Natržená předkožka :o(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7693
12.12.14 09:13

@Lizzi ahoj ctu tvuj prispevek me dr rekla zkusit po pul roce maleho no už to nikdy neudelam!!! Ma tam trhlinky zkusila sem to kousek ve vode vubec neplakal nic a ted tohle :,( pomohla teda ta mast a hermanek ju? Je ta mast bez receptu? Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.12.14 12:51

@chcimimi doktorka Ti řekla, ať mu to zkusíš přetáhnout? My teda přetahujem při každém koupání, ale jen co to jde, v žádném případě ne silou! Spíš aby se umyl pindík. Od té doby, co jsme měli tuhle kalamitu, mu to zase zarostlo a už to nejde přetáhnout, vrátilo se to do původního stavu. Omývala jsem heřmánkem a mazala jsem kalciovou mastí (bez rreceptu) po každém čůrání. Už druhý den ho to nepálilo při čůrání a od třetího dne se to začlo i viditelně hojit :-) Ať se to zahojí rychle i u vás! :hug:

• Citovat
  • Upravit
7693
12.12.14 22:06

@Lizzi jj rekla zkouset ja to vůbec nedelala silou vubec u toho nfnukal nic a prece tam trhlinky ma ;-( u curani neplace…koupila jsem heřmánek a tu mast snad se to rychle zahoji dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.12.14 09:49

@chcimimi není zač, hlavně že jsem pomohla :hug:

• Citovat
  • Upravit
355
31.5.16 13:04

Ahoj, byli jsme na hřišti a syn si tam nějakým způsobem ztrhl trochu předkožku. Na jedné straně ji měl uvolněnější a teď to tím jakoby dorovnal :lol: jen se za něj fůrt držel a až později jsem to zjistila, netekla krev a při čůráni si nestěžoval je potřeba mazat? Budou mu 3 roky a spíš nestahujem takže to má jen kousíček… Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.5.16 13:27

@Kry5t0fek pokud ho to nebolí, tak netřeba. jinak je dobrý framykoin :think: ale to jen kdyby měl zánět, nebo hlubokou ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.5.16 13:51

@Kry5t0fek dobrej je hemagel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie