Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj nevite jestli je tento dudlik dobry pro mimi?-baby nova-kulaty tvar.
Neznám, já mám kulatý Suavinex a malý ho bere v pohodě, jiný nechce
No, neni
Pry neni ortodonticky(rikala zubarka,kdyz jsme se bavily,ze Maty ma na noc jeste dudana).Ony vsechny tyhle bakule jsou naprd.
No nedávno tu někdo psal, že nejhorší jsou tvarované od Nuku. Takže to si nevybereš. My ho koupili, ale malej ho nechtěl, máme kulaté od campol a ty má nejraději. Žádnej dudlík nikdy nebude dobrej
Záleží na tom, jakej si mrně vezme, uvidíš, budeš zkoušet ![]()
kikina2004 píše:
No, neniPry neni ortodonticky(rikala zubarka,kdyz jsme se bavily,ze Maty ma na noc jeste dudana).Ony vsechny tyhle bakule jsou naprd.
NO vidíš a naše zubařka zkoukla klasiku kytičku latexovou (dostala ho v porodce a nic jinýho nechce)a řekla, že z něj předkus mít nemůže (má ho genetický po babičce), že předkus dělaly jenom ty dudlíky co v sobě měly tyčku.
¨Fakt??? Co zubar, to jinej nazor
Me rikala toto, ze hlidat, aby byl ortodonticky a menit velikosti a prave nebrat ty kulaty, levny. Ale nehadam se, prd tomu rozumim, takze muzu jen citovat ![]()
kikina2004 píše: ¨Fakt??? Co zubar, to jinej nazorMe rikala toto, ze hlidat, aby byl ortodonticky a menit velikosti a prave nebrat ty kulaty, levny. Ale nehadam se, prd tomu rozumim, takze muzu jen citovat
kulatý levný??
Já mám kulatej za 115,–
to mi moc levný nepřijde
![]()
Monny, ja koukala, vsak je tam taky napsany fyziologicky. Myslim, ze mluvila prave o techto bez atestu
Tak já mám za sebou šest let na Ortodoncii (ordinace kde se léčí rovnátky) a moje doktorka je zasadně proti dudlíkům ! Každý druhý dítko s problémem nosilo dlouho dudlík. Jsem taky máma, ale když už dudlík tak jen když je to nutné a rozhodně ortodontickej.
Já měla pro malou od MAM, nejsou tak moc drahý a nejlepší jsou svítící ![]()
http://www.mambaby.com/…yID__74.html
kikina2004 píše:
Monny, ja koukala, vsak je tam taky napsany fyziologicky. Myslim, ze mluvila prave o techto bez atestu
Bez jakého atestu?
krystof pouziva jen ten a co muzu, jiny nechce, bez nej neusne, jsou to deti…
keti píše:
Tak já mám za sebou šest let na Ortodoncii (ordinace kde se léčí rovnátky) a moje doktorka je zasadně proti dudlíkům ! Každý druhý dítko s problémem nosilo dlouho dudlík. Jsem taky máma, ale když už dudlík tak jen když je to nutné a rozhodně ortodontickej.
Já měla pro malou od MAM, nejsou tak moc drahý a nejlepší jsou svítící
Tady nejde o peníze, je jedno kolik dudlík stojí, jde o to, jaký je dítě schopno si vzít. U nás mam byl děsnej propadák, takže asi tak…
monika32 píše:keti píše:Tady nejde o peníze, je jedno kolik dudlík stojí, jde o to, jaký je dítě schopno si vzít. U nás mam byl děsnej propadák, takže asi tak…
Já měla pro malou od MAM, nejsou tak moc drahý a nejlepší jsou svítící
Podobný dudlíky dělá taky Chicco, my měli od narození MAM a v pohodě. Je to věc každé maminky co dá prťouskovi do pusy, ale já bych volilia určitě ortodontickej, ať chce nebo ne. Pořád lepší než s ním strávit šest let na Ortodoncii a mučit ho nošením rovnátek ![]()
tak nevim. . . . mame kulaty ten baby nova a pak od nuku i lahvicku na cajik-nuk -myslela jsem si ze jsou to dobre vyrobky-doporucovali to i v porodnici bud nuk nebo avent ale i ty veci MAM sem si myslela ze jso dobry,nejlepsi byla babicka ta rekla vyprdni -,,to jeste pisu slusne,,se na naky znacky hlavni je aby to vyhovovalo malimu sou to stejne chytaky na penize.
tak uvidim ![]()