Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Milé maminky. Moje dcera se narodila s névem na tvářiččce. Velikost 5×5 cm, zatím se zvětšuje jen nepatrně, je to dáno tím jak roste. Byla jsem na konzultaci na dermatologii a pak i na plastice a doporučují odstranění znamínka mezi 2-3 rokem.
Nemáte, prosím někdo zkušenost s postupem odstranění a následným hojením a vůbec celou dobou rekonvalescence??? Díky moc
Ahoj, náš prcek má oheň na čele a zasahuje mu nahoru na hlavu… Na kožní teprve půjdem, tak uvidím, jakej postup bude u nás… Ale jemu velká část snad zaroste vláskama…
kamosky mala to mela…byla dohromady asi na trech nebo ctyrech zakrocich…ted chodi do prvni tridy…ma trochu jizvicku…ale barevny uz nema nic…doktori slibujou ze se ztrati aji ta jizvicka.
díky moc za příspěvek. Právě že i nám navrhují postup v několika zákrocích. Měla by tam zůstat jizvička, která se pak dá odstanit laserem. Snad to bude ok. Ještě jednou díky
Dobrý večer, zajímalo by mě, jak vám nevus odstranili? Narodil se nám syn s nevem přes půl hlavičky zasahující až nad očko, tak hledám rodiče, kteří už mají odstranění za sebou. Moc děkuji.
Dobrý večer, zajímalo by mě, jak vám nevus odstranili? Narodil se nám syn s nevem přes půl hlavičky zasahující až nad očko, tak hledám rodiče, kteří už mají odstranění za sebou. Moc děkuji.
Doporučuji na Facebooku skupinu: „Dětičky s flíčkem“
Tam se přímo sdružují rodiče dětí a určitě vám tam poradí ![]()
@Saarka_O nepřejmenovala se skupina? Nedaří se mi dohledat 😔
Díky ☺️️