Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@LaBaM Já vím, že anoJenže s mojí mámou a jejím manželem jsme k sobě dlouho hledali cestu… nebavili jsme se pár let a začli jsme spolu normálně komunikovat asi před dvěma lety kdy jsem oznámila, že jsem těhotná… Malou milují a často se teď navštěvujeme… Mrzelo by mě kdyby to vše zase skončilo… a já vím, že pokud se tohle dozvědí tak skončí, oni to totiž nechápou a nikdy nechápali, když u mě máma viděla dopis z vězení a došlo jí, že si s ní píšu tak z toho byla strašná scéna
poslouchala jsem to několik měsíců dokud jsem neřekla, že jsem ten kontakt přerušila úplně
moje máma mi řekla ať si vyberu, buď oni, kteří mi pomůžou, malou milují a kupují mi vše možné a nebo ženská co mi zabila tátu, lže a ještě nemá ani korunu tak mě prej stejně bude jen využívat
Prostě si to nenechají vysvětlit… a mě to dělá v hlavě strašný binec, vím, že jsem dost stará na to abych si vybírala lidi se kterými se budu bavit sama, ale tohle pro mojí mámu, jejího manžela a mou sestru nehraje žádnou roli… Takhle to řekli a tak to bude jak se zařídím je prý na mě
Já jsem drsoň a nenávidím citové vydírání, když to na mě někdo zkouší, tak odpovídám ve stylu - jestli máš za potřebí to stavět takhle, tak evidentně němáš jen zájem o mě a dítě, ale prostě něco za něco a tak to ve vztazích nefunguje, takže si to budu dělat tak, jak cítím já a ty se s tím vyrovnej…
Neotáčej se k ní zády, ted bude nekoho potrebovat a jak si psala nikoho nemá a pro ni to taky nebylo určitě lehke…já prijit v 7 mesici o dite tak nevim co bych delala
je to strasne…tak at ti setkani s ni dopadne dobre…ale teda jak pise fusa…je to fakt divne ze by dostala 10 let za unos
a jestly nekdo rekl ze to nema v hlave v poradku tak by ju spis zavrely do blazince ne? nez do vezeni…
@Davidečka Vysvětlení najdeš v diskusi… neseděla celých 10let
díky za podporu ![]()