Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Leni u obou dětí cca 3měsíce hladu a obě děti zdravé a v pohodě ten hlad šel vydržet ale pocit žízně byla mučivá
Ahoj Katty, tak po pondělí celodenní nevolnosti už je mi konečně zase o něco líp. Včera sem byla doma a celý den polehávala a šlo to. Tohle bych potřebovala i v práci, chvíli se natáhnout a bylo by dobře. Pocit hladu už sem taky nějak přebila, ale mám pořád žízeň. Vzala sem si do práce kousky melounu, za jedno mi dělá dobře a má hodně vody a ve vedrech, jako budou, krásně osvěží. Příští týden budeme mít za sebou 12. týden a pak už to snad bude jenom dobrý ![]()
ja byla doma hned od zacatku, me by zabilo chodit do prace, ja zila u zachoda, vyslovene zila, doktor mi po nejake dobe dal torecanovy cipky, ale nepomohlo to, proste jsem si musela vyzvracet to svoje
to je mi líto, prý je každý těhu jiný a nevolnosti k tomu prostě patří … já sem docela ráda, že je mi špatně jenom občas a při tom můžu chodit do práce, doma bych se asi ukousala nudou
a když je mi špatně, ulevím si a je to zase lepší ![]()
deti si z tveho tela vezmou co je treba, to se neboj, kdyz se nenajis, ze stradaji, kluci ac narozeni o 7 tydnu driv byli nejvetsi na JIPce ![]()
to je dobrá zpráva
doufám, že když moc nejím, vezmou si, co potřebujou z mého těla, nechci je trápit hlady a sebe zbytečně překrmovat ![]()
Leník malému v bříšku nic nechybí většinou si vše vezme od matky tak mi to říkali v nemocnici a i u doktorky gynekoložky
Přeji ať to skončí co nejdříve. Já se už se u tohoto těhu vždy modlidla aby to skončilo fakt jsem si připadala jak přes smrtí. A to vydržím hodně ale když jsem viděla jak ženské ve špitále pijou plnými doušky já jim tak záviděla protože já vypila kapku a letěla držel ajsem se rad po douškách zkusila kde co a stéjně horor
ahoj katty, zatím to nechci zakřiknout, ale od pondělka je mi docela dobře, vyhýbám se jídlům, po kterých mi není dobře a jím jenom samé dobroty ![]()
snad už žádné nevolnosti, teď piju jenom čistou studenou vodu a je mi dobře
doufám, že mimísek si bude brát hodně ze mě, odkud jinud by mohl dostávat tolik dobrot?!
ahojky,první 4měsíce a poslední 2 byly ty nejhorší..Obča jsem ani nevylezla z postele..Vše mě natahovalo a vše,co jsem snědla mi nedělalo dobře..Já jsem jedla furt jen ovoce,zeleninu a tuny ledového salátu…Taky červená řepa mi dělala dobře zavařená…