Nevolnosti

886
28.6.10 09:18

nevolnosti

Ahoj holky, zakládám tohle téma, protože mě to dost zajímá. Měla jste nebo máte některá zkušenosti s tím, že jste v těhotenství zvracely? ALe myslím všechno, co jste snědly, šlo hned ven. Nebo co vám dělalo dobře nebo jak jste tuto situaci řešily? Díky moc za vaše zkušenosti a za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
424
28.6.10 09:25

No jééééje,já ani nevím,jaké bylo poslední 2 měsíce počasí.Celodenní nevolnosti proložené několirát denně zvracením.Byla jsem naprosto vysílená.„Pomáhalo“ mi jíst po hodině pidi porce (rohlík nakrájený na jednohubky…) a zapíjet sem tam lokem ledový coly a ucucávat přes den zázvorový lízátka.Ale i tak jsem vzala 2krát Torecan čípek minulý týden,už to fakt nešlo.Od té doby se to jakžtakž zlepšilo,je mi přes den chvílema i dobře a zavracím třeba 1krát za 2 dny.A jsem v 15.týdnu.Přeju hooodně pevné nervy,občas mám pocit,že to už nepřejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.6.10 09:26

Ahoj Leniku,
já to tak měla. Já jsem snad neměla nic z čeho mi bylo dobře. Ale když něco sníš, tak potom nikdy nevyzvracíš všechno. Jinak občas mi pomáhal černý čaj s medem a z jídla suchý rohlík po kouskách. Nebo možná banán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
28.6.10 09:31

Ahoj Leni, já sice nezvracela, ale do nějakého asi 15.tt mi teda bylo fakt šíleně zle. Ráno, odpoledne, večer, prostě pořád :zed: Hotový očistec. Dala bych nevím co, kdybych se vyzvracela a bylo mi líp, jenže já se snažila i se zubním kartáčkem v krku a prostě to nešlo :nevim: Zkoušela jsem to léčit maličkými porcemi jídla víckrát denně, no né, že by to byl nějaký zázrak, ale buď to trochu pomáhalo nebo jsem si zvykla. Jinak mi pomáhal ještě černý čaj, ale v těhu se nemá konzumovat velké množství, takže pomoc opravdu jen na chvíli. Naštěstí od toho 15.tt je to už paráda, sice občas cítím žaludek až v krku, ale nedá se to srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
28.6.10 09:31

Já blila v jednom kuse do nějakého 18. tt. Ven jsem snad vůbec nechodila, jen ležela a neustále mi bylo špatně. Jídlo jsem jedla fakt po pidiporcích a to jen něco (to musíš vypozorovat sama). Jak jsem viděla maso, měla jsem pocit, že umřu. Mně docela pomáhal meloun. Nakrájeny, vychlazený a sem tam uzobávat. A parodox - jediné po čem mi nebylo zle, byly hranolky :-) . Ovšem po nějakém 20. tt jsem zase žrala a žrala (pardon) a hned všechno dohnala :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.6.10 09:33

Souhlasím s Majou,černý čaj po ránu s medem a trochou citronu mi taky chutná a snesu ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.6.10 10:31

ahoj holky, díky za reakce. Já jsem zatím 10+5, ale špatně je mi snad poslední 3 týdny a je to čím dál intenzivnější. Předtím jsem něco snědla a něco jsem vyhodila, jenže dneska je to od rána dost špatné. Už jsem zvracela 5× a všechno, co jsem snědla. Snad i vodu. Teď sem si koupila suchý rohlík a studenou colu, kteru piju po locích. Jsem v práci, ale nejradši bych byla doma a šla se natáhnout. To mi pomáhá. Po černým čaji se mi dělá špatně, snesu jenom ovocný a vodu, ale nejradši bych nejedla a nepila nic. Snad to brzy přejde, protože tohle dlouho nevydržím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.6.10 10:49

ahoj,
ja zvracela od 5tt do 23tt, blila jsem vsechno i tu vodu, proste jsem nic neudrzela, zhubla jsem 6kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.6.10 10:59

ze mě jde právě taky všechno, teď jím rohlík a zapijím ho studenou colou, snad to bude lepší, zatím mám dole 4 kg
jak jsi nevolnosti řešila? Byla jsi s tím u doktora a on tě nechal doma? Já chodím do práce, ale líp by mi bylo určitě doma, aspoň chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
28.6.10 11:31

Leníík je tady hodně diskuzí na toto téma

já obě těhu zvracela vše neudržela jsem ani čistou vodu

u druhého jsem skončila ve špitále na kapačkách střídavě s pobytem doma cca přes 2 měsíce

držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.6.10 12:03

katty: když ti bylo špatně, byla jsi doma nebo chodila do práce? já chodím do práce a někdy bych byla radši doma a odpočívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
28.6.10 12:36

Ja zvracela celodenne nekdy kolem 11tt, nastesti to trvalo jen asi 2 tydny, pak se to ustalilo a nevolnosti zustaly jen vecer. Celodenni zvraceni mi vyslo zrovna na vanocni svatky, takze jsem to prezila doma a ty vecerni se daly zvladly i kdyz jsem chodila do prace, vetsinou to dopadlo tak ze jsem z prace bezela domu rovnou na zachod :-) Trvalo to tak do 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
28.6.10 12:37

Jinak me na nevolnosti nepomahalo vubec nic, lizatka, cola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.6.10 12:46

Já sem dneska 10+5 a mám strach, protože opravdu v sobě neudržím žádné jídlo a až všechno vyzvrátím, potom se jakoby dávím. Hrůza. Mě lízátka pomáhají, ale toho se nenajím :-( Asi si dojdu k doktorovi, jen pro jistotu. V práci jsem jako mátoha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
28.6.10 13:15
Leníííkkk píše:
katty: když ti bylo špatně, byla jsi doma nebo chodila do práce? já chodím do práce a někdy bych byla radši doma a odpočívala

LENI u dcerky dělala jsem noční denní na recepci hotelu a patřila jsem mezi rizikovky ( první těhu dopadlo hodně špatně. Takže jsem šla okamžitě na rizikové u druhého (tedy třetího těhu) jsem byla na rodičovské vlastně loni v září a okamžitě střídavý pobyt v nemocnici byla jsem dehydrovaná a tak prostě zvracení v těhu a lítání kolem dcerky byl záhul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí