Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamči, mám problém a nevím co nejlepšího vymyslet. mám skoro 4 měsíčního chlapečka a je dost veliky když ho v kočarku položím přímo ke kraji pod boudičku tak jak se natahne mu zbyvaji asi 3 cm volneho místa od nožek k druhemu konci korby. mám obavy že s takovou se tam už brzy nenatahne a muj dotaz zní:dali by jste v mem případě s hluboke korby sportak polohatelny at má prostor se natahnout nebo pořídit kočarek s větší korbou?
Já bych dala do polohovatelného sporťáku. To už na tu chvíli asi nestojí za to, pořizovat nový kočár.
@balestra píše:
Sporťák do lehu
taky bych radši pravě tohle jen nevím zda ještě na sportak není maly.ani nevím kdy tak +- se dava už dítě do sportaku :-/ už jsem to po prvním dítěti zapoměla ![]()
@B EL píše:
Já bych dala do polohovatelného sporťáku. To už na tu chvíli asi nestojí za to, pořizovat nový kočár.
taky si myslím ![]()
@kamilka 23 nehrotila bych to a zacla to resit az se opravdu nevleze. Deti vetsinou nejezdi propnute jako luk takze hadam ze tam klidne jeste nejakou dobu vydrzi. A taky by me zajimalo jaky mate kocarek pripadne jak je maly dlouhy dekuji ![]()
Dala bych do spor´táku, kupovat nový už nemá smysl. A ještě by mě zajímalo co máš za kočár že se ti tam nevleze?
@kamilka 23 píše:
taky bych radši pravě tohle jen nevím zda ještě na sportak není maly.ani nevím kdy tak +- se dava už dítě do sportaku :-/ už jsem to po prvním dítěti zapoměla
Pokud můžeš dát sporťák do leu, není co řešit. Jinak sedává nejlépe až samo sedí, ale většinou vyroste z korbičky rychleji ![]()
Dala bych sporťák do lehu, co vím dělá to takto spousta lidí i z mého okolí
Jasně, šup s ním do sporťáku a dát do lehu. Mě pak holky jezdily na břiše a moc se jim to líbilo ![]()
@avm3 píše:
Jasně, šup s ním do sporťáku a dát do lehu. Mě pak holky jezdily na břiše a moc se jim to líbilo
možná že i jemu by mohlo aspon uvidí okolo sebe více