Natržená předkožka :o(

2060
27.6.10 07:27

Natrzena predkozka :o(

Ahoj maminky, nemate nekdo zkusenost s natrzenou predkozkou u chlapecka? Cim mazat a jak se o to starat aby se nezanitila a rychle se zahojila? Norisek mel zanet ledvin a byli jsme pak na kontrole u nefrologa. Doktorka pry, ze se jen podiva, jestli mu predkozka nejde pretahnout a najednou fik a uz byla dole. Jeste se chlubila, jak to slo hladce :evil: No nadsena jsem z toho teda nebyla nebot jsem zastance nazoru nepretahovat do 2 let. No a doma jsem si samorzejme vsimla, ze tam ma 2 trhlinky. Nevypada to, ze by ho to nejak bolelo, ale strasne me to stve a bojim se aby se mu to nejak nezanitilo nebo spatne nesrostlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3158
27.6.10 07:48

Ahoj, ja bych mazala opthalmo framykoinem, nam ho doktor doporucil, kdyz mel maly taky nejaky zanet a pak sedave koupele v hermanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65518
27.6.10 08:55

Heřmánkem jistě nic nepokazíš…
a je mi jasný,že tě to štvě a mrzí…to je teda „prima“doktorka… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
27.6.10 09:07

já bych taky mázla framykoinem,ale je na předpis,kdyžtak se stav k dr.pokud ho doma nemáš.snad bude kluk v pohodě.Doktorku bych nakopla někam.my sice od ročku přetahujem ale jen volně co jde,žádné násilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.6.10 09:20

Ahoj mazat framykoinem, či jen vazelínou.Ty koupele v heřmánku určitě ano.Po přetažení sem kluky koupala jen v heřmánku a dobrý.Brzo se to zahojí neboj.Doktorka zaslouží nakopat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.6.10 09:21

jojo ,taky nám jedna dr. natrhla - loni..pak jsme jeli ještě do Krče a tam nad tím valili oči,co mu to udělala..No koupali jsme v řapíku asi 3krát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.6.10 09:45

Já jen valím oči co si ti doktoři dovolují… :cert:
Jak psali holky, heřmánek, framykoin a možná zašla za vaší dr a upozornila na to, co ta hodná paní doktorka udělala.
Ať se to broučkovi brzo zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
27.6.10 11:13

Ahoj,

náš starší si aktivně předkožku přetahuje sám - kousek po kousku… :zed: Taky se mu nedávno podařilo si kousek servat - pak ho to taky pekelně bolelo při čůrání.
Dr. nám napsala framykoin a koupak v heřmánku nebo řepíku. Zvolila jsem ten řepík,neb heřmánek může způsobovat alergii.

Přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
27.6.10 17:26

Vsem moc dekuju za tipy. Zitra nabehneme k doktorce, treba nam da framykoin, ale aspon jsem vytahla na vase doporuceni repik, ktery mame doma :wink: Snad se to brzy zahoji. Ve ctvrtek jdeme jeste na cevkovani, tak to bude strasny maso :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.6.10 19:33

zeptej se dr na homeopatika, cosik na to je
jinak framykoin na předpis, jak psaly holky…
ale jestli ho to nebolí, nechala bych to být, jen ukázala dr a nechala si poradit…
doktorka není chlap, co na to říci, je to kravka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.8.14 10:34

Holky, prosím akutní radu, syn si právě strhl poprvé předkožku, tekla mu z toho trochu krev, už je to v pohodě, ani to nemá nateklé, ale má tam prasklinky, můžu mu to namazat kalciovou mastí? nic jiného doma nemám, pak ještě ten heřmánek, ale děsně ho to pálí u čůrání.. Je mu 19m

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
2.8.14 10:35

Sice mám holku, ale kalciovka je na hojení super. Myslím, že můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.8.14 10:52

@Sibyla0 díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7332
2.8.14 10:53

Já bych řekla že ta kalciovka na pindíka bude dobrá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.8.14 10:57

Mam tedy taky holku, ale zkusila bych spíš framykoin, nebo tak něco, aby to nehnisalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí