Nevím si rady už 8 let

8.12.15 13:47

Nevím si rady už 8 let

Ahojky jsem tu nová a rada bych přidala nové téma
s přítelem se snažíme o miminko hskích 8 let máme za sebou vyšetřeni spermogram…ten je v pohodě testy s krve taky dobry…já taky no mam za sebou dvě laparoskopie přefuk vaječníku 3 inseminace bez uspěchu…
Mam jeden vaječník zlí no nepracuje jak by měl tímhle bych potřebovala poradit jestli to nemá náhodou vliv že ti spermie plavou zrovna ke špatnému vaječníku…nebo jestli by nebylo lepší si ho nechat odstranit…tuto verzi mi řek doktor ale odmítla jsem to protože jsem měla strach…co myslíte… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3395
8.12.15 14:02

No po osmi letech snažení už bych asi zkusila cokoliv :nevim: tedy i ten vaječník, zvláště když to říká doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.12.15 14:14

@Veronika8855 proč nejdeš do ivf? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
8.12.15 14:15

@Veronika8855 Já jeden vaječník nemám, odstranili mi ho při laparoskopii cysty na vaječníku. A otěhotněla jsem za třičtvrtě roku na první pokus. Tím chci říct, že když ti odstraní vaječník, tak to rozhodně neznamená, že otěhotnění půjde hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.15 14:19

Ahoj, v tvém případě bych zkusila IVF, může to být tak, že plavou ke špatnému, možné je vše… ale rozhodně bych si ho jen tak neodstraňovala… Mimochodem mám jeden a půl vaječníku a ten menší pracuje, ale ovuluje méně..

• Citovat
  • Upravit
8.12.15 14:25

Tak záleží jaký doktor? Po osmi letech jsi už v nějakém centru asistované reprodukce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.15 14:29

Ano byla jsem Gyncentru tam my dělali Inseminaci… :roll: nic méně děkují za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
8.12.15 15:08

@Veronika8855 Zkus jiný přístup, jiného doktora, jiné centrum.

My se snažíme přes dva roky a už jsme konzultovali i s jiným lékařem. Zkrátka pro jistotu.

Odebrání vaječníku bych se já osobně bála, ale jak píše @EmmaAnna, tak po takové době bych byla ochotná zkusit skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.15 15:14

Držím pěstičky, ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
8.12.15 16:57

Hodně dělá i psychika, ale věřím že až to budete nejméně čekat, tak otěhotníte :srdce: Držím palečky z celého srdce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
8.12.15 17:01

@Veronika8855 Proc ne ivf, brani ti treba nabozenske duvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 22:53

Byla jsem jsem u dvou doktoru v tom centru a pak u mého gynekologa nevědí proč :think: se my nedaří otěhotnět jen to že ten vaječník nepracuje tak jak by měl…jsem už na :zed: a do IVF jsme uvažovali jenže bych chtěla otěhotnět přirozeně jako u prvního syna :( na něj jsem nečekala tak dlouho zhruba necelí rok tet mu je 10 let :hug: a taky se mě pta proč nemá brášku…uvidíme co poví gynekolog ohledně toho vaječníku…děkuji za vaše reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.12.15 07:03

Jak píšou holky, zkusila bych si poslechnout názor od jiného lékaře… možná bych zkusila i nějaké bylinky :nevim: hlavně s věkem mohou ubývat hormony a může se tvořit méně vajíček…s tím se teď zatím neúspěšně pere moje švagrová a to jí je něco málo přes třicet, nakonec zkouší INV…je to individuální.. každopádně si myslím, že v tom hraje velkou roli i psychika a držím palečky, ať se vám to conejdříve povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí