Nevolnost ve 25tt

51
20.3.11 17:06

Nevolnost ve 25tt.

když ráno vstanu,jsem hned hladová, ale zároveň je mi těžko, jak kdybych byla přecpaná a mám pocit na zvracení (přitom se mi nechce a ani se mi to nestalo) … takto to mám celý den… jakmile se najím ,tak chvílí je mi fajn,ale po pár hodinách to začne znovu..připadám si jak nafouknutý prázdný balon… přitom denně jim často a chodím 2× na velkou,takže zácpa to samozřejmě není… má to taky nějaká z vás? pomáhá na to něco? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
20.3.11 17:15

Furt jíst :mrgreen:
Měla jsem to podobné… prostě max. po dvou hodinách (dřív než je ti blbě, i když nemáš hlad) něco sníst…
Jablko, půlku rohlíku, pár piškotů, prostě něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.3.11 18:57

já jsem 8+6tt a mám úplně to samé co popisuješ, mám hlad a pitom se cítím plná :nevim: pak mám zase chuť a prázdno, ale pak je mi zase na :poblion: :nevim: radu taky zatím žádnou nedám, taky pořád něco zobu, ale tento pocit mě neopouští :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.3.11 19:15

Ahoj, taky se přidám. Ráno vstanu, těším se na snídani, ale po snídani se zpotím, je mi blbě a šla bych rovnou spát. už jsem na to přišla - malé porce :think: je to otrava, když se člověk nemuže ani pořádně najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
20.3.11 19:33

Ahoj, já tyhle nevolnosti měla v prvním těhu do poloviny a v druhém těhu po celou dobu až do porodu. :-( Bohužel i s tím :poblion: Mně teda nepomáhalo vůbec nic, jen jsem pořád něco malého uzobávala (hlavně nic „těžkého“), aby žaludek nepracoval naprázdno, protože to bylo ještě horší. Po jídle mi bylo chviličku dobře a pak to začalo nanovo. Tak ať tě to brzy přejde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí