Nevolnosti 5+6tt

35805
7.9.19 08:41

Je vtipné, jak píšeš prý „na začátku“ když jsi v 6tt :mrgreen: No blbě je většinou celý první trimestr tedy do 3m, když budeš mít štěstí tak to pak přejde. Nebo taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
7.9.19 08:52

@pikola no myslim jako nez mi vubec vynechala menstruace tak jsem mela priznaky takovy hezky a nevinny :lol:
To je strasny.. hlavne jako z ceho zvracim kdyz jsem od vcera nic nejedla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
7.9.19 08:53

Normální. Máš těhotenské příznaky, doufej že to přejde v prvním trimestru :D mě to nepreslo, zle mi bylo do konce těhotenství (akorát sem tam nějaký světlejší den kdy sem dokázala něco jist), únava, zvýšená teplota (kolem 37) je taky běžná, pocit ucpaného nosu mě teda přepadl až dyl, ale opět odeznel až po porodu. Nedá se dělat nic, je to hormonama, těhotenství není zrovna procházka růžovou zahradou, musí se to prostě přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
7.9.19 08:56
@Alanies píše:
@pikola no myslim jako nez mi vubec vynechala menstruace tak jsem mela priznaky takovy hezky a nevinny :lol:
To je strasny.. hlavne jako z ceho zvracim kdyz jsem od vcera nic nejedla 8)

No jsi těhotná, z čeho by jsi asi tak zvracela :P J8 nezvracela, ale měla jsem to jak kdybych byla každej den po mejdanu, opice jak blazen, nemohla jsem nic dělat nikam chodit, usinala jsem odpoledne.. bylo mi blbě v dopravních prostředcích atd. Každá to máme jinak, ale těhotenství není upřímně žádný super období

Příspěvek upraven 07.09.19 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.9.19 08:57

@Kriss Tina se poseru.. to je strasny :D jeste beru ten utrogestan kvuli castym potratum.. no asi to k necemu bylo protoze nikdy mi takhle blbe nebylo :nevim: a bylo mi smutno ze nemam priznaky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
7.9.19 08:59

@Alanies jo ten utrogestan může způsobovat to bolení hlavy. Jinak mě moje dr uklidnovala, že ty příznaky aspoň většinou značí prosperující těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
7.9.19 11:16

Mně taky nevolnosti začaly v 6tt a trvaly do konce 4 měsíce. A nebyly to ranní nevolnosti. Bylo to celý den, co jsem vstala, přes den i v noci. Takže to je podle mě úplně normální. :palec: jinak mně na to nepomáhalo vůbec nic :mrgreen: vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
7.9.19 14:33

@Alanies jestli ten utrogestan polykas, tak ti to může taky delat zle. Ja mám citlivý žaludek a stačí mi spolknout jeden a uz je mi celý den zle a zvedá se mi kufr. Když ho zavádím spodem, tak mi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.9.19 14:53

@Any111 nene zavadim ho, lekarka mi ani nerikala o moznosti polykani, beru ho cca 14 dni, 2 tablety vecer a necitim ze by mi bylo zle z tech leku.. nicmene vcera vecer a dneska rano to bylo siiiileny, ted se citim jako kdybych celou noc pila vodku s redbullem :D ale je to lepsi. Mam strach co me ceka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
7.9.19 15:03

@Alanies já brala též Utrogestan. Polykala jsem ho 2× denně do 36tt a neřekla bych, že ty nevolnosti, co byly, jsem měla z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
7.9.19 15:19
@Alanies píše:
@Any111 nene zavadim ho, lekarka mi ani nerikala o moznosti polykani, beru ho cca 14 dni, 2 tablety vecer a necitim ze by mi bylo zle z tech leku.. nicmene vcera vecer a dneska rano to bylo siiiileny, ted se citim jako kdybych celou noc pila vodku s redbullem :D ale je to lepsi. Mam strach co me ceka :mrgreen:

Tak potom tedy vítej v těhotenství a ať tě nevolnosti opustí co nejdřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.9.19 09:15

@Kriss Tina já zjistila že jsem těhotna v 7 měsíci, diky bohu že jsem mela klidne těhotenství :lol: :lol: Švagrova taky tak trpěla zanětama a tak.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí