dnes jsem byla na nehtech a přišla tam kontrola z hygieny,ta buzerace,kterou si musela moje manikérka vyslechnout jenom proto,že si přestěhovala pracovnu do svého nového domu,nemá na zdi ještě pověšený provozní řád,šatní skříň na převlékání z civilu do pracovního,kde skladuje desinfekce,…no děs.Takže si neumím ani představit,jak asi kontrolují „mobilní manikérku“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje manikérka pracuje doma, má teda udělaný salón ve zvláštní místnosti a jak je to s hygienou netuším, ale určitě to funuje, dělá doma minimálně tři roky, jenom ze začátku, když jsem tam začala chodit, tak dělala v pronájmu. Takže to určitě jde, jenom samozřejmě nevím co u toho všechno musí být za papírování!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako normálně doma to dělat nejde. Musíš na to mít vymezený extra prostor - musí být nebytový, aby mohl sloužit pro podnikání a musí tam být hygienické zázemí (tj. nějaké umyvadlo, dlažba a podobné blbosti). Nejlepší je zavolat si přímo na hygienu pod kterou bys spadala a zeptat se, co vše musíš splňovat. Ale je to fakt masakr, já to vzdala. Ale vím, že spousta ženských to dělá takhle doma prostě načerno a doufají, že jim na to nikdo nepřijde. A nebo pak fungovat na oko jako ta dojížděcí za klientkama (a dělat doma), kde to není tak moc přísné a navíc tě hygiena nemůže nijak moc kontrolovat, když neví, kde tě zachytit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kurz mám taky a měla jsem tam i hygienu, takže bys měla vědět co a jak… ale jinak mobilní manikérka nesmí být kontrolována u své zákaznice, takže tě hygiena může kontrolovat jen u tebe doma (tvé vybavení toť vše).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna v tom jedu, mobilní modeláž, hygiena kontroluje kufr, s kterým jezdíte k zákaznici po předchozí dohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám dotaz. Kurz manikúry a nehtové modeláže jsem loni absolvovala a jelikož se mi tahle práce líbí a mám několik klientek, tak jsem se rozhodla, že to budu dělat ofiko, abych vydělala nějakou kačku, ale…na salon nemám peníze, tak jsem pátrala na netu a narazila jsem na mobilní manikérku (manikérka domů k zákaznici), tak bych se chtěla zeptat, jestli by hrozila nějaká pokuta, kdybych byla ofiko manikérka, ale dělala bych to u sebe doma…ptám se na to hlavně kvůli pokutám, ale přece když jsem u zákaznice, tak taky nedodržuje hygienu pro salony
budu ráda za každou radu