Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je vtipné, jak píšeš prý „na začátku“ když jsi v 6tt
No blbě je většinou celý první trimestr tedy do 3m, když budeš mít štěstí tak to pak přejde. Nebo taky ne.
@pikola no myslim jako nez mi vubec vynechala menstruace tak jsem mela priznaky takovy hezky a nevinny ![]()
To je strasny.. hlavne jako z ceho zvracim kdyz jsem od vcera nic nejedla ![]()
Normální. Máš těhotenské příznaky, doufej že to přejde v prvním trimestru
mě to nepreslo, zle mi bylo do konce těhotenství (akorát sem tam nějaký světlejší den kdy sem dokázala něco jist), únava, zvýšená teplota (kolem 37) je taky běžná, pocit ucpaného nosu mě teda přepadl až dyl, ale opět odeznel až po porodu. Nedá se dělat nic, je to hormonama, těhotenství není zrovna procházka růžovou zahradou, musí se to prostě přežít.
@Alanies píše:
@pikola no myslim jako nez mi vubec vynechala menstruace tak jsem mela priznaky takovy hezky a nevinny
To je strasny.. hlavne jako z ceho zvracim kdyz jsem od vcera nic nejedla
No jsi těhotná, z čeho by jsi asi tak zvracela
J8 nezvracela, ale měla jsem to jak kdybych byla každej den po mejdanu, opice jak blazen, nemohla jsem nic dělat nikam chodit, usinala jsem odpoledne.. bylo mi blbě v dopravních prostředcích atd. Každá to máme jinak, ale těhotenství není upřímně žádný super období
Příspěvek upraven 07.09.19 v 08:58
@Kriss Tina se poseru.. to je strasny
jeste beru ten utrogestan kvuli castym potratum.. no asi to k necemu bylo protoze nikdy mi takhle blbe nebylo
a bylo mi smutno ze nemam priznaky ![]()
@Alanies jo ten utrogestan může způsobovat to bolení hlavy. Jinak mě moje dr uklidnovala, že ty příznaky aspoň většinou značí prosperující těhotenství ![]()
Mně taky nevolnosti začaly v 6tt a trvaly do konce 4 měsíce. A nebyly to ranní nevolnosti. Bylo to celý den, co jsem vstala, přes den i v noci. Takže to je podle mě úplně normální.
jinak mně na to nepomáhalo vůbec nic
vydržet…
@Alanies jestli ten utrogestan polykas, tak ti to může taky delat zle. Ja mám citlivý žaludek a stačí mi spolknout jeden a uz je mi celý den zle a zvedá se mi kufr. Když ho zavádím spodem, tak mi nic není.
@Any111 nene zavadim ho, lekarka mi ani nerikala o moznosti polykani, beru ho cca 14 dni, 2 tablety vecer a necitim ze by mi bylo zle z tech leku.. nicmene vcera vecer a dneska rano to bylo siiiileny, ted se citim jako kdybych celou noc pila vodku s redbullem
ale je to lepsi. Mam strach co me ceka ![]()
@Alanies já brala též Utrogestan. Polykala jsem ho 2× denně do 36tt a neřekla bych, že ty nevolnosti, co byly, jsem měla z toho..
@Alanies píše:
@Any111 nene zavadim ho, lekarka mi ani nerikala o moznosti polykani, beru ho cca 14 dni, 2 tablety vecer a necitim ze by mi bylo zle z tech leku.. nicmene vcera vecer a dneska rano to bylo siiiileny, ted se citim jako kdybych celou noc pila vodku s redbullemale je to lepsi. Mam strach co me ceka
Tak potom tedy vítej v těhotenství a ať tě nevolnosti opustí co nejdřív ![]()
@Kriss Tina já zjistila že jsem těhotna v 7 měsíci, diky bohu že jsem mela klidne těhotenství
Švagrova taky tak trpěla zanětama a tak.. ![]()