Nevim jak udělat tlustou caru

Anonymní
12.11.16 11:40

Nevim jak udělat tlustou caru

Ahoj,

mam něco málo přes rok přítele, je starší o 15 let, ma dve děti, každé s jinou a za cely svůj život neměl delší vztah, já jsem zatím vydrzela nejdéle. Jelikož je velmi pohledný a charismatický muž, nikdy neměl nouzi o ženy, spis naopak. Je zvyklý ze se ženy staví na hlavu aby s nim mohly byt. Na toto je zvyklý od 15 ti let, tedy 30 let.

Je to můj první muž do kterého jsem se naprosto bláznive zamilovala a opravdu si myslela ze je to napořád. Což on bral stejne. Rekl mu ze nikdy s žádnou nebyl tak šťastný a ze pro nej je to napořád, ze se žádné tak neotevrel jako mne a ze me miluje. Utnul veškeré vztahy co mel s ženami a žili jsme jen pro sebe. Já prožívala pohádku.

Přišlo velké vystrizliveni. Často se hádáme, on se nikdy neomluví, vždy dolejzam já. Když mi něco vadí reakce je ze přece děla vsechno špatně. Po hádce se se mnou tři dny nebaví. Ma velké problémy s alimenty, které mu soud vyměřil naprosto mimo jeho příjmy. S ničím mi nepomaha, když si něco přeju mam smůlu (veci typu jet do Říma, klidně bych to zaplatila), špatne se podívám a mam problém, když si chci povídat řekne mi ať si povidam a přitom kouká na fb. Děla mi i naschvaly.

Začínám byt dost zoufalá a nevim co dal, dlouhodobě se jen trápim. Pak ale přijdou hezké dny a nedala bych ho za nic na světě. Také si říkám ze je chyba třeba ve mne, i když mi každy rika ze dělám první poslední. Nemám sebevědomí, myslím si ze nejsem nijak extra krásná a on mi od prvního dne rika jak jsem nádherná i nenalicena. Bojím se samoty nebo ze uz nenajdu někoho do koho se zamiluju jako do nej. U nej vim ze me nebude podváděl ani me měnit za jinou, i když aktuálně myslím na to jestli není se ženskou…ale to je to moje sebevědomí. Pak si vzpomenu jak je to první chlap co me tak moc přitahuje, máme stejný humor, když ma dobrou náladu tak se pořad smejeme a děláme kraviny a je to skvělý a dokonalý. Ale musím u toho vypnout mozek, který mu rika ať beru nohy na ramena.

Nevim co chci slyšet, jsme opět pohadani kvůli tomu ze jsme se špatne podivala. Druhy den se se mnou nebaví. A já uz nějak nemuzu.

:-(
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.11.16 11:45

Dlabej na něj, co z něj máš? akorát nervy.. myslím, že Ti spadly růžové brýle a konečně ho vidíš, jaký je.. vykašli se na něj, je to vůl.. vtipné je, že píšeš - že víš, že Tě nebude podvádět a nevymění.. jsi naivní.. nejspíš to dělá celou dobu, z toho popisu to tak sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
12.11.16 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj,

mam něco málo přes rok přítele, je starší o 15 let, ma dve děti, každé s jinou a za cely svůj život neměl delší vztah, já jsem zatím vydrzela nejdéle. Jelikož je velmi pohledný a charismatický muž, nikdy neměl nouzi o ženy, spis naopak. Je zvyklý ze se ženy staví na hlavu aby s nim mohly byt. Na toto je zvyklý od 15 ti let, tedy 30 let.

Je to můj první muž do kterého jsem se naprosto bláznive zamilovala a opravdu si myslela ze je to napořád. Což on bral stejne. Rekl mu ze nikdy s žádnou nebyl tak šťastný a ze pro nej je to napořád, ze se žádné tak neotevrel jako mne a ze me miluje. Utnul veškeré vztahy co mel s ženami a žili jsme jen pro sebe. Já prožívala pohádku.

Přišlo velké vystrizliveni. Často se hádáme, on se nikdy neomluví, vždy dolejzam já. Když mi něco vadí reakce je ze přece děla vsechno špatně. Po hádce se se mnou tři dny nebaví. Ma velké problémy s alimenty, které mu soud vyměřil naprosto mimo jeho příjmy. S ničím mi nepomaha, když si něco přeju mam smůlu (veci typu jet do Říma, klidně bych to zaplatila), špatne se podívám a mam problém, když si chci povídat řekne mi ať si povidam a přitom kouká na fb. Děla mi i naschvaly.

Začínám byt dost zoufalá a nevim co dal, dlouhodobě se jen trápim. Pak ale přijdou hezké dny a nedala bych ho za nic na světě. Také si říkám ze je chyba třeba ve mne, i když mi každy rika ze dělám první poslední. Nemám sebevědomí, myslím si ze nejsem nijak extra krásná a on mi od prvního dne rika jak jsem nádherná i nenalicena. Bojím se samoty nebo ze uz nenajdu někoho do koho se zamiluju jako do nej. U nej vim ze me nebude podváděl ani me měnit za jinou, i když aktuálně myslím na to jestli není se ženskou…ale to je to moje sebevědomí. Pak si vzpomenu jak je to první chlap co me tak moc přitahuje, máme stejný humor, když ma dobrou náladu tak se pořad smejeme a děláme kraviny a je to skvělý a dokonalý. Ale musím u toho vypnout mozek, který mu rika ať beru nohy na ramena.

Nevim co chci slyšet, jsme opět pohadani kvůli tomu ze jsme se špatne podivala. Druhy den se se mnou nebaví. A já uz nějak nemuzu.

:-(

Přestan mu lézt do zadku, a měj svoji hrdost. Chápu že je to těžký ale nějak začít musíš. On tě má prostě jistou, využívá toho. Pokud nechceš o něj odejít tak žij trochu pro sebe, začni být třeba trochu tajemná, nevšímej si moc a často běž mimo domov, neboj brzo zpozorní, pokud mu na tobě trochu záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
12.11.16 11:50

Ahoj, prosímtě co znamená že ses špatně podívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.16 11:51

Nemyslím ze me podvádí, al eto je fuk. To je asi to nejmenší co by me ted trápilo :(

Já si třeba píšu s jinými, občas jdu ven, ale on to ma nastaveno jinak, naprosto mi věří a pokud bych chtěla odejít nejsem ta prava. Tyhle hry na nej opravdu nefunguji :(

Maximálně se zase urazí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.16 11:53

Prý jsem se podívala způsobem jako ze je úplný k****n a hnusi se mi. Nevim o tom. Uz kolikrát jsme měli problém ze z nej nejsem dost nadšena, z dne zvyklý n a něco jiného. No, to chápu ze 30 let se ženský stavěly n hlavu a zvyknul si. Ale všechny ho jen uhanely, taky s enebudu mracit na někoho koho chci sbalit.

edit admin - vulgarismus

• Citovat
  • Upravit
296
12.11.16 11:55

Pořád nechápu kde je problém, když ti nepomáhá, řekneš mu, s čím bys potřebovala pomoci? Nebo so ti vadí.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.11.16 11:56

Přenech ho jiné, uleví se ti. Je pro tebe starý. A navíc ty alíky, to je zbytečná starost, máš na víc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
12.11.16 11:58

Žena nadšená z muže? To by mělo být naopak… máš pravdu je zvyklí na svou slávu, sebestředný, možná sobecký… asi bych na to nereagovala že mě tím úplně dostane a já se začnu nějak snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
12.11.16 12:01

Na takového muže platí stejný kalibr jako je on sám… no a co že byl obletován, ty jsi možná byla víc, jen sis toho nevšímala, pro muže je nudné být lovnou zvěří, pokud se tím nějak chlubí, jen si čechrá sebevědomí před tebou protože ví že tě to žere a zkouší tvé sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Petrolka píše:
Přenech ho jiné, uleví se ti. Je pro tebe starý. A navíc ty alíky, to je zbytečná starost, máš na víc. :kytka:

No kdybych měla nějaké sebevědomí tak to udělám, ale ted si myslím ze nikdy nenajdu chlapa kterého si přeju :-(

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
@martina.se píše:
Dlabej na něj, co z něj máš? akorát nervy.. myslím, že Ti spadly růžové brýle a konečně ho vidíš, jaký je.. vykašli se na něj, je to vůl.. vtipné je, že píšeš - že víš, že Tě nebude podvádět a nevymění.. jsi naivní.. nejspíš to dělá celou dobu, z toho popisu to tak sedí…

Tohle je ale hodně odvážné tvrzení. Asi máš věšteckou kouli, že tohle víš.

• Citovat
  • Upravit
29350
12.11.16 12:03
@Anonymní píše:
Prý jsem se podívala způsobem jako ze je úplný kreten a hnusi se mi. Nevim o tom. Uz kolikrát jsme měli problém ze z nej nejsem dost nadšena, z dne zvyklý n a něco jiného. No, to chápu ze 30 let se ženský stavěly n hlavu a zvyknul si. Ale všechny ho jen uhanely, taky s enebudu mracit na někoho koho chci sbalit.

tak až ti to příště o tom pohledu řekne, tak kývni hlavou, jako že přesně tak jsi to myslela, protože pokud mu tohle vadí, tak přesně to i je… a obleč se, namaluj se a běž ven, třeba cárat do obchoďáku a kup si něco na sebe… doma si na zrcadlo lihovou fixou namaluj tu tlustou černou čáru a dolů si napiš „bylo“ a nahoru „je a bude“ a vždy se na to podívej a řekni si, jak ti od teď už bude fajn… podvědomí to vezme správně, za chvíli to půjde samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@illarossa píše:
Pořád nechápu kde je problém, když ti nepomáhá, řekneš mu, s čím bys potřebovala pomoci? Nebo so ti vadí.)

To ze mi nepomáhá me tak nevadí, spis ze se pořad hádáme, on se urazí na 3 dny a to vše kvůli mému blbemu výrazu. Když řeknu ze mi chybí vzkazy co mi nechával tak výsledek je ze si stěžuju a ze jsem vecne nespokojena

• Citovat
  • Upravit
296

Řekla bych mu jestli je zvyklí na něco jiného, tak ať se vrátí kde byl, můůže být zase lovnou zvěří, ty ale přeci nejsi lovec :) vůbec nečeká že bys to byla schopná říct, tak si běž… to by ho srazilo na kolena nafoukanca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí