Nevím proč se mám líčit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
23.3.23 22:21
@Anonymní píše:
Ne tak docela, ale popřete, že každodenní odličování něčím agresivnějším, nános make-upu každý den pleti nebude moc vyhovovat.

Ono se odličuje něčím agresivním? Prosím tě….. :mrgreen:
Make-up pleť chrání. Navíc ženy, co se denně líčí té pleti dají mnohem víc péče než žena, co se nelíčí. Nebo ty pleť denně pečlivě čistíš?

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
23.3.23 22:24
@Janli píše:
Make-up pleť chrání. Navíc ženy, co se denně líčí té pleti dají mnohem víc péče než žena, co se nelíčí. Nebo ty pleť denně pečlivě čistíš?

Ty nevíš, že slušná a přírodní žena se jednou týdně vydrbe mýdlem s jelenem a povyspravuje své praktické oblečení a dokonano jest?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.23 22:25
@Wani píše:
Zakladatelko, jeslti se ti liceni nelibi a nevyhovuje ti, tak se proste a jednoduse nelic. Nechapu tedy zalozeni diskuze jako anonymni.
Ja mam velmi svetlou a bezproblemovou plet, pouzivam transparentni pudr, jemne stiny, rasenku, rozjasnovac a rtenky (miluju barevne rtenky). Jestli se nekdo lici nebo ne, je mi sumak. Prijde mi to od tebe jako takove kecy, obhajovat se preci nemusis. :nevim: A to jak tady zdruraznujes, ze se staras o sve telo, tak to nema s licenim nic spolecneho. Jeste nechapu, ze tu tak strasne zdruraznujes, ze jis zdrave, sportujes a pecujes o sebe a pritom se opalujes bez kremu na opalovani. Trochu nonsense :nevim:
Jsou zeny, co se nelici, neupravuju a ji jako odpadkovy kos a na druhou stranu jsou zeny, co se lici a normalne se o sebe a dve zdravi staraji.

S líčením to má souvislost tu, že prostě třeba nějak věřím, že když je pohyb tak se pleť vyčistí a je zdravá tedy tomu dám přednost před make-upem

• Citovat
  • Upravit
1379
23.3.23 22:26

Tak já mám rada upravené ruce pracuji na PC vidím na ně pak jdu na zahradu a chci mít pěkné nehty.. zjistila jsem na kosmetice- mám suchou pleť že mi víc sluší vyškubané trochu obočí mám je široké a řídké takže chodím ošetřit pleť na kosmetiku a tam mi upraví i obočí.. no a protože mi nabarvi i rasy tak se pak nemusím ani malovat.. líbí se mi měli tak chodím ke kadernici..nikomu to nevnucuji takže očekávám to samé od lidi co to nedělají každý ať si děla co chce.. asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
23.3.23 22:28
@Anonymní píše:
S líčením to má souvislost tu, že prostě třeba nějak věřím, že když je pohyb tak se pleť vyčistí a je zdravá tedy tomu dám přednost před make-upem

Ne když člověk cvičí tak se naopak póry zanáší vůbec ne čistí..zanáší se tukem a já z toho mám akné takže proto pak jdu na kosmetiku na ošetření pleti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.23 22:29
@Janli píše:

Samozřejmě že je to agresivní ač netvrdím že to drhnou rejžákem. Ale nějak to dolů dostat musíte, a minimálně si pleť pěkně odmastíte. A nedělám si iluze co je v 90% výrobků. Jinak ano pleť denně čistím a dávám krém. Bavila jsem se spíš o líčení, make-upu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.23 22:32
@Al35 píše:
Ne když člověk cvičí tak se naopak póry zanáší vůbec ne čistí..zanáší se tukem a já z toho mám akné takže proto pak jdu na kosmetiku na ošetření pleti..

Když budete cvičit pravidelně tak pot je stále čistší a čistší a tedy se pleť přestane zanášet. Vaše tvrzení nedává logiku příroda to nevymyslela proto aby pot byl na zanesení pleti naopak se má chladit a čistit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1379
23.3.23 22:34
@Anonymní píše:
Když budete cvičit pravidelně tak pot je stále čistší a čistší a tedy se pleť přestane zanášet. Vaše tvrzení nedává logiku příroda to nevymyslela proto aby pot byl na zanesení pleti naopak se má chladit a čistit :nevim:

To jste četla kde? Pot je směs bakterii a mazu z kůže tvrdit ze je čistý je asi jako tvrdit ze voda v řece je čistá..ano dá se pít ale žije v ni asi miliarda stvoření..vy nevíte ze mate na kůži bakterie, spory plísní a roztoče úplně běžné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.23 22:36
@Anonymní píše:
Když budete cvičit pravidelně tak pot je stále čistší a čistší a tedy se pleť přestane zanášet. Vaše tvrzení nedává logiku příroda to nevymyslela proto aby pot byl na zanesení pleti naopak se má chladit a čistit :nevim:

Co to píšeš za bláboly :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.3.23 22:37
@Anonymní píše:
Samozřejmě že je to agresivní ač netvrdím že to drhnou rejžákem. Ale nějak to dolů dostat musíte, a minimálně si pleť pěkně odmastíte. A nedělám si iluze co je v 90% výrobků. Jinak ano pleť denně čistím a dávám krém. Bavila jsem se spíš o líčení, make-upu

Ano, jsou velmi jemné a šetrné odličovače, já mám nejraději olejové. Není to jar :lol: nějak nechápu, na co má tahle diskuze být :think: když nechces, tak se nemaluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.3.23 22:38

Jinak k tvé původní otázce, ano, spousta mužů si upravenosti žen všímá. Každý nechce mít doma lesanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.23 22:42
@terien píše:
Ano, jsou velmi jemné a šetrné odličovače, já mám nejraději olejové. Není to jar :lol: nějak nechápu, na co má tahle diskuze být :think: když nechces, tak se nemaluj.

Diskuze je uvedena v úvodu, a trochu se stočila. Vadí?

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.3.23 22:42
@Anonymní píše:

To je marný. Ty máš prostě potřebu si za každou cenu obhájit, že ty vlastně děláš nejlíp, aby ses nemusela cítit méněcenně. V tom je zakopanej pes. Kdyby tě to tak nežralo, tak tady nebudeš všem vysvětlovat, jak si hrozně škodí. Kdyby jsi byla srovnaná sama se sebou, tak ti budou líčící se ženy naprosto u zadele.
Jinak ti musím říct, že tvoje argumenty jsou nesmyslný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.23 22:43
@terien píše:
Jinak k tvé původní otázce, ano, spousta mužů si upravenosti žen všímá. Každý nechce mít doma lesanu.

To jsem ráda že nejsem lesana :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.23 22:48
@Janli píše:
To je marný. Ty máš prostě potřebu si za každou cenu obhájit, že ty vlastně děláš nejlíp, aby ses nemusela cítit méněcenně. V tom je zakopanej pes. Kdyby tě to tak nežralo, tak tady nebudeš všem vysvětlovat, jak si hrozně škodí. Kdyby jsi byla srovnaná sama se sebou, tak ti budou líčící se ženy naprosto u zadele.
Jinak ti musím říct, že tvoje argumenty jsou nesmyslný.

Mně nešlo o to vecpat někomu svůj styl a Pohled, jak bylo zmíněno na začátku, zajímaly mě názory, zda bude mít muž nenalicenou ženu za neupravenou. Já se třeba i sama někdy ráda nalíčím, ale používala jsem to spíš do kanceláře a tak, namalovat si prostě takový jako " oficiální obličej " :) ale tady mi jde o rande, vkus, přiměřenost, očekávání..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml