Od kdy podpora na ÚP?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1332
26.3.12 10:32

Od kdy podpora na ÚP?

Ahoj ,přeji hezké ráno.maminky prosím o radu .Dnes mám jít na úp ,v pátek měla malá čtyři roky tak mě končí rd.Jak to bude s podporou .Dostanu ted v dubnu rp za měsíc březen nebo už peníze z pracáku.Děkuju ,mám v tom chaos.Nikdy jsem tam nebyla evid
ována ,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
26.3.12 10:37

Myslím že ještě rodičák :think:

• Citovat
  • Upravit
martinased29
26.3.12 10:38

Ahoj, když měla malá v pátek narozeniny, tak podpora se Ti vypočítává od následujícího dne. Ale dojde až další měsíc, je to tak, jak s výplatou, měsíc odrobíš, potom dostaneš peníze ;) Jinak dostaneš jen poměrnou část, jak rp, tak z pracáku. Ne za celý měsíc, ale podle dní. Další měsíc už dostaneš celou částku, kterou Ti vypočítají..

• Citovat
  • Upravit
101536
26.3.12 11:30
@martinased29 píše:
Ahoj, když měla malá v pátek narozeniny, tak podpora se Ti vypočítává od následujícího dne. Ale dojde až další měsíc, je to tak, jak s výplatou, měsíc odrobíš, potom dostaneš peníze ;) Jinak dostaneš jen poměrnou část, jak rp, tak z pracáku. Ne za celý měsíc, ale podle dní. Další měsíc už dostaneš celou částku, kterou Ti vypočítají..

U podpory platí, že to bude podle dní, ale rodičák bude celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
27.3.12 10:10

Omlouvám se zakladatelce ale taky mám dotaz..Mě končí RD v pátek 6.dubna pak je výkend a velikonoční ponělí bude stačit když na ÚP půjdu až v úterý 10.dubna?Nebo zajít hned v pátek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
27.3.12 12:11

Stačí v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie