Kulatý dudlík Baby Nova

1143
2.12.11 08:24

kulaty dudlik baby nova

ahoj nevite jestli je tento dudlik dobry pro mimi?-baby nova-kulaty tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
2.12.11 08:31

Neznám, já mám kulatý Suavinex a malý ho bere v pohodě, jiný nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.12.11 08:33

No, neni :roll: Pry neni ortodonticky(rikala zubarka,kdyz jsme se bavily,ze Maty ma na noc jeste dudana).Ony vsechny tyhle bakule jsou naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.12.11 08:35

No nedávno tu někdo psal, že nejhorší jsou tvarované od Nuku. Takže to si nevybereš. My ho koupili, ale malej ho nechtěl, máme kulaté od campol a ty má nejraději. Žádnej dudlík nikdy nebude dobrej :mrgreen: Záleží na tom, jakej si mrně vezme, uvidíš, budeš zkoušet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
2.12.11 08:42
kikina2004 píše:
No, neni :roll: Pry neni ortodonticky(rikala zubarka,kdyz jsme se bavily,ze Maty ma na noc jeste dudana).Ony vsechny tyhle bakule jsou naprd.

NO vidíš a naše zubařka zkoukla klasiku kytičku latexovou (dostala ho v porodce a nic jinýho nechce)a řekla, že z něj předkus mít nemůže (má ho genetický po babičce), že předkus dělaly jenom ty dudlíky co v sobě měly tyčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.12.11 08:44

¨Fakt??? Co zubar, to jinej nazor :-))) Me rikala toto, ze hlidat, aby byl ortodonticky a menit velikosti a prave nebrat ty kulaty, levny. Ale nehadam se, prd tomu rozumim, takze muzu jen citovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.12.11 08:55
kikina2004 píše: ¨Fakt??? Co zubar, to jinej nazor :-))) Me rikala toto, ze hlidat, aby byl ortodonticky a menit velikosti a prave nebrat ty kulaty, levny. Ale nehadam se, prd tomu rozumim, takze muzu jen citovat :-D

kulatý levný?? :lol: :lol: Já mám kulatej za 115,– :mrgreen: to mi moc levný nepřijde :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.12.11 08:58

Monny, ja koukala, vsak je tam taky napsany fyziologicky. Myslim, ze mluvila prave o techto bez atestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.12.11 09:02

Tak já mám za sebou šest let na Ortodoncii (ordinace kde se léčí rovnátky) a moje doktorka je zasadně proti dudlíkům ! Každý druhý dítko s problémem nosilo dlouho dudlík. Jsem taky máma, ale když už dudlík tak jen když je to nutné a rozhodně ortodontickej.
Já měla pro malou od MAM, nejsou tak moc drahý a nejlepší jsou svítící :palec:
 http://www.mambaby.com/…yID__74.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
2.12.11 09:02
kikina2004 píše:
Monny, ja koukala, vsak je tam taky napsany fyziologicky. Myslim, ze mluvila prave o techto bez atestu

Bez jakého atestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
2.12.11 09:06

krystof pouziva jen ten a co muzu, jiny nechce, bez nej neusne, jsou to deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.12.11 09:06

No ortodontickej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.12.11 09:12
keti píše:
Tak já mám za sebou šest let na Ortodoncii (ordinace kde se léčí rovnátky) a moje doktorka je zasadně proti dudlíkům ! Každý druhý dítko s problémem nosilo dlouho dudlík. Jsem taky máma, ale když už dudlík tak jen když je to nutné a rozhodně ortodontickej.

Tady nejde o peníze, je jedno kolik dudlík stojí, jde o to, jaký je dítě schopno si vzít. U nás mam byl děsnej propadák, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.12.11 09:24
monika32 píše:
keti píše:
Tady nejde o peníze, je jedno kolik dudlík stojí, jde o to, jaký je dítě schopno si vzít. U nás mam byl děsnej propadák, takže asi tak…

Podobný dudlíky dělá taky Chicco, my měli od narození MAM a v pohodě. Je to věc každé maminky co dá prťouskovi do pusy, ale já bych volilia určitě ortodontickej, ať chce nebo ne. Pořád lepší než s ním strávit šest let na Ortodoncii a mučit ho nošením rovnátek :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.12.11 09:25

tak nevim. . . . mame kulaty ten baby nova a pak od nuku i lahvicku na cajik-nuk -myslela jsem si ze jsou to dobre vyrobky-doporucovali to i v porodnici bud nuk nebo avent ale i ty veci MAM sem si myslela ze jso dobry,nejlepsi byla babicka ta rekla vyprdni -,,to jeste pisu slusne,,se na naky znacky hlavni je aby to vyhovovalo malimu sou to stejne chytaky na penize. :roll: :roll: tak uvidim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí