Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem styk 26.9 a 30.9 čili v době plodných dnů a mám pocit že to nevyšlo ![]()
@Zelenoocka24 ono to bohužel ne vždycky vyjde.
Jak víš ze nevyšlo?
Na testování je ještě brzy a na ms taky..
A k cemu pomuze tato dalsi diskuse? Jestli máš jen pocit tak to nic nemusí ještě znamenat. Pokud si nedostala menstruaci tak je naděje pořád.
@Zelenoocka24 píše:
Měla jsem styk 26.9 a 30.9 čili v době plodných dnů a mám pocit že to nevyšlo
Sex v plodných dnech neznamená 100% naději na početí. Je třeba vyvýjet úsilí pravidelně.
@Zelenoocka24 píše:
Měla jsem styk 26.9 a 30.9 čili v době plodných dnů a mám pocit že to nevyšlo
Tak to je průšvih no ![]()
Já mám sex v plodných dnech pravidelně už od loňského léta a zatím jsem neotěhotněla. Někdy to prostě trvá déle než se zadaří ![]()
Navíc, jestli jsi 30.9 měla „plodný den“. tak přeci ještě nemůžeš vědět, jestli to vyšlo nebo ne? Kdy čekáš menstruaci? Do té doby neházej flintu do žita
Neznamená, ze kdyz se trefis do plodnych dnu, budes automaticky těhotná. Průměrně to trva pul roku nez zena otehotni. Jinak teda nevim jak to poznas, kdyz jeste nemas ani termín ms. ![]()
Já vím jsem jak blázen posedlí tím že chce mít dítě. Jojo asi je čas na to to poznat a posoudit. Jenze já cítím že to tak není. Že se nepovedlo. Vím že jsem si delala test asi i předčasné ale nic.. nemám ani známky toho že by to mohlo být jinak.. jsem asi trochu zklamaná moc jsem se upínala na to že by to mohlo vyjít..
Asi znáte ten pocit když chcete toužebně otěhotnět a tak moc se na to upnete že si myslíte že ano. A pak nic.. ale je asi brzy… Třeba to vyjde příště..
@Zelenoocka24 Týden po styku nemůžeš mít pozitivní test i kdybys otěhotněla. Testuješ nesmyslně brzy. Testuj až v den očekávané menstruace.