Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ráda bych se zeptala, na zkušenosti ostatních ![]()
Poslední MS začala 17.9. a ovu mám brzy (6DC). Nicméně mě od 29.9. strašně bolí prsa na dotek nebo při rychlejší chůzi/běhu. Před MS mě prsa bolí normálně, ale začíná to max. týden před začátkem a ne nějakých 18dní před
…
Snažíme se s přítelem o mimčo (teprve tři měsíce), takže bych byla ráda, kdybych to mohla přisuzovat k těhotenství, ale na test je ještě brzy ![]()
Měla jste to některá z Vás podobně? Z jakých jiných důvodů případně prsa bolí, když ovu mám brzy a do MS daleko? ![]()
Díííky, za jakoukoli odpověď ![]()
Příspěvek upraven 05.10.20 v 12:28
Fakt? Další nesmyslná diskuze o priznacich sotva po údajném oplodnění? Je jich tady tak 20 do týdne. Nesleduj se, nebo se z toho za chvíli zblaznis. Přeji ať se brzo zadaří.
Podle čeho usuzujes, že más ovulaci 6 dcmto bys měla zák 20 denní cykly.
@JancaS84 píše:
Fakt? Další nesmyslná diskuze o priznacich sotva po údajném oplodnění? Je jich tady tak 20 do týdne. Nesleduj se, nebo se z toho za chvíli zblaznis. Přeji ať se brzo zadaří.
Nezlobte se na mě, ale to, že mě bolí prsa, když popoběhnu, nebo když například obejmu přítele, tak to neznamená, že se sleduji ![]()
@Brusnice nezlobte se na mě a co to Teda znamená? Ježíš mě bolí prsa 2 dny teď z kola, pak mě bolí prsa před ovulaci např… A i kdyby to byl příznak těhotenství těch je tolik a tolik případů a možnosti že vám sebemenší zkušenost druhých nepomůže… Ale abych jen nepoucovala a odpověděla na otázku Můžete mít rozházené hormony např.
Mě bolely prsa, když jsem do nich dostala zánět. Jo a taky potom jako přiznak těhotenství, ale ne tak brzo. Jinak jo sleduješ se.
@karkarka píše:
Podle čeho usuzujes, že más ovulaci 6 dcmto bys měla zák 20 denní cykly.
Ano, měla bych krátké cykly, ale jelikož mám jeden vaječník, tak je to celé trošku jinak…