Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, je tu někdo kdo dochází momentálně do Eurofertilu v Ostravě? Pojďme zde sdílet naše zkušenosti, pocity a vzájemně se podporovat ![]()
@Hanina92 ahoj. Momentálně dochazime a máme za sebou první IUI. Takze ted čekáme. ![]()
Ahojky, tak to jste na tom stejně jako my
k jakému lékaři chodíte? My jsme u Mudr. Jaroše
@Hanina92 taky taky…no jsme teprve 5 den po iui.
to čekání mě znici
@Monisek666 my jsme byli 14., takže taky tak, ale nepočítám, že by se to hned provedlo
@Hanina92 jeeej tak tvoje super…ja taky 14
no taky tomu moc nedávám nadeje. Ale kdoví.
@Monisek666 tak je pravda že naděje nějaká je vždycky. A měla si jenom tu jednu IUI ve středu? Já totiž měla ve středu a v pátek jsme měli přijet hned na druhou.
@Hanina92 co? Já myslela že se dává jen 1 inseminace. A To jsem byla ve středu. Vůbec jsem ani ničím nestimulovala. Folikuly jsem 20mm.
@Monisek666 no i ve skupince na fb se holky divily právě
tak nevím co si myslet. Já teda brala prvně Clostibegit, a pak jsem si píchala Eigenorm. Po narosteni folikulu 17mm jsem měla první IUI, a pak za dva dny jsem měla přijet na druhou, před kterou mi měli píchnout Ovitrelle
Tak to pak nvm. Ale u me by to asi nemělo vůbec cenu pri 20 mm. Nám pak řekl že máme sexovat
tak nevím no. A v pátek jsi měla kolik folikul? Možná taky záleží jakou máte diagnózu. Stimulovat nemůžu. A kdy planujes testovat?
No my tam nakonec v pátek nejeli. Takže nevím, ale v tu středu jsem měla jeden 17 mm. O víkendu jsme to podpořili taky doma. Manžel spermiogram v pořádku a já nemám ovulaci
proto ta stimulace. Těhotenský test zatím nezkousim.
@Hanina92 u nás já v poho manžel mnoho zmetku. Uvidíme což toho bude. Spis nebude. Ale musíme myslet pozitivne
jednou to vyjde a o to více si toho budeme vazit ![]()
@Monisek666 To ano, pozitivní přístup je základ
každopádně držím pěsti
dej pak vědět jak jste dopadli
@Hanina92 určitě. Bylo by fajn zůstat v kontsktu
taky držím palce…
…
@Monisek666 Ahojky, tak co? Já mám teda už 5. dní spozdo, ale test negativní, v pondělí budu volat co dál.