Nevím jak své dítě změnit v hodné

Anonymní
6.10.19 16:39

Nevím jak své dítě změnit v hodné

Mám 9ti měsíční mimčo. Já z něj úplně šílím. :,( mám partnera, který je třeba 7-8tydnu v zahraničí a pak přijede na 3 - 4tydny domu. mame syna. Když byl menší a táta pryč. Byl zlatý miminko. Hodný. Když je táta doma. Je to vztekloun. Jen řve a dokáže řvát hodiny když nemá to co chce. A navíc jeho táta ho řvát nenechá, ikdyz uklízíme oba dva radši ho má na ruce a uklízí. Když je pryč táta. A já jsem s malím sama ted. Hračky ho nudí tak hledá něco jiného, ale nebezpečné věci jako kabel od televize mu samozřejmě dám pryč tak se začne vztekat, nebo když má hlad a já mu dávam najíst tak se Vzteka, asi že jsem mu to nepřinesla dřív nebo že jsem ho neměla na ruce a nechala ho čekat. Musím mu otevřít pusu a dát mu tam jídlo a to stichne. Jediné kde je v klidu je venku, na návštěvách. Doma je to horor. Pořád jeci vzteka se kvůli každý kravine a já ho nehodlám tahat 24hodin denně na ruce. Zkouším si sním hrát na zemi s hračkami. Nebo pouštím pohádky, zpívám si sním. Chvilku to vydrží, pak se zas začne vztekat. Jen tak. Lehne na zem a začne kopat nohama a jeci. Přitom umí lezt, sedet, otočit se ze zad na bříško. Když jim něco nezdraveho třeba čokoládu. (naučila jsem se před ním už nejíst) vzteka se že mu nedám. Dám mu krupky ty kukuřičný ne to mi zahodi, chce jist to co mám já. A když sním kukuricnou krupku taky si dá. Co mám dělat aby se konečně nevztekal kvůli každý prkotine?? Vytrela jsem, říkám nemůžeš být teď na zemi je mokro, dala jsem ho do postýlky začal řvát. Říkám dobře tak teď budeš u mě na ruce sedneme si k pohádkam. A on začal řvát a začal mě mlátit po obličeji a stipat mě. Já to prostě neznám. Jsem úplně zoufalá. Nevím co sním. Aby byl hodný.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
6.10.19 16:47

To bude dobrý, časem to přejde :D jiná rada není, takové jsou skoro všechny děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.10.19 16:50

Souhlas. Vydrz to, az se nauvi vyjadrit, o co mu jde a trosku pochopi emice, tak bude zase zlaty. Drzim palce, chapu, ze ke to na palici :(

• Citovat
  • Upravit
15503
6.10.19 17:03

Já jsem svoje děti řvát tedy nenechala, uklizela jsem když spaly, nebo jen po chvilkach.. jinak jsem se jim věnovala. Podle mě máš dost chytré miminko, dobře ví co chce, dokonce v 9mesich pozná, že čokoláda je lepší než krupky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
6.10.19 17:15

Mému dítěti je teď 14 měsíců a v podstatě dělá to samé, už několik měsíců. U nás s tím rozdílem, že mám k tomu doma 2 a půl měsíční mimino a to je teprve mazec, ale mně trochu pomáhají moji rodiče a tchýně. Manžel, ten je věčně v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.10.19 17:35

Asi takhle mimino nepředěláš :-) a obávám se, že to ještě vygraduje :-) moje holky byly stejný, syn zlatý do roka a půl, pak se začal vztekat a v lehčí formě to má doteď, je mu 4 půl…

Jediná rada je důslednost, občas dítě oblbnout (přesunout jeho pozornost na jinou věc, činnost), ale je to vlastně neustálý boj, některé děti jsou tvrdohlavější, některé to vzdají rychleji… :lol: budeš muset zjistit, co na ní platí… :mrgreen:

jídlo, hračka, dudlík, mazlení… možností je dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
6.10.19 17:38

Chova se jako normalni miminko :-) taky uklizim kdyz dite spi… nebo vecer az usne uvar a pres den nemusis varit a muzete si hrat… nikdy by me nenapadlo uklizet kdyz je diteza vzhuru, jednak to ani nejde a taky si radsi hraju a vazim si casu s ni…ma kratsi den, nez ja. Tak misto vecerniho sezeni u tv kde stejne nic neni si pomaham abych dalsi den toho nemela tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.10.19 17:58

Naprosto standartni 9 mesicni dite. My jsme prakticky cele leto byly venku proste jsem ji nechala lezt po zahrade. Nebo jsme chodili na prochazky v kocarku. Ted je ji rok co ji bezpecne zabavi je kos s vypranym pradlem. Nejvíc chce to co mit nesmi.

• Citovat
  • Upravit
3230
6.10.19 19:31

Mas uplne normalni dite, jen bohuzel prvni :mrgreen:. Mam treti a: kdyz jde olizovat kabely/zasuvky, nejen, ze ji dostanu od nebezpeci, odvedu pozornost jinou zabavou. Ted treba zabraly dve misky a tricet kastanu (prendavat z jedne do druhe). Kavove lzicky do hrnce. Trhat letak Lidl je tutovka. Davam jist jeste nez vrci hlady. Vzdycky dam ochutnat, co jim, i cokoladu. Obedvame vzdy z jednoho talire uz od sesti mesicu. Casto v restauraci, taky je vic v pohode na vyletech nez doma. Deti se zabavi samy, kdyz se nauci hrat. Cim vic toho predvedes, tim vic toho pak vymysli.

Nezlob se na partnera, ze to zvlada. Bud za to rada. Kdyz chces menit veci, nejuspesnejsi budes, kdyz zmenis sebe. Dite se ti tvou touhou nezmeni. Bud ti musi byt jedno, ze tve dite rve, nebo zvladnes uklidit, kdyz spi. A kdyz ma dite tata, tak odejdi. S kamoskama na kafe, zacvicit si, na nakupy, do kina. Kdyz se nemas v pozornosti s kym vystridat, leze to na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí