Zápach a barva stolice, množství

462
1.12.11 09:49

zápach a barva stolice,množství

Ahoj maminky. Potřebuji nějaké info. Mám 7 měsíčího syna a 10 dní jsme na příkrmech a o to mi jde. Baští velice rád,ale i přes to mám pocit,že mi tento týden stojí na jedné váze. Vážit ho musím,protože dávám příkrmy tzn,kojím a dokrmuji UM. Když se nabaští a má stoličku připadá mi,že je to ve stejném množství a bez zápachu. je možné,že si ještě stále zvyká na potravu a střívka ještě nchápou.Máte nějaké zkušenosti? ják vám děti nabíraly, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
1.12.11 10:11

hele, po půl roce už děti nenabíraj tolik co doted. malá taky stojí na váze, tedka spíš ubrala maličko, ale to může být tím, že někdy je vážená po/před jídlem. u doktorky za měsíc něco málo připrala, tak je to prý ok. naše váhy maj rozdíl. ale k tématu- já si myslím, že je to ok. ale že má stolici bez zápachu? naše rozhodně ne :lol: asi záleží na tom co jí. to nevím, ale váha už tak rychle nahoru nepůjde. to je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.12.11 10:16

moc ti děkuji jí zeleninu z toho maso drůbeží,králíka. Teď jsem mu porvé dala ve skleničce a také mi ta vůně nepřipadala nějak zapáchající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
1.12.11 10:52

Já bych to zatím neřešila, malí dobře baští i kaká, je již živější a také tím více spaluje energii než když ležel, kolik váží? Jinak bych již tak nesledovala váhu, mudr. ti řekla, že musíš vážit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
1.12.11 10:52

Já se chci zeptat z jakého důvodu musíš vážit malého v 7 měsících?
Kojila jsem obě děti i v době když už jsem najela na příkrmy,ale vážila je dr. na KO
Větší děti už tak na váze nepřibírají jako malá miminka.A stolici bych naopak řešila kdyby silně zapáchala a měla zelenou barvu,jinak bych byla ráda,že dítě příkrmy jí bez problému a s radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.12.11 10:59

váží si jenom tak ale jak jsem psala jsme na MM mléku + dokrm UM a já neodhadnu množství,kterým ho mám dokrmit UM. Zelená stolička není a nezapáchá má jí pouze po UM,ale o je v pořádku to vím jeto normální. on je jinak naprosto v pořádku a je veselej.Děkuji za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí