Nevyplacená mzda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
913
12.11.14 21:40

Pak bych mu řekla, že půjdu i na pracák, aby si to překontrolovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
13.11.14 07:00
@achesa1 píše:
Pak bych mu řekla, že půjdu i na pracák, aby si to překontrolovali :-)

To by se vám vysmál. Na pracáku mu nic překontrolovávat nebudou a každý zaměstnavatel to ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
13.11.14 09:56

@eumedon No mně by se určitě nevysmíval :-) Zatím jsem vždy dosáhla toho, co jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
13.11.14 10:53
@achesa1 píše:
@eumedon No mně by se určitě nevysmíval :-) Zatím jsem vždy dosáhla toho, co jsem chtěla.

Když jste řekla, že si budete stěžovat na ÚP, tak se lekl? Nejsem si jist, zda je to dobrá rada. Pokud jde o úřady, tak pracovní podmínky a vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli hlídá Inspektorát práce, ne Úřad práce, pokud vím.

Mimoto: Každý podnět úřadu ke kontrole by měl obsahovat něco na způsob, co vlastně by měl ten úřad kontrolovat. Nemůžete čekat, že úřad půjde na kontrolu, kdykoliv mu přijde podnět, aniž by obsahoval upozornění na konkrétní nesrovnalost nebo nepravost.

Poslat kontrolu z úřadu na každého, komu bez rozmýšlení podepíšu kvitanci, aniž by byl se mnou vyrovnán, není opravdu všelék. Samozřejmě, pokud někomu dluží a nechá si podepsat kvitanci, tak v účetnictví asi moc velký pořádek mít nebude. Účetnictví kontrolují FÚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat