Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, nemate nekdo zkusenost s natrzenou predkozkou u chlapecka? Cim mazat a jak se o to starat aby se nezanitila a rychle se zahojila? Norisek mel zanet ledvin a byli jsme pak na kontrole u nefrologa. Doktorka pry, ze se jen podiva, jestli mu predkozka nejde pretahnout a najednou fik a uz byla dole. Jeste se chlubila, jak to slo hladce
No nadsena jsem z toho teda nebyla nebot jsem zastance nazoru nepretahovat do 2 let. No a doma jsem si samorzejme vsimla, ze tam ma 2 trhlinky. Nevypada to, ze by ho to nejak bolelo, ale strasne me to stve a bojim se aby se mu to nejak nezanitilo nebo spatne nesrostlo ![]()
Ahoj, ja bych mazala opthalmo framykoinem, nam ho doktor doporucil, kdyz mel maly taky nejaky zanet a pak sedave koupele v hermanku.
Heřmánkem jistě nic nepokazíš…
a je mi jasný,že tě to štvě a mrzí…to je teda „prima“doktorka… ![]()
já bych taky mázla framykoinem,ale je na předpis,kdyžtak se stav k dr.pokud ho doma nemáš.snad bude kluk v pohodě.Doktorku bych nakopla někam.my sice od ročku přetahujem ale jen volně co jde,žádné násilí.
Ahoj mazat framykoinem, či jen vazelínou.Ty koupele v heřmánku určitě ano.Po přetažení sem kluky koupala jen v heřmánku a dobrý.Brzo se to zahojí neboj.Doktorka zaslouží nakopat…
jojo ,taky nám jedna dr. natrhla - loni..pak jsme jeli ještě do Krče a tam nad tím valili oči,co mu to udělala..No koupali jsme v řapíku asi 3krát denně.
Já jen valím oči co si ti doktoři dovolují… ![]()
Jak psali holky, heřmánek, framykoin a možná zašla za vaší dr a upozornila na to, co ta hodná paní doktorka udělala.
Ať se to broučkovi brzo zahojí.
Ahoj,
náš starší si aktivně předkožku přetahuje sám - kousek po kousku…
Taky se mu nedávno podařilo si kousek servat - pak ho to taky pekelně bolelo při čůrání.
Dr. nám napsala framykoin a koupak v heřmánku nebo řepíku. Zvolila jsem ten řepík,neb heřmánek může způsobovat alergii.
Přeji brzké uzdravení!
Vsem moc dekuju za tipy. Zitra nabehneme k doktorce, treba nam da framykoin, ale aspon jsem vytahla na vase doporuceni repik, ktery mame doma
Snad se to brzy zahoji. Ve ctvrtek jdeme jeste na cevkovani, tak to bude strasny maso ![]()
zeptej se dr na homeopatika, cosik na to je
jinak framykoin na předpis, jak psaly holky…
ale jestli ho to nebolí, nechala bych to být, jen ukázala dr a nechala si poradit…
doktorka není chlap, co na to říci, je to kravka… ![]()
Holky, prosím akutní radu, syn si právě strhl poprvé předkožku, tekla mu z toho trochu krev, už je to v pohodě, ani to nemá nateklé, ale má tam prasklinky, můžu mu to namazat kalciovou mastí? nic jiného doma nemám, pak ještě ten heřmánek, ale děsně ho to pálí u čůrání.. Je mu 19m
Sice mám holku, ale kalciovka je na hojení super. Myslím, že můžeš.
Mam tedy taky holku, ale zkusila bych spíš framykoin, nebo tak něco, aby to nehnisalo.