Nevolnosti v zaměstnání

130
26.5.05 05:51

Nevolnosti v zaměstnání

Ahojte holky,
tak dneska je mi poprvé docela špatně. Už večer mě vzbudily křeče v břiše, nejspíš od toho kolik jsem snědla molounu a začal se mi pěkně zvedat žaludek. To jsem sice zaspala, nicméně je ráno a je to tu zas. Mám hlad ale přitom je mi špatně jen při pomyšlení na nějaké sousto.
Samozřejmě chodím pořád do práce. Vůbec nevím jak to tu dnes přetrpím. Tak by mě zajímalo jak se to dá udělat, když je člověku v práci špatně. Existuje nějaká možnost jít domů aniž bych si musela vyřizovat neschopenku a nebo čerpat z dovolených?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
26.5.05 09:10

Ahoj Lenko, obávám se, že obecně taková možnost neexistuje - buď si musíš vzít dovolenou, nebo jít k lékaři (aspoń pro razítko na ten jeden den, že jsi u něj byla, anebo rovnou na neschopenku). Jinak záleží na Tvém zaměstnavateli - jsou firmy, které umožňují pár dní volna mimo dovolenou právě na takovéhle náhlé krátké případy, a taky to záleží na lidech - já třeba mám výborného šéfa, a vím, že když se mi třeba v práci udělá špatně a budu potřebovat jít domů, tak mě prostě pustí, a žádný papír na to chtít nebude. Být Tebou, tak hlavně zkusím vyčkat, jak se Ti ty nevolnosti vyvinou - já taky chodím do práce, ráno, než odejdu, tak se většinou vyzvracím a přes den naštěstí už nezvracím, jen je mi blbě - někdy jen dopoledne, někdy celý den - tak to tak nějak v práci pytlíkuju - no, pravda je, že toho moc neudělám :oops: , ale dá se jakž takž přežít. Skoro mám pocit, že když jsem jeden den zůstala doma, tak jsem to snášela hůř, protože jsem se jen povalovala, kdežto v práci, chtě nechtě, musím myslet i na jiné věci, než mi je špatně :)
Držím palečky, ať Tě ty nevolnosti moc netrápí a brzy Tě přejdou.
Bubinka 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.5.05 11:04

Ještě existuje možnost domluvit se s nadřízeným, že prostě odejdeš, protože ti není dobře a jindy si ten čas naděláš :roll:
Blbá je na tom ta představa následného přesčasu.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
27.5.05 09:47

Ahoj,
nevim, co presne delas, ale ja jsem mela domluvu, ze castecne muzu pracovat z domu, brala jsem si notebook a kdyz se mi zrovna udelalo dobre, tak jsem pracovala, treba i vecer. Pokud mas praci, u ktere by to slo, zkus si to domluvit.
Pekny den
Kacica + Betynka 10 mes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí