Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
když ráno vstanu,jsem hned hladová, ale zároveň je mi těžko, jak kdybych byla přecpaná a mám pocit na zvracení (přitom se mi nechce a ani se mi to nestalo) … takto to mám celý den… jakmile se najím ,tak chvílí je mi fajn,ale po pár hodinách to začne znovu..připadám si jak nafouknutý prázdný balon… přitom denně jim často a chodím 2× na velkou,takže zácpa to samozřejmě není… má to taky nějaká z vás? pomáhá na to něco? ![]()
Furt jíst ![]()
Měla jsem to podobné… prostě max. po dvou hodinách (dřív než je ti blbě, i když nemáš hlad) něco sníst…
Jablko, půlku rohlíku, pár piškotů, prostě něco.
já jsem 8+6tt a mám úplně to samé co popisuješ, mám hlad a pitom se cítím plná
pak mám zase chuť a prázdno, ale pak je mi zase na
radu taky zatím žádnou nedám, taky pořád něco zobu, ale tento pocit mě neopouští ![]()
Ahoj, taky se přidám. Ráno vstanu, těším se na snídani, ale po snídani se zpotím, je mi blbě a šla bych rovnou spát. už jsem na to přišla - malé porce
je to otrava, když se člověk nemuže ani pořádně najíst.
Ahoj, já tyhle nevolnosti měla v prvním těhu do poloviny a v druhém těhu po celou dobu až do porodu.
Bohužel i s tím
Mně teda nepomáhalo vůbec nic, jen jsem pořád něco malého uzobávala (hlavně nic „těžkého“), aby žaludek nepracoval naprázdno, protože to bylo ještě horší. Po jídle mi bylo chviličku dobře a pak to začalo nanovo. Tak ať tě to brzy přejde. ![]()