Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat holky mám problém poslední menstruace byla 24.12 měla bych to dostat přibližně 23.1 ale pořád jsem čekala a nic dělala jsem si i testy ale všechny negativní a včera jsem měla velký bolesti na leve straně jakoby na vaječníku a jen slabe špinění myslíte že bych mohla být těhotná? Nechránění sex proběhl nějak před štědrým dnem tak tedy nevím co si o tom myslíte
Těhotná nebudeš, ze sexu před stedrym dnes výš musela mít jasne pozitivní testy. Spis jen rozhozene hormony, možná cysta ![]()
@Kriss Tina pak proběhl nechránění sex Aš nějak 28.1 a to je asi úplně blbost
@azaleila tak děkuji zítra budu volat k doktorovi tak uvidíme
@Mari366 píše:
@azaleila tak děkuji zítra budu volat k doktorovi tak uvidíme
Radši zavolej… spíš myslím že těhotná nejsi… ani z tvých řádek nevidím zda bys těhotná být chtěla… ale prasklá cysta by mohl být pěkný průšvih…
Držím palce ať to není nic vážného
a dej kdyžtak vědět…
@azaleila zítra zavolám A až budu vědět něco víc tak dám vědět
taky doufám že to bude vše v pořádku
@Mari366 doktorovi urcite zavolej. Spineni a jednostranne bolesti muzou byt i mimodelozni. Coz snad v tvem pripade nebude, kdyz mas negat. TT.
Ja si vzpominam na jednu moji zkusenost, kdy jsem mela priserne bolesti na jedne strane, zpozdeni MS, na UZ dr nasel vcelku velkou cystu, vetsinou prasknou a odejou s MS, ale to se nestalo. Dostala jsem inj. a do tydne MS dorazila. Na kontrole cysta nebyla, odesla s MS.
Drzim ✊🏻
@azaleila tak jsem volala paní doktorce ta mi řekla že mám přijít ve středu dělala jsem si dnes test a vyšel mi duch ![]()
@Mari366 super. Tak hlavne, at je vse ok. Zrejme na UZ ale nebude nic videt 🫤
@Mari366 píše: :@azaleila tak jsem volala paní doktorce ta mi řekla že mám přijít ve středu dělala jsem si dnes test a vyšel mi duch
duch? po 14denním zpoždění menstruace duch?