Od kdy podpora na ÚP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od kdy podpora na ÚP?
Ahoj ,přeji hezké ráno.maminky prosím o radu .Dnes mám jít na úp ,v pátek měla malá čtyři roky tak mě končí rd.Jak to bude s podporou .Dostanu ted v dubnu rp za měsíc březen nebo už peníze z pracáku.Děkuju ,mám v tom chaos.Nikdy jsem tam nebyla evid
ována ,tak nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, když měla malá v pátek narozeniny, tak podpora se Ti vypočítává od následujícího dne. Ale dojde až další měsíc, je to tak, jak s výplatou, měsíc odrobíš, potom dostaneš peníze
Jinak dostaneš jen poměrnou část, jak rp, tak z pracáku. Ne za celý měsíc, ale podle dní. Další měsíc už dostaneš celou částku, kterou Ti vypočítají..
- Citovat
- Upravit
@martinased29 píše:
Ahoj, když měla malá v pátek narozeniny, tak podpora se Ti vypočítává od následujícího dne. Ale dojde až další měsíc, je to tak, jak s výplatou, měsíc odrobíš, potom dostaneš penízeJinak dostaneš jen poměrnou část, jak rp, tak z pracáku. Ne za celý měsíc, ale podle dní. Další měsíc už dostaneš celou částku, kterou Ti vypočítají..
U podpory platí, že to bude podle dní, ale rodičák bude celý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se zakladatelce ale taky mám dotaz..Mě končí RD v pátek 6.dubna pak je výkend a velikonoční ponělí bude stačit když na ÚP půjdu až v úterý 10.dubna?Nebo zajít hned v pátek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit