Udržovat vztahy s nevlastní matkou? Nevím, jestli dělám dobře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
21.11.12 12:12
@Anonymní píše:
@LaBaM Já vím, že ano ;) Jenže s mojí mámou a jejím manželem jsme k sobě dlouho hledali cestu… nebavili jsme se pár let a začli jsme spolu normálně komunikovat asi před dvěma lety kdy jsem oznámila, že jsem těhotná… Malou milují a často se teď navštěvujeme… Mrzelo by mě kdyby to vše zase skončilo… a já vím, že pokud se tohle dozvědí tak skončí, oni to totiž nechápou a nikdy nechápali, když u mě máma viděla dopis z vězení a došlo jí, že si s ní píšu tak z toho byla strašná scéna :roll: poslouchala jsem to několik měsíců dokud jsem neřekla, že jsem ten kontakt přerušila úplně :zed: moje máma mi řekla ať si vyberu, buď oni, kteří mi pomůžou, malou milují a kupují mi vše možné a nebo ženská co mi zabila tátu, lže a ještě nemá ani korunu tak mě prej stejně bude jen využívat :roll: Prostě si to nenechají vysvětlit… a mě to dělá v hlavě strašný binec, vím, že jsem dost stará na to abych si vybírala lidi se kterými se budu bavit sama, ale tohle pro mojí mámu, jejího manžela a mou sestru nehraje žádnou roli… Takhle to řekli a tak to bude jak se zařídím je prý na mě :zed:

Já jsem drsoň a nenávidím citové vydírání, když to na mě někdo zkouší, tak odpovídám ve stylu - jestli máš za potřebí to stavět takhle, tak evidentně němáš jen zájem o mě a dítě, ale prostě něco za něco a tak to ve vztazích nefunguje, takže si to budu dělat tak, jak cítím já a ty se s tím vyrovnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 13:04

Neotáčej se k ní zády, ted bude nekoho potrebovat a jak si psala nikoho nemá a pro ni to taky nebylo určitě lehke…já prijit v 7 mesici o dite tak nevim co bych delala :nevim: je to strasne…tak at ti setkani s ni dopadne dobre…ale teda jak pise fusa…je to fakt divne ze by dostala 10 let za unos :nevim: a jestly nekdo rekl ze to nema v hlave v poradku tak by ju spis zavrely do blazince ne? nez do vezeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 13:17

@Davidečka Vysvětlení najdeš v diskusi… neseděla celých 10let ;) díky za podporu :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová