Nevím, zda mít druhé dítě

Anonymní
28.12.21 20:23

Nevím, zda mít druhé dítě

Ono je toho nějak více, co mě trápí. Dceři bude brzy 7 let a od jejich 3 let se tak nějak s manželem dohadujeme, zda mít další. Když sem byla těhotná, bylo mi do 5 mesice zle a furt sme se hadali, nechal mě tahat tašky s nákupem a já se styděla před sousedy, když zírali na nej, na me a na pupek. Dite chtel, staral se celkem obstojně, ale stávat k diteti az do 3 let kdyz se porad budila a chtela mliko a pak uz jen caj sem musela ja. Vzpomínám si, že noční vstávání, když mě budil šílený křik bylo jedno z horších období v životě. Manželovi je to v celku asi jedno.
Další věc, že mi manžel během vztahu několikrát lhal, psal bejvalce a jiným ženám, a dělal jak se mu ozývají sami, že on nic a že je děsně neodolatelný :roll: jednou sem mu vlezla do mobilu, kde psal několika ženám na tindru, a chtěl po nich lechtive fotky a psal, ze je v manzelstvi nespokojeny hleda sex a psal sve jmeno a tel. cislo a psal i bejvalce. Rekla sem, ze chci rozvod. On se omlouval a vysvetloval tak, ze pry zkousel zda je jeste neodolatelnej a chtel jen fotky, ze by k nicemu nedoslo. Uz sou to 4 roky a ja mu neveřím, aasi nikdyvěřit nebudu i když se snažil. Prostě mám pocit, že to poznám a když je na mobilu, no nedá se to popsat.
Další věc je, že se mnou vyjebávají v práci a pořád mi nedali smlouvu na neurčito.
Sama nevím zda jsem na další dítě připravena, ale svoji dveru miluju nejvíc na světě a vim ze casem bych litovala, ze mám jen jedno ditě. Ale, nevim jak dal. Manzelovi uz neverim, drží mě tu hypoteka, je mi 35 a hledat dalsiho muze, co by mohl byt jeste horsi? :nevim: Ja nevim, co dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
28.12.21 20:28

Horší muž než toho co máš doma už není :zed: Vážně se potom co si napsala ptáš jestli máš jít do druhého dítěte?? Poprosím tě o jedno, přečti si co si napsala a pak se nad tím zamysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
28.12.21 20:33

Utect..najit si normalniho chlapa..drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.12.21 20:44

Ne, v takovém vztahu bych do dalšího dítěte nešla. A nechápu, proč bys měla litovat, že budeš mít jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.12.21 20:55

Za 1.Ten důvod druhého dítěte je jaký?
Za 2. Váš život stojí na chlapech? Pokud ano, tak druhé dítě určitě ne.
Mimochodem, jsem sama s dětmi, téměř 2,5 a 3,5 a opravdu nám nic nechybí :-) život na mužích nestojí, jestli někoho potkám nebo ne, mi je srdečně jedno, pokud bude milovat mě, moje děti a nebude se chovat např. tak, jak popisujete, tak proč ne, v opačném případě bych takového muže rychle vyslala tam, kam patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.12.21 20:58

No babo raď…víš jak je to tvůj život, jestli chceš prostě dítě a zvladla by ses případně starat sama, šla bych do toho. Vzhledem k věku :nevim: začínat teď nový vztah…než se poznáte… ale to všechno víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.12.21 21:14
@Anonymní píše:
Ono je toho nějak více, co mě trápí. Dceři bude brzy 7 let a od jejich 3 let se tak nějak s manželem dohadujeme, zda mít další. Když sem byla těhotná, bylo mi do 5 mesice zle a furt sme se hadali, nechal mě tahat tašky s nákupem a já se styděla před sousedy, když zírali na nej, na me a na pupek. Dite chtel, staral se celkem obstojně, ale stávat k diteti az do 3 let kdyz se porad budila a chtela mliko a pak uz jen caj sem musela ja. Vzpomínám si, že noční vstávání, když mě budil šílený křik bylo jedno z horších období v životě. Manželovi je to v celku asi jedno.
Další věc, že mi manžel během vztahu několikrát lhal, psal bejvalce a jiným ženám, a dělal jak se mu ozývají sami, že on nic a že je děsně neodolatelný :roll: jednou sem mu vlezla do mobilu, kde psal několika ženám na tindru, a chtěl po nich lechtive fotky a psal, ze je v manzelstvi nespokojeny hleda sex a psal sve jmeno a tel. cislo a psal i bejvalce. Rekla sem, ze chci rozvod. On se omlouval a vysvetloval tak, ze pry zkousel zda je jeste neodolatelnej a chtel jen fotky, ze by k nicemu nedoslo. Uz sou to 4 roky a ja mu neveřím, aasi nikdyvěřit nebudu i když se snažil. Prostě mám pocit, že to poznám a když je na mobilu, no nedá se to popsat.
Další věc je, že se mnou vyjebávají v práci a pořád mi nedali smlouvu na neurčito.
Sama nevím zda jsem na další dítě připravena, ale svoji dveru miluju nejvíc na světě a vim ze casem bych litovala, ze mám jen jedno ditě. Ale, nevim jak dal. Manzelovi uz neverim, drží mě tu hypoteka, je mi 35 a hledat dalsiho muze, co by mohl byt jeste horsi? :nevim: Ja nevim, co dělat

Proč chceš druhé? Z příspěvku jsem to nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.12.21 21:18

Podle toho by mohla vzniknout divadelní hra: Dítě nebo ne-šťastná stejně nikdy nebudu.
Dřív lidem branila v rozchodu církev, ale je nová doba-dnes jim brání hypotéka-univerzální tmelič nefunkčních vzahů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.12.21 21:19

Já si myslím, že než další dítě, tak raději ukončit neperspektivní vztah, život máš jen jeden :kytka:

jako může být i horší chlap, ale řekla bych, že víc jak polovina chlapů je lepší jak toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
28.12.21 21:20

Mně tak hrozný nepřijde.. Tašky musíš zchodit na zem a říct mu, ať si to odnese.

To vstávání k dítěti je blbý, na druhou stranu když je ženská doma :nevim: pokud on má v práci podat nějaký výkon, tak se musí vyspat..

K nevěře nedošlo a do mobilu se nechodí. Pak se člověk nestačí divit. Dělá to hodně chlapů, většina.. To, že většina žen o tom neví, je věc druhá.

Myslím, že si nepřekonala, že píše ex., šla bych na terapii a rozebrala si to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
28.12.21 21:27

Takže chlap ti byl tak trošku nevěrný. To je samozřejmě blbý, ale nejste první ani poslední a pokud chceš, dá se na vztahu pracovat a důvěra obnovit. Ale to fakt nejde s postojem „drží mě tu jen hypotéka a už nikdy mu nebudu věřit“. Pokud to tak je, jsi v neštěstí ty (dobrovolně) i tvoje první dítě (nedobrovolně), tak proč do něj tahat ještě i další dítě.

Za mě je pravda, že péče o dítě prostě víc leží na ženský. On by se chlap se mnou klidně i vystřídal, ale co měl dělat, když nemá prsa, nemůže kojit a děti ho prostě stejně nechtěly, chtěly v noci mámu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22512
28.12.21 21:38

Ne, s timto chlapen si druhe dite neporizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.12.21 21:41

Ahoj,
druhé dítě bych si nepořizovala a pomaličku bych se chystala na odchod. Střádala penízky bokem, koukala po lepší práci. Určitě ne druhé dítě, to tě zase uváže doma a znevýhodní na trhu práce.
Rozumím ti, taky mám ráda děti (jako většina žen) a kdybychom měly všechny doma prima chlapy, kteří se o nás postarají a nemusíme řešit existenční věci, tak bychom měly klidně i 5 dětí :D Jenže realita je jiná - u tebe to vidím tak, že manžel s tebou nemá moc soucit, není asi příliš empatický a prostě fakt bych si další dítě nepořizovala. Holčička bude za chvilku odrostlá a ty roztáhneš křídla. Klidně si můžeš i dodělat školu, řešit kariéru, trochu si s dcerou užít život, cokoliv…a najít jinýho chlapa. Jen se nedostaň do pasti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.12.21 21:45

@Dobrej_tym tak to je jen o tom jak si to zařídíš, existuje flaška a děti chtějí i tatínka pokud vědí, že přijde a nepošle maminku… :-) jasně, že vždycky je to víc na ženský, ale nemusí to být jen na ní, např. poměr 70:30 je vcelku přijatelnější než 95:5 nebo 100:0 :-)

ještě, že už všechny moje děti spí celou noc :mrgreen: já noční vstávání úplně nesnášela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
28.12.21 23:11

@welovefashion Deti kojim, aby byly zdrave, necpu jim flasku. Ano, asi by snesly otce, ale nejdriv by rvaly po mame a to bych jim neudelala. Ono to uteklo rychle a starsi uz spi celou noc a nevyzaduje ani matku, ani otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová